2013. február 7., csütörtök

A "Big Brother" és a globális ellenőrzés


A "Big Brother" és a globális ellenőrzésAmíg a költségvetéseket megnyirbálták a kormányok szerte a világon, a nemzeti hírszerző ügynökségekét nem, és csak egy kiegészítő a pénz, de a hálózati erőforrásaikat megnövelték a "fenyegetések" ellen. Mi ez a fenyegetés? Ezt a nemzeti vezetők és kormányaik hozzák létre, sok esetben kollektív döntéseik alapján, hogy legyen olyan hivatkozási alap, amit már senki sem hisz el, de folyamatosan az emberek arcába fröcsögmek. Egyik nap az "al-Kaida", másnap Irán, utána Észak-Korea, majd a globális kábítószer-terroristák, de hamarosan mindenki ellenség lesz, aki nem hódol be, nem hagyja magát kirabolni és megölni, és a legnagyobb ellenségük mindig a gondolkodó nép lesz, amíg létezik. Ellenünk hirdetnek háborút saját, másokra kent bűncselekményeikre és ezek takargatásához általuk hozott törvényekre hivatkozva. A világon jelenleg terroristákat a parlamentekben, kormányokban és a bankok palotáiban kell keresni. A maffiákat politikusok irányítják és fedezik, és a "befektetőknek" nevezett államilag támogatott tolvajok, rablók, hiénák.

Csakúgy, mint az Észak-atlanti Szerződés Szervezete (NATO), egyre inkább egy globális katonai múlt nélküli külön ellenség, a Központi Hírszerző Ügynökség (CIA), a brit MI-6, illetve a többi hírszerző ügynökségek. Egyre szorosabb összevonásukat a közös intelligencia és a (bűnszervezeti) hálózatba való információ-megosztás vezérli. Milyen célt szolgál az ilyen fellegvárak együttműködési titoktartása? A válasz egyszerű. Egy olyan világban, ahol a kisebbségi "gazdagok", a szuper-többség "nem birtoklókat", a hírszerző ügynökségek által, és a nemzeti fegyveres erők közreműködésével elnyomva, csak megváltoztatható arányszámokat jelentenek. A konfliktus a kisebbségi szuper-gazdagok és a társadalom többi része között, a hírszerző ügynökségek és vállalatok, bankok, "befektetők" védelme, egyre jobban az utóbbiak érdeke és nem az országoké. A hírszerző ügynökségek ezért úgy döntöttek, hogy globálissá vált a "panoptikum", ahol senki semmit sem tud elrejteni, és a titkokat sem lehet megtartani.

Sok éven át folyó próbálkozás, hogy létrehozzanak egy világméretű adatbázist a személyes adatokból, kezdve az alapvető bűnügyi információkig, megelőzve azt a tényt, hogy a fő promoter egy ilyen kombinált on-line információs tárházban az Egyesült Államok. Az amerikai Interior Department-nek semmi köze sem volt a belső biztonsághoz. A 9/11 támadás lendületének utóhatásaként az Egyesült Államok hozta létre a globális kommunikációs hálózatokat és adattár-központokat az által használt hírszerző ügynökségekkel, az új Department of Homeland Security amerikai változatával a Belügyminisztériumban.

A Homeland Security Department, a Nemzetbiztonsági Hivatal, a Központi Hírszerző Ügynökség, valamint a Szövetségi Nyomozó Iroda jelenleg az a masszív kormányzati adatgyűjtési behemót, amely kiépíti a hagyományos és az új kapcsolatokat a külföldi hírszerző és nemzetbiztonsági szervekkel. Cél, hogy kiépítsenek egy hálózatot megosztott adatbázisokkal. Mindazonáltal ez a hálózat egy egyirányú utca. Az amerikai egyoldalú bővítésre szeretnék felhívni a világ "intelligenciájának" figyelmét, és csak azt teszi lehetővé partnerei számára, beleértve a régi hírszerzési szövetségeseit, mint Nagy-Britannia és Kanada, hogy korlátozva férhessenek hozzá az adatbázisokhoz. Csak egy kis részéhez, az amerikai tárolt és felügyelet személyes adatokból.

2012-ben az Európai Unió és az Egyesült Államok megállapodott, hogy az amerikaiak, hogyan tárolják a legfeljebb tizenöt éves utas-nyilvántartási adatállományt (PNR), minden európai uniós polgárról, aki repült. Annak ellenére, hogy állítólagos "biztosítékok" vannak beépítve, hogy megakadályozzák a visszaéléseket, az adatokkal kísérleteket végzők eredményeiről az Európai Parlament néhány tagja elsűlyesztette a dokumentumokat, nehogy a megállapodás az Európai Bíróság elé kerüljön. Az adatokat eltüntették az eurokraták Brüsszelben. A PNR-adatok, mint például a nemzeti azonosító számok, kulcsok, kinyitnak számtalan fájlt a magánszemélyekről. A PNR-adatok az utas vallási megyőződését, étkezési szokásait is azonosítja. Ezek az információk nyitnak további linkeket a további adatokat tartalmazó adatbázisok adataira mutatva, az egyén etnikai csoportjára, egészségi állapotára, és szexuális irányultságára vonatkozóan is. További finomítással személyesen azonosítható információkat nyithatnak az egyén telefon-és e-mail forgalmáról.


Jelenleg a National Security Agency építi az Utah Data Centert, a Nemzeti Gárda bázisát Bluffdale-ben, Utah egy hatalmas adattároló központjában, amely mérete 17 focipálya. A központ tartalmaz tárolt hírközlési nyilvántartásokat, valamint tranzakciós adatokat, beleértve a pénzügyi, utazási és orvosi információkat, esetleg több milliárd emberről a világon. A központ célja, hogy tárolja a yottabyte-nyi adatokat - ami egyenértékű 500 trillió (500.000.000.000.000.000.000) oldalnyi szöveggel (ami 7 milliárd emberre személyenként 710 millió oldalt jelent).

Az adatok tartományában a viszonylag nyílt forrásokból is kinyerhetők "mély adatok". Mély adat az, amelyek a kifinomult számítógépes kémprogramok révén kinyerhető információ, beleértve a biztonsági réseken megszerezhető jelszavak, titkosítási rendszerek, és hozzá tudnak férni a rejtett adatokhoz is (még ha pixel szteganográfiát, vagy más kifinomult módszert is alkalmaznak). A Microsoft a "csendestárs". Az NSA begyűjtésével hatalmas mennyiségű tárolt adathoz jut, és az interaktív hálózatokon, mint a Skype is, a Microsoft átvette irányítást 2011-ben. Számos adatvédelmi szakértő szerint, a cég rendszeresen megosztja az ügyfelek adatait a NSA és a többi hírszerző és biztonsági ügynökségekkel.

A helyszín, az NSA adatközpont, az erősen mormon Utah állam is problematikus. A mormonok, Jézus Krisztus Egyháza, Az Utolsó Napok Szentjeinek "állították fel" a világ legnagyobb származástani adatbázisát, akár megkeresztelt halottról, vagy élőkről van szó. A nyilvántartásokat egy gránit hegyben tárolják, 20 mérföldre délkeletre Salt Lake City-től. Öt milliárd dokumentumot mikrofilmen és számítógépes adatbázisokban, nukleáris robbanás-biztos hegyi létesítményben. A Mormon Bluffdale-i adatgyűjtő információkat tartalmaz minden népről a bolygón. A "mindent látó szem" vagy számítógépes "Panopticon" nem csak ismeri minden részletében az egyének életét, de hatalmas mennyiségű információt tárol az elhunyt ősökről is. Ezekre az információkra sóvárgott a zsarnoki vezetés.

Az EU-USA PNR-megállapodást kiterjesztették Ausztráliára és Kanadára, a demokrata Party 66-os, Sophie in't Veld szerint. A szponzorálást visszavonták a PNR-megállapodásnál, mert kétségek merültek fel, hogy adatvédelemmel vezérelten kapják az adatokat. Az Ms. in't Veld-et extra biztonsági átvilágítás alá vették minden alkalommal. Az Egyesült Államok hatóságai megtagadták, hogy elmondják, miért. A jövőben, a hatalmas nemzetközi kémhálózat csatlakozik a rácsra, hogy hasonló döntéseket hozzanak, esetleg emberi beavatkozás nélkül. Magánszemélyek találhatják magukat letartóztatásban a mesterséges intelligencia által, az adatbázisok elemzése során. Egyes jogrendszerekben, az embereket már célzott felügyeleti és elfogatóparancs alapján minősíthetnek üldözendő bűnözőnek, hogy ők bűncselekményt követtek el. A tároló nagy mennyiségű személyes adatokból "pre-bűnözési" végrehajtási gyakorlatot generál.

Az Egyesült Államok egyirányú utca lesz az olyan hírszerzési szövetségesek számára, mint Nagy-Britannia, Ausztrália, Kanada és Új-Zéland; és "harmadik félként" a "barátok", mint Németország, Dánia, Norvégia, Japán, Dél-Korea, Thaiföld, Görögország és Hollandia. A "4. party" partnerekként, Svédország, Svájc, Ausztria, Szingapúr, Franciaország, Finnország, India, Tajvan, Írország, Spanyolország, Olaszország és Magyarország részesül kisebb mennyiségben, igénybe véve a hatalmas adattárakat.
Az 1980-as években, egy belső dokumentumban, az NSA megosztására ajánlott fel kis mennyiségű elfogott jelfelderítési adatokat, a harmadik fél szintű partnereknek cserébe a bázisjogokért. Az európai gyarmatosítók, mint az amerikai indián törzseknél egykor, "felfűzött indián kagylópénzekkel", általában olcsó gyöngyök, ajándékok ellenében szerzik meg a törzsi földeket. Magyarul, a saját országukban biztosítják a részleges lopási lehetőséget a hazaáruló vezetőknek, cserében az országukért, népük életéért, kiszolgáltatásáért.

Amellett, hogy a Microsoft az NSA adatközpontjait fogja táplálni adatok tömeges kereskedelmével, beleértve az Apple iDataCentert Észak-Karolinában, az EBay Utah beli adatközpontja, valamint a Microsoft hatalmas San Antonio-i, adatközpontja is Texasban, amely közel van egy másik NSA hírszerző létesítményhez, az NSA Texas nevűhöz.


Geo-térbeli elemzési programjai kapcsolódnak NSA adatbázisokhoz, és biztosítani fogják, hogy aki elhagyja lakóhelyét, az elektronikus ujjlenyomat segítségével, mobiltelefonnal, hitelkártyával, útlevéllel, vagy minden olyan eszközzel, beleértve a rádiófrekvenciás azonosítási (RFID) chipet, azonnal ismert lesz, a hírszerző és rendőri szervek számára. Nem lesz sehol a világon olyan hely, ahol a végtelenségig rejtőzködni lehetne.Mi már az úgynevezett "Brave New World" árnyékában élünk, az " Új Világrend "hosszabb spekulatív valóságában, és ez a valóság azt mutatja, hogy a Big Brother létezik Utah-ban, és kémkedik minden egyes ember után a bolygón. Néhány sérülékeny pontja azonban van a rendszernek, és kikerülhetetlenül lesz is...

Figyelmeztetés: A ma még milliárdosok, bennfentes, korrupcióban jártas politikusok, vállalkozók és pénzügyi csalók még időben kezdjék el okosan felhasználni összelopott zsákmányukat, mert csak két lehetséges út áll előttük. Vagy egymással is összefogva visszaadják a népnek amit elloptak tőle, és velük, valamint a külföldi hasonszőrűekkel együtt kihúzzák a talajt az NWO alól, vagy fokozatosan elszegényedve téglával törölgethetik a könnyeiket, bánkódva a tőlük is elrabolt, általuk is lopott vagyon miatt. Harmadik lehetőség nincs, mert a bolygóról nem tudnak elmenekülni. Ez utóbbi lehetőség árát a kormányok fegyverre, egymás kiirtására fordították, de az "ellentáborba" sem kellenek, mert azoknak is bőven több van árulókból, mint amennyi elfogadható lehetne.
Tulok 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése