2012. május 16., szerda

Obama ezen a héten a gyermekgyilkosságok mellett kampányol

Obama elnök ezt a hetet a "nők jogainak" szenteli - írja a The Telegraph. Felszólítja a nőket, hogy éljenek jogaikkal, a fogamzásgátlással és az abortusszal (gyermekgyilkossággal). Végülis mit vár az ember egy liberális szabadkőműves politikustól?
Egy Amerikában élő rokon kétségbeesve telefonált haza, hogy az amerikai gazdaság az összeomlás szélén tánccol, és készüljünk fel a teljes összeomlásra, mert magával fogja rántani az egész nyugati világot. Összegyűjtött pénzét hazaküldi, hogy önfenntartó gazdasági rendszer kiépítésére adja, mert különben felfordulunk - ahogy fogalmazott.
Az Amerikában élő Jövőnk.info tudósítónk szintén hasonlókról számolt be, "késélen táncolunk" kifejezéssel.
Nos, így érthető, ha valamibe kapaszkodik a kétes születési helyű elnök. Mivel mást nem tud felmutatni, nem maradt más, mint a látszólagos jogokat hangoztatni, amelyek ugyan nem a szabadság, hanem a szabadosság jogai, és jobb nem lesz tőlük a világ, csak szennyesebb, de legalább az is valami. Kicsi is, savanyú is - ahogy azt Básti elvtárs mondta a magyar narancsról, hát ez hasonló ahhoz. Jót, szépet nem tudok nektek adni, de adok néhány szemetet és örüljetek neki.
Az ilyen jog azonban csak egy látszólagos jog, és egy katasztrófa a társadalom számára. Ezért fogynak a nyugati társadalmak, ezért nincs nemzet-reprodukciós képesség. A kényelem, az önszeretet, a szabadosság mindenek felett.
Mi magyarok Trianon miatt szívesen mondogatjuk magunkról, hogy a népek Krisztusa, vagy azt, hogy a magyarral bánik legrosszabbul a világ. Lehet benne valami, de azért lássuk meg azt is, valamennyi cionisták által megszállt nyugati országban ez a tendencia. A szép szőke északi lányoknak azt reklámozzák, hemperegjenek négerrel - sőt divatot csináltak belőle. A férfiakból "macsó" hímringyókat faragnak. Nincs más életmodell, csak a mobiltelefon, nyakkendő, BMW. Ezért hanyatlik a Nyugat, ezért fogynak a nyugati nemzetek, nem csak a magyar, hanem az összes. Bezzeg figyeljük csak meg a cionista elnyomók családjait! Hány gyerek is van a családjaik nagy részében? Három? Négy? Míg maguk gondoskodnak az utódokról, másoknak azt mondják vetesd el! No ez a jellemző a cionista zsidó felforgatásra.
Egy új hazafias államvezetés legfontosabb teendője a magyar népesség fogyásának megállítása. Ez az egyik fő programunk, és a jelenlegi kormányzat pedig hiába is próbálja ezt 'kölcsön venni', nem fog sikerülni. Mert a megoldási kulccsal nem rendelkeznek a megvalósításához – ugyanis a mi lelkiségünket képtelenek magukévá tenni, az számukra ellophatatlan.
Kemény Gábor

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése