2012. március 12., hétfő

A turáni átok, azaz a zsidó manipuláció egyik eszköze

Hát itt egy újabb szép példa, arra, hogy hogyan misztifikálják a bűneiket és terelik el a lényegről a szót, valamint helyébe miként tesznek kitalált történeteket.A turáni átok, avagy a zsidók által létrehozott megosztottság elrejtése, egy kitalált történettel.
Nem vagyunk széthúzó nemzet! Csupán közénk települtek a megszálló idegenek, akik belviszályt szítanak. Pluszba még kitalálták félrevezetésként azt is, hogy ez a belső ellenségeskedés nem ám ő miattuk van, meg a demokráciájukból kifolyólag, hanem egy soha nem is létezett turáni átok végett. Ebben a filmben szó esik arról, hogy a zsidóság mit is művel velünk.

A másik meg az, hogy a táltos egy megvilágosodott ember. Így, aki tényleg táltos, az nem átkozódik, mert Isten szeretetét képviseli a földi világban. Itt már megbukott a történetük.
A turáni átok természetesen véletlenségből pont azon dolgok ellen uszítja a magyarságot, amelyek a zsidóságnak a szemét csípik. Például a magyarság kereszténységgel kapcsolatos múltja ellen. Meg az ezer éves apostoli királyság ellen, melynek kezdésénél Szent István található. Ebből is következtetni lehet arra, hogy a Turáni átok egy kitaláció, amely ismét csak a zsidóság azon munkásságát szolgálja, hogy a nemzetünket depresszióban, tudatlanságban széthúzásban, megosztottságban, keresztényellenességben, Szent István ellenességben tartsa.

Fondorlatosan lett kitalálva a történet, de több helyen is sántít. Nagyon óvatosan kezeljétek az ilyen zsidó megtévesztéseket, mert ezekkel a módszerekkel butították idáig Magyarországot.

Helyesbítés a lenti történet kapcsán:
Nemzetünknek a Jézusi Kereszténységhez kell vissza térnie, és megtisztítania a júdeo-kereszténységet a júdéktól, mivel sajnos az egyházzal és a Vatikánnal kapcsolatban is eljátszották a beépülés, megosztás és széthúzás történetét. Úgy, ahogy hazánkkal kapcsolatban is tették. Tisztulásra lesz szükség, ahol a zsidóság mérgező eszméit kigyomlálják a keresztény egyház Jézusi Értékei közül.
Valamint, ha Szent István, az idegen érdekeket, a németeket támogatta volna, akkor nem vezetett volna ellenük több győzedelmes hadjáratot is.



Természetesen a most következő szövegből ne nagyon tessék elhinni semmit!!!

Mi is a turáni átok?
A válaszok. A turáni átok ősi magyar legenda, sokféle változata terjedt el, de mindegyikben közös az átok: a magyarok közt legyen széthúzás, ellenségeskedés. A legismertebb változat szerint amikor Szent István államvallássá tette a kereszténységet, az ősi vallás papjai, a táltosok megátkozták a magyarokat. Egyesek szerint az átok 1000 évig tart, más források szerint addig, amíg Magyarország a római egyházat követi. Ez komoly különbség, hiszen ha csak 1000 évig tartott, akkor már felszabadultunk az átok alól, míg másik változat szerint még sokáig rajtunk lehet. " A turáni átok a gyakran elhangzó szófordulat arra utal, hogy a magyar nemzetre valamikor valakik valamilyen átkot mondtak, miszerint legyen a magyarok között ellenségeskedés, viszály, meg úgy egyáltalán, legyen erős diszkomfortérzetünk, ha magunk közt vagyunk. Amellett, hogy általános pesszimizmus lengi be a Kárpát-medencét, az átok jelenleg olyan gyakorlatias kihatásokkal befolyásolja történelmünket, hogy nagyon magas nálunk az öngyilkossági ráta, és alacsony a születések száma. Az átok keletkezéséről több legenda is terjeng. A legelterjedtebb verzió szerint a táltosok átkozták meg a magyarokat, amikor Szent István király feladta a régi vallást, és kereszténnyé tette népét. Ez az elmélet kettéágazik: némelyek szerint csak ezer évre szólt az átok (tehát már lejárt), mások szerint viszont addig hatályos, amíg a magyarok fel nem adják az új hitet. Olyan változatról is tudunk, miszerint István nem is a kereszténységgel hozta fejünkre az átkot, hanem azzal, hogy megtörte az örökösödési rendet, így megszegte a vérszerződést. Aztán az is lehet, hogy az átok még régebbről való, és Attila halála után keletkezett, amikor a fejedelem fiai megosztották a birodalmat. Esetleg tán még az őshazában indult az egész, valahol a Turáni-alföldön (jelenleg Kazahsztán, Üzbegisztán és Türkmenisztán területére esik) csinált valami ősünk valamit, vagy valami, és ezért. " Az átok valóban a római zsidókatolikus egyházzal jött a nyakunkra, mert a beteges hatalomvágyukkal ki akarták írtani az ösi Magyar kultúrát és szolganéppé tenni a Magyart. A mai napig próbálják az Ősi Magyar kultúrát sárbatiporni. Felégettették ösi fateplomainkat ahol rovát írással volt megörökítve multunk és ezt követöen azt mondták nincs is történelme a Magyarnak.

Táltos soha nem átkozza saját nemzetét! Akik ezt állították az ősi kultúránkat mocskolják.

A széthúzást és ellentétet a római zsidó katolikus egyház által kikényszerített házasságokkal behozott idegenek kezdték szítani. Elnézést kérek, hogy nem a kérdésre válaszolok, de egyet bizton állíthatok. Mi magyarok kiválóan abszolváljuk a dolgot. Nézzünk csak szét a politikában, a közlekedésben, és az emberek egymás közötti viszonyaiban . Ha nem is létezik/létezett az átok, mi mégis a közénk települt zsidók széthúzása miatt megosztottságban élünk.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése