2013. február 7., csütörtök

Európa süllyed a liberális fertőbe

Az egykor szebb napokat is megélt öreg kontinens kétségtelenül végnapjait éli, már ami a jelenlegi társadalmi berendezkedést illeti. Annak idején a Római birodalom gyakorlatilag már kevesebb szenny és mocsok közepette kilehelte a lelkét, azonban ma már a világot irányító zsidó szabadkőműves páholyok a rendelkezésükre álló médiák segítségével képesek sokkal tovább nyújtani az elkerülhetetlent, és elfogadtatni az emberek tömegeivel az elfogadhatatlant. Dacolnak a természet törvényeivel, dacolnak Isten törvényeivel, mert úgy hiszik, hogy övék lehet az egész világ, ők uralhatják azt, csak mert pénzük van.
Mi is a pénz? Papír, és újabban digitális számok halmaza, egy virtuális nagy semmi. Csak azért ér valamit, mert az emberek még nem jöttek rá, hogy minden bajuk forrása a zsidók papírja, a verítékes munkájukkal saját maguk tesznek értéket mögé. Azok, pedig akik már rájöttek, hogy hogyan is működik a világ, azok ráeszméltek egy nagy és örök igazságra: A természet törvényei szerint kell élnünk, szimbiózisban az Isten teremtette világgal.
Persze számtalan módon próbálják féken tartani a túlnépesedett bolygót, hiszen Földünk erőforrásai korlátozottak, és természetesen ők úgy gondolják, hogy az általuk létrehozott fogyasztói társadalmat egyszerűen a kukába dobhatják, miután az utolsó pénzt is kicsavarták a gój népességből. Éhínség, mesterségesen generált járványok, a természetbe való beleavatkozás mind-mind a torz agyszüleményük végeredményei.
Mindezek mellett az abortusz legalizálása, a fiatalok elrettentése a gyermekvállalástól, mely anyagi ellehetetlenítéssel is jár, mind-mind beavatkozás az élet rendjébe, úgy hogy közben a kezük „tiszta marad”.
És említsünk meg még egy gyöngyszemét a liberális szemét társadalomnak, mégpedig a buzik piedesztálra emelését, divattá tételét, mert abból még véletlenül sem születhet gyermek. Mostanra már odáig merészkedett több európai állam kormánya, hogy törvényi szintre emelte a buzik házasságát. Olyan dolgot engedélyeztek, melyért például Iránban (jogosan) kötél jár.
Az elmúlt egy hét alatt két országban is engedélyezték ezt a förmedvényt. Először Franciaország, majd Anglia volt a soros.
Természetesen az angol törvényhozásban több képviselő is felszólalt, akik vállalták másságukat (magyarán: buzik), demonstrálva ezzel az emberek felé, hogy bizony nem is olyan rossz dolog ez, hiszen több képviselő is homokos. Még a gazdaságra gyakorolt „jótékony hatásait” is prezentálták. A miniszterelnök, David Cameron pedig egyenesen azt mondta, hogy: „olyan fontos előrelépést jelent, ami megerősíti a társadalmat”. Nyilván a sajátjára gondolhatott, mert egészséges gondolkodású embernek felfordul a gyomra attól, amit ezek itt művelnek.
Az előttünk álló összeomlásnak ezek a tünetek is az intő jelei, és aki nyitott szemmel jár a világban, pontosabban fogalmazva lát, nem csak néz, azok már tudják, amit még a zsidóknak is megparancsoltak:
„És ha valaki férfival hál, úgy ahogyan asszonnyal szoktak hálni: mivel utálatosságot követtek el mindketten, halállal lakoljanak; vérük rajtuk.” Mózes 20.13
Bánhegyi László


A liberális ló másik oldala

Kopaszra nyíratta a fejét egy japán popzenei lánycsapat tagja, úgymond vezeklésként. Ekként könyörög a menedzsereinek, hogy ne rúgják ki. Abba a bűnbe esett ugyanis, hogy randevúzott. Egy fiúval. 
A tinicsapatnak ugyanis "ártatlan és tiszta" imázst alakítottak ki, és ezzel a cselekedetével bizony "megszegte a banda szabályait". A csapat, illetve menedzsereik, az ún. szingli rajongótáborra építenek. A randevúzás pedig tiltott. 
Az eset nagy médiavitát váltott ki a szigetországban. (Függetlenül attól, hogy ez a cirkusz lehet egy egyszerű marketingfogás is.) 
Az a kultusz, amit ezzel a példával ráerőltetnek a fiatalokra, a liberális ló másik oldala. Vagy közösülj fűvel-fával (kortól, nemtől és származástól függetlenül), vagy légy "szingli". Mindegy, csak egészséges, harmonikus életet ne élj! 
Egészséges országban az ilyen elfajzások hirdetőit egyszerűen betiltanák, akik pedig még ezen keresnek is, kényszermunkára ítélnék! Mert az ifjúságnak pozitív példaképeket kell adni! 
Bányai Péter

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése