2012. október 4., csütörtök

Assange és a Mossad

A közelmúlt eseményei világrengetőek, főleg ami a hazudozási és félrevezetési "piac" hatásaként is, életről és halálról szól milliók számára. Az igazi konfliktusok Machiavelli találmányaként, az információs kor háborújaként a megtévesztés eszközeire épül, ami erősebb, mint bármely fegyver amilyet valaha is el lehetett képzelni, különleges lehetőségeket biztosítva a csalók lehetőségfelismerése számára. Igazi regionális konfliktusokat, agresszív háborúkat, törzsi, etnikai és vallási rivalizálást lehet létrehozni a semmiből, talán a történelemben először, nyíltan is elismerve. Kérdés, hogy miként ismerjük fel az irányított hatásokat kiváltó hamis prófétákat, mikor hamisak, és mikor állítják róluk, hogy csalók. A káosz megteremtésének a legkézenfekvőbb lehetősége a félrevezetés, ám ennek is van több aspektusa.

Félre lehet vezetni úgy is, hogy az igazság csak egy szeletét mutatjuk meg, és a további részeit elhallgatjuk. Úgy is, hogy sugalmazunk le nem írt, ki nem mondott tartalmakkal, rábízva a megcélzott áldozatokra, hogy arra a következtetésre jussanak, amilyen irányába terelgetjük őket. Valószínűleg hasonló gondolatok következtében került ilyen vonatkozásban is célkeresztbe Julian Assange. A Wikileaks feltűnésekor, de a mai napig is feltűnő, hogy az USA soha semmit nem tett a Wikileaks ellen, ahogy a síkosított sajtó, és az izraeli lobbi sem. Kezdhetjük a legújabb beállított jelenet epizódjával, ugyanazokat a reakciókkal, és műveletekkel, amiket egyetlen hírügynökség sem akar látni, de megérinteni sem.

Jelenleg Irán és az Egyesült Államok között egy olyan időszakot élünk meg, ami végeredményeként - sokan remélik, hogy - a párbeszéd elvezet a megbékéléshez. Az amerikaiak közül kevesen vannak tisztában a CIA szerepével az iráni kormány 1953-as megdöntésében, és a brutális rezsimnek nyújtott támogatásokról. 1979-ben minden megváltozott. Voltak amerikaiak Iránban, akik támogatták az elnyomó kormány politikáját a nép ellen, és ez is része volt, hogy mit kell tekinteni egy olyan politikának, amely igazolta a hidegháborút a Szovjetunió ellen. Amerika és a világ népei kénytelenek voltak egy tucat diktatúrával szembenézni, és "harcot hirdetni a kommunizmus ellen". Néhány ezek közül a kormányok közül még mindig ott van a Közel-Keleten.

Az ecuadori nagykövetség erkélyéről Assange ezen a héten bejelentette a programot, amelyet előzőleg gondosan összehangoltak a kábítószer-urakkal a világon, a bankster barátaikkal és különösen Bejamin Netanjahuval, a legerősebb támogatóval. A cél az volt, hogy befolyásolják az amerikai választásokat Mitt Romney érdekében. Assange eredetileg megismertetett minket azzal a videóval, amelyikben az USA helikoptere megölte az iraki civileket. Természetesen a probléma, hogy Assange támogatta az iraki háborút, és ő is támogatja az amerikai támadást Irán ellen, valamint a további háborút Pakisztán ellen, és az USA beavatkozást Szíriában. Ő is a világ egyik vezető alakja, visszaszorítva a 9/11 vizsgálatát, amely okairól, végrehajtóiról mindent megtudhat egy tájékozottabb ember a világon.

Gordon Duff és mások véleménye szerint Assange a Wikileaks égisze alatt az izraeli titkosszolgálatnak dolgozik. Alapozzák ezt arra, hogy a Wikileaks kinyilatkozásokból mindig kiszűrik Izraelt. Nincs egységes dokumentum az Egyesült Államokban, amely bűncselekménnyel vádolná, vagy kiadatását követelné. Duff szerint, a svédországi kiadatás elkerülése érdekébe akár az USA-ba is menekülhetne menedékjogot kérni "politikai üldöztetése" miatt, hogy együtt ünnepelhessen az izraeli-lobbival, a milliárdosokkal, és a Fox News-al, amely minden nap az állami frekvenciákon küldi üzeneteit. "Ez az üldöztetés"!
Csakúgy, mint ahogy Terry Jones feladata, hogy úgy tűnjön, Amerika egy nemzeti háborúban van az iszlámmal, ... Julian Assange megbízása az, hogy képviselje Irán fenyegető nukleáris "készülődését". Assange, Murdoch és Netanyahu úgy tűnik ", hogy az azonos anyától származik," talán egy nem humán eredetűtől..."

Múlt héten Obama elnököt és Benjamin Netanjahu miniszterelnököt tájékoztatta a NAÜ vezető nukleáris szakértőjének kézhezvett levele, amelyben Clinton Bastin megerősítette, hogy nincs olyan folyamat, amelynek során a gáz halmazállapotú uran-hexaflouridot fém halmazállapotúvá lehetne tenni, egy bomba előállítása érdekében.
Kiderült, köszönhetően Jim Deannek és a Press TV-nek, hogy a levél ezeket az információkat tartalmazza, és amely felfedik a világot fenyegető nemzetközi korrupciót és azt, hogy a Wikileaks "érinthetetlen". Amit nem szabad Amerika és Irán esetében kimondani, azt megteheti a NAÜ egy csoport gazembere, akiknek a szóvivője, az izraeli David Albright, a sajtó (mint Terry Jones és Julian Assange) és az áltudomány vezetőjeként közvetlenül a New Times, de ugyenebben az újságban Julian Assange kijelentése is megtalálható, hogy támogatja az iszlám elleni háborút.

Mi a terve a "haszontalan evőkkel", a tervben, amely mögött látni az arcokat Romney és Netanyahu személyében, a főző-kavaró Adelson, Terry Jones és Julian Assange tevékenysége mellett?
Néhány pillantást kell vetni a színfalak mögé, és a politika mögött felsejlik a terv, a New World Order terve, akik azt hiszik, hogy túl sok a haszontalan evő. Kik a haszontalan evők? Ezek Te és én vagyunk, a gyerekeinkkel együtt. Szerintük. Ezekre az összeesküvés elméletekre senki sem válaszol, de a valódi összeesküvések, a titkos társaságok, az ismerté vált projektek, az időjárás manipuláció, a géntechnológiával módosított élelmiszerek és biokémiai hadviselés, a valóság. Összeesküvés, és nem elmélet, hanem tények.

Ahmadinedzsád elnök kifejezést adott azon elképzelésének, hogy a NAM országok voltak az igazi Egyesült Nemzetek Szervezete. Ők képviselik a nemzeti érdekeket, amelyek csak akkor állhatnak fenn, ha érvényesülhet és nincs elfojtva a párbeszéd, és az emberek nincsenek megfosztva reményeiktől. Nem véletlen, hogy a jelenlegi pénzügyi összeomlást a nyugat hozta létre, a háború lehetőségével, az oligarchák növekvő erejével, alászállva a kegyetlen önkényuralom poklába, létrehozva azt a gazdasági modellt, amiben generációról-generációra növekszik a szegénység, és kifosztott embereket végül el is akarják pusztítani.

Amíg a figyelmet felvásárolja a lárma, a nárcisztikus szamár annyira olcsó, mint az ártatlanok vére... mindaddig, amíg mi hagyjuk, hogy a hatalom hentesei vágóhidat építsenek országainkból...


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése