2012. szeptember 29., szombat

most kb. adatokat írok, de ma kiszámoltam táblázat szerint pontosan. Tehát kb. 2,1 millió ember él öregségi nyugdíjon. 1,9 millió a nappali tagozaton tanuló. 345 000 rokkantsági nyugdíjjal él.
Arról adat nincs, hogy hány főt tesz ki az 1-3 éves korosztály.
95000 fő van gyesen, gyeden. Állítólag 500000 a munkanélküli. És az NMH és itteni tanulmány szerint is 2,68 millió dolgozik közalkalmazottként.
Viszont ebből az jön ki, hogy 2,3 milló ember dolgozik az országban jelenleg, aki nem közalkalmazott! (ha 10 millióval számolunk)
Az Nemzeti Munkaügyi Hivatal tanulmány szerint 1 millió ember, aki termel, és 3,7 millió ember dolgozik Magyarországon csak és 2,7 millió ebből közalkalmazott (rendőr, nbhs, tekes, mentős a szervekért stb)

Tehát minisztériumok és DOLGOZÓK- munkanélküliek (tényleges és statisztika) száma közt óriási különbség van, amit nem lehet hova tenni, 1,3 millió ember!

Na most ha Nemzeti Munkaügyi Hivatal tényadatát nézzük, 1 millió magyar, aki valóban termel ebben az országban. Ez az egymillió ember évente több, mint 15 000 000 millió Ft-ot termel fejenként, mivel ennyi az államkassza bevétele egy évben. Ezen felül -és ezen belül -kapják a fizetésüket, ami visszafordul. Tehát kitermelik emberfeletti erővel a jövedelmet, melyet multik lesápolnak. A fizetésük adója, visszajut a hazai vállalkozásokon keresztül az államhoz, illetve nagyobb része megy külföldre, mivel külföldről vesszük az energiát és élelmiszert (húst, tejet és lassan a gabonát, zöldséget, gyümölcsöt).
Eközben banktól kapjuk a lakást (nem egymásnak segítünk építkezni) építőanyag itthon nincs, ahogy már gépészet, mezőgazdaság sem- nemrég írtam a Nagybaniról, hogy teszik tünkre! A bankot minimálisan az állam adóztatja, a többi megy külföldre.
Ez az 1 millió magyar ember nemcsak az állami költségvetést termeli ki, hanem a privát banki jelzáloghiteleit. Az ő munkájukból fizetik a közalkalmazottak a saját jelzáloghiteleiket is...
Külön részt kéne írnom az igénybe nem vett , vagy ha igénybe vett, az hogyan jutott el és kihez EU- támogatásokról. gyakorlatilag itthon az EU-s támogatásokat se tudják igánybe venni, csak az igényelhető összeg töredékében. Amit igénybe vesznek összeget, az is csókos zsidókhoz jut, néhány kivétellel, amit a lakosságnak és a kkv-nak reklámozhatnak.
Amit írtam, hogy megdolgozik egy magyar egy évben (15 millió alaphangon) a versenyszférában az az EU-s támogatásokon felüli összeg, amivel állítólag segítik az országot.

Mondja azt bárki is, közgazdász elemző a HVG-nél, Tárkinál, vagy a Piac és Profitnál, vagy bárhol, hogy nem egy kib@szott átverés. Erre a mesére hangoztassa már azt valaki, hogy erősödik a gazdaság a további megszorításokra...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése