2012. március 3., szombat

MAGYAROKAT GYILKOLÓKAT FELJELENTÉSE

MAGYAROKAT GYILKOLÓKAT FELJELENTÉS
1.
(Sydo) Tejfalussy András Béla Ferenc (személyi szám: 1-420415-0215) okl. vill. mérnök, méréstani szakértõ feltaláló, Agroanalízis Tudományos Társaság gmk Cégbíróság által kijelölt végelszámoló, 1036 Budapest, Lajos u. 115/3/18. T/F: +36 1 250 6064, tudomanyos.rendorseg.pjt@gmail.comEzt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.
ORBÁN VIKTOR SEGÍTÉSÉRE, a Ptk. 484-487. §. szerinti közérdekû nyilvános kárelhárításként!
MAGYAR IRTÓK ELLENI FELJELENTÉS
Hogy védekezzünk, ha a hazai kormányok, országgyûlések, és akadémiai bizottsági stb. bûntársaik a csecsemõink, fiataljaink mérgezésével csökkentik a magas vérnyomásos magyarok arányát, s ennek (a mózesi-talmudi zsidó fajirtásnak) a hasznából ígérik az orvosok fizetésének az emelését?
Az USA-ban és számos Európai Uniós országban is, egy kutató, Lewish Dahl állatkísérleti adatai jelentésének emberre hamisan kalibrálása útján, vezetõ tudományos intézmények bebeszélik az alárendelt orvosoknak, azok pedig a média segítségével a magyar lakosságnak is, hogy konyhasó helyett kálisóval „sózzák” az ételeiket "a magas vérnyomás megelõzésére".
1950-ben Nobel díjat adtak a hiányos konyhasó és többlet kálium tartalmú élelmiszerek életrövidítõ és meddõséget okozó (ivarszervtorzító, s emiatt “elbuzisító”), betegítõ hatásait az állatkísérleteikkel és emberkísérleteikkel bebizonyító, és a szerv- tönkretevõ folyamatok publikálásával tervezhetõvé tévõ három kutatónak. E Nobel díjasok mérései szerint, az NaCl konyhasó hiányos étkezés besûríti a vért és emiatt törvényszerûen megnöveli a vérnyomást és szív- és keringési betegségeket idéz elõ. Ezzel szemben, egy Lewish Dahl nevû kutató elterjesztette, hogy a kísérletei során a túl sok NaCl konyhasót bejuttató étel kórosan magas vérnyomást okozott a patkányoknál. Lewish kísérleteirõl azóta kiderült, hogy a patkányoknál magas vérnyomást elõidézõ „túl sok só” helyesen átszámítva, az embernél napi 1/2 kg NaCl konyhasó, vagyis mérési adat jelentés kalibrálási csalás történt. A WHO (az ENSZ Egészségügyi Szervezete) is hamisan foglalt állást. Elõírta, hogy a csecsemõk és a kisgyermekek ételeit korlátozatlanul ízesítsék a KCl kálisóval az NaCl konyhasó helyett. Ez oda vezetett, hogy hazánkban a csecsemõtápszerekben, a csecsemõk számára is optimális 30 helyett 0,3 a nátrium/kálium arány. A magzatzsinór vérszérumban és magzatvízben 30 az élettanilag optimális nátrium/kálium arány, és a csecsemõknél is alkalmazott Ringer infúziós oldatban is, vagyis bûnözõk a Magyar Tudományos Akadémiai (MTA) szakbizottságok tagjai, és azok a kormánytisztviselõk is, akik bebeszélték, hogy az ételek ízesítésére a KCl kálisót kell használni az NaCl konyhasó helyett. Lásd a hazai kormányok STOP SÓ, Nemzeti Sócsökkentési Program címen terjesztett hazugságait!
A bûncselekmény fenti bizonyítását megküldöm a hazai rendõrségnek is, hátha van ott is valaki, akit nem sikerült korrumpálni a Mózes II. 23. 20-33. V. 7., 2, 22., Talmud, akad Taanith 10 a. lap és Baba kamma 93 b. lap szerinti – zsidószaporulat arányos tervszerû népirtással megtakarított nyugdíjkifizetéseinkbõl és a fajirtással elrabolt ingatlanaink külföldieknek értékesítési „hasznából”.
Népirtásról, tudományos vezetõk hamis állásfoglalásairól, hamis országgyûlési rendeletekrõl, államilag szervezett életrövidítéssel magas vérnyomás álmegelõzésrol van szó, amit azért "igazolnak" az epidemiológiai statisztikák, mert a vesemérgezõ kálisó mégt a magas vérnyomás kialakulása elõtt, fiatalabb korban megöli a magyarokat. Ez ellen csak a korábbi tiszta NaCl-dal fiziológiásan sózással, vagyis a Ringer-oldat anyagai élettani arányai és dózisai étkezésnél alapul vételével védekezhetünk!
Verõce, 2012. 03. 02.

Forrás

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése