2012. április 2., hétfő

Schmitt Pál lemondásának oka

Schmitt Pál lemondott. A lemondás ténye ellenére nem önszántából tette. Schmitt Pált a törvény által biztosított jogköreinek alkalmazása miatt távolították el hivatalából. Eltávolításának oka, hogy annak alkotmányellenessége miatt nem engedett át egy törvényt, amit az Orbán-kormány kétharmados többségével még a nyár előtt keresztül akar vinni. Ez a törvény - mely nem lett nyilvánosságra hozva - kimondja, hogy az alkotmány eltörlésére, illetve a kormány megdöntésére irányuló fegyveres lázadás esetén a magyar honvédség valamennyi jogosultságát biztosító törvény hatályát veszti, és az alkotmányos rend helyreállításának jogát parancsnoki szinten az olasz haderő kapja meg.
Ennek célja az Európai Unió területi egységének megőrzése. Schmitt Pál azok közé tartozik, akik valóban a demokrácia hívei, és ellenzik Brüsszel egyre inkább felszínre törő diktatórikus törekvéseit. A közelmúltban több uniós tisztviselő is lemondott emiatt, Schmitt esetében pedig a köztársasági elnöki pozíciójából adódó jogosultság jelentette a problémát. A rendeleti úton születő törvény az ellenzék tudta nélkül, zárt ajtók mögött jött létre. Az új köztársasági elnök várhatóan olyan személy lesz, aki nem fogja visszadobni a tervezetet.
Jövőnk.info



Az anarchia kezdete

 

Schmitt Pál lemondott. Várható volt, mert magára hagyták. Írtuk a napokban, valószínű, hogy ez a vár, ez a kis magyar végvár is el fog esni. Az elnök harcolt volna, ha lett volna kivel. De patkányokkal nem harcolhat egy lovag, még akkor sem, ha nem egészen fedhetetlen. Ha mindenhol csak patkányok vannak, ha elpatkányosodott a világ körülötte, akkor nincs más lehetőség, mint elmenni oda, ahol még csak hírből sem ismerik a patkányokat.
Schmitt Pál nem vesztett szinte semmit. Egy ilyen ország elnökének lenni nem kitüntetés, hanem megalázás azok számára, akikben még él a Rend iránti vonzalom. Lemondott, és ezzel kezdetét vette az anarchia. Mindenki azt csinál, amit akar. Bárkit lemondásra lehet kényszeríteni, csak megfelelő mennyiségű patkány kell hozzá, amiből pedig nincs hiány. Ennek a most kezdődő anarchiának lesz folytatása. Senki ne gondolja, hogy ezzel valami lezárult (a látszatrenden kívül), de jó lesz felkészülni a következményekre, a rend felbomlására.
Első következménye az új elnök személye kapcsán kiváltott zavargások lesznek. A patkány patkányt akar, a hülye hülyét, a vak félszeműt. Igen hamar rájönnek azok, akiknek van valamilyen erő a kezükben, vagy szervezett erővel rendelkeznek, hogy övék a világ. Erre csak addig kell várni, amíg az anarchia el nem ér egy bizonyos szintet. Akkor vége minden tüntetésnek, és óriási méretben megemelkedik a szögesdrót gyártás.
A Sors így rendelte, ezért így kellett lennie. Nekünk is így a legjobb, mert Schmitt Pál még képes lett volna valahogy, nagy nehézségek árán fenntartani ezt a rendszert, ezt a sodródást a teljes összeomlás felé. Most ez felgyorsul, és csak egy diktatúra képes megállítani. Most még egy gyengébb, később már csak egy erősebb. Mivel más erő nincs, a megoldás kulcsa a rendőrség-katonaság lesz. Csak egy erős akaratú, elszánt ember kell, és minden politikai párt mehet a levesbe. Ez az ember már készül a történelmi feladatára, jól ismerjük és csak annyit mondhatunk: megérdemlik azt ami következik azok, akik miatt következhetett.
Kassai Ferenc



A magánnyugdíjpénztárak lenyúlása után információink szerint a kormány tervbe vette az önkéntes nyugdíjpénztárakba befizetett pénzek zárolását is. Az ehhez szükséges törvénymódosítás már tervezőasztalon van.
Nincs mese, válság van! A pénz pedig kell az államadóságra, meg az USA háborúihoz!
Juhász Pál

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése