2012. április 6., péntek

Dizájner drogok: Természetes kiválasztódás

A természetes kiválasztódás része az emberi társadalom fejlődésének. Az akarat nélküli, erkölcstelen, neveletlen és buta egyedek csak terhére vannak a közösségnek. A történelem kezdete óta így van ez, és eddig mindig megtalálta a közösség azt a módszert, amivel ezeket az egyedeket ki tudta zárni a szaporodásból. Betegségek végeztek velük, éhen haltak, vagy rabszolgaként tengették életüket, esetleg ágyútöltelékekként ölték egymást. Az emberiség összlétszáma robbanás szerűen megnövekedett, ezért a régi módszerek ma már nem elegendőek. Az alkohol már nem elégséges ennek a selejt emberfajtának az elpusztítására, új eszközöket kell bevetni. A kábítószerek és az AIDS az új eszközök, és ezzel még nincs vége a műveletnek, mert jönnek az újabb és újabb eszközök, mert a gyógyszergyártás fejlődése miatt olyan eszközöket kell létrehozni, melyekkel szemben nincs védekezés.
Ki lesz drogos, és ki lesz AIDS-es? Az, akit a körülményei pusztulásra ítéltek. Milyen alapon? Genetikai késztetés, nevelési hiányosságok, társadalmi nemtörődömség, erkölcstelenség, butaság az okai a pusztulás útjára lépésnek. A véletlen szerepe elhanyagolható. Ha a szülők nem nevelik egész emberré a gyermekeiket, ha már a gyermek fogantatása is méltatlan körülmények között történt, ha befolyásolható, akaratgyenge az egyed, ha a társadalom önző és elutasító, ha nincs nevelés csak oktatás, akkor a pusztulásra ítéltek száma megnövekszik azok számával, akik egy jobb közegben elkerülhették volna ezt a sorsot. Ez már nem egyéni, hanem közösségi probléma, mert ez ilyen közösség is pusztulásra van ítélve. Tehát a kábítószerek és az AIDS nem más, mint a természetes kiválasztódás egyik eszköze, és egyben büntetés azok számára, akik nem is akarnak érett értelmű, erős erkölcsű egész emberré válni. Ezért igazságos ítélet teljesül akkor, mikor ez a két eszköz működik és pusztít.
Ebből következik az, hogy a hatalom eljárásait a fenti eszközökkel szemben mindennek lehet nevezni, csak sikeresnek nem. Az eszközök halálosak, ezért csak egyetlen módon, halálos fenyegetéssel lehet ellene harcolni. Kábítószeres bűncselekmények halállal büntetendők, az AIDS fertőzötteket pedig az egykori lepraszigetek mintájára létrehozott, halálos gyűrűvel körbezárt telepekre kellene szállítani, azokkal együtt, akik mindezt ellenzik.
A halálos büntetés lényegében nem más, mint a biztos pusztulás időbeni előrehozása, annak érdekében, hogy megtisztuljon a közösség. Aki ezt ellenzi, épp olyan ellensége az emberiségnek, mint aki drogot termel és terjeszt, fogyaszt, vagy AIDS-es. Az emberi nem megtisztulásának a folyamata még sok más tényezőtől is függ, de ha valaki kíváncsi ezekre a tényezőkre, nem kell mást tennie mint megvizsgálni az úgynevezett 'jogvédők működését'. Minden olyasmi, amit védelmeznek ezek a jogvédők, az emberi faj fennmaradása és egészséges fejlődése elleni merényletek.Tehát a jogvédők is épp olyan eszközök, mint a kábítószerek és az AIDS, csak nem a fizikumot támadják elsősorban, hanem a szellemi immunitást. Aki elfogadja az állításaikat, elhiszi amit mondanak, szellemi AIDS-essé nyomorodik, és megérdemli a pusztulást.
Budinszky László

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése