2012. szeptember 6., csütörtök

A cionisták vegyi fegyverek bevetésére készülnek Szíriában

Ahogy a szír helyzet körül fokozódik az információs háború, a nyugati cionistákkal együttműködő arab államok a média terén is újabb erőfeszítéseket tesznek a szír kormány elhallgattatására. Az Arab Liga kairói találkozóját követően rekord gyorsasággal szüntette be az összes, szír kormánypárti csatorna sugárzását a Nilesat és Arabsat műholdas TV társaság. Nem csak az Asszád-rendszert támogató/elfogadó műsorszolgáltatók kerültek blokkolásra, hanem kiiktattak minden csatornát, kivéve azokat, amelyek a nyugati terrorista csürhe pusztítását valamiféle felvilágosult szabadságharcnak mutatják be.

Ugyanezt a módszert lehetett látni Líbia amerikai megszállása előtt, ahol az állami média elhallgattatásával párhuzamosan megjelentek a nyugatról pénzelt, a terroristák pusztítását legitimáló TV csatornák. Ezek a Nyugat hírnökeként megjelenő csatornák kezdetben teljes elutasítással övezettek, mivel ömlik belőlük a mocsok, erkölcstelen nyugati műsorokat sugároznak, miközben a nőket (és fiúgyermekeket) megerőszakoló külföldi zsoldosokat megpróbálják szabadságharcosként bemutatni.

Az állami média elhallgattatása csak egy valamit jelent: a nyugati fél valami olyan lépésre szánta el magát, amiről nem csak azt nem akarja, hogy Nyugaton is bekerüljön a közbeszédbe, hanem egyenesen azt, hogy már a helyiek se értesüljenek róla (a közvetlen érintetteken kívül). Ha az állami média nem tud sugározni, onnantól kezdődik a műsor, ahogy Líbiában is tették: katari makett-városokban leforgatott filmekkel akarják elhitetni a terroristák győzelmét egy-egy nagyobb városban, vagy az elnök, az állami vezetők halálhírét keltik, hogy a lakosság kedvét elvegyék az ellenállástól.

Figyelembe véve ezt a hírt, és a korábbi amerikai felszólításokat, miszerint az Asszád-rendszer óvakodjon a vegyi fegyverek bevetésétől, akár azt is előrevetíthetik, hogy Szíriában tömeggyilkosságot készítenek elő. A cionistákat erkölcs híján eddig egyetlen dolog tartotta vissza a célország lakosságának kiirtásától – hogy a hírek kikerülnek, és a tömegmédiának köszönhetően a világ túlsó felén is „politikai veszteségeik” lehetnek belőle. Bele lehet gondolni, mi fog zajlani Szíriában, miután a kormánypárti média megszűnik működni, és ez az utolsó visszatartó erő is megszűnik.

Fenyvesi Áron

Olajfestmény volt a lelőtt MiG-23-as

Augusztus közepén a szíriai terroristák bejelentették, hogy lelőtték a kormányerők egyik MiG-23-as repülőgépét (MiG-21-est is emlegettek, de a videón jól látszik, hogy MIG-23-asról van szó, ugyanis a két egymástól teljesen eltérő sárkányszerkezetet már messziről meg lehet különböztetni). A szóvivőjük szerint „a gép olyan alacsonyra repült, hogy géppuskával is le lehetett lőni”… és a nemzetközi média attól volt hangos, hogy a győzedelmes lázadók egy 14,45 mm kaliberű géppuskából lőtték le a MiG-23-as vadászrepülőgépet. (igen, sárkányrepülőt esetleg – a szerk.)

Mivel az országban terroristaként működő külföldi zsoldosok győzelmét senki nem hiszi el, a patkányok minden igyekezetükkel azon vannak, hogy eredményt mutassanak fel a támogatóknak – amit facebook üzenetben meg is tettek, hogy bizonyítsák az olajpénzen vett terrorizmus hatékonyságát.

A lelőtt MiG-23-as meséje kapcsán később kiderült, hogy az idén augusztus 30-án megjelent „fotók” a roncsról még 2003-ban, Irakban készültek a Talil katonai repülőtér elleni támadásokat követően. Az amerikai katonák ugyanis megörökítették a történteket – nem is akármilyen módon, hanem többen közülük olajfestmény formájában. 2004 október 29-én az Andrews légibázison az amerikai légierő átvett több mint 200 festményt, melyet összesen 150 személy adományozott a légierőnek. A 200 (digitális) festmény egyike az a „fénykép”, amit a szír lázadók állítólag idén augusztusban lőttek le.

Fenyvesi Áron

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése