2013. március 29., péntek

Fidesz: a baloldal tehetetlenül nézte a népességfogyást

A jelenlegi kormánytöbbség mindenáron kiáll a családokért, mondják. Milyen családokért? A cigány családokért, a fideszhez közelállók családjaiért, a jómóduak családjaiért. De az átlag magyar családok, a dolgozók családjai valahogy mindíg kicsúsznak a körből. Vajon hány magyar családot lehetett volna talpra állítani a holokauszt támogatásokból, a sikertelen segélyezési programokból, és egyéb elpazarolt pénzekből? Osszunk csak el mondjuk csak egy egymilliárdos kidobott összeget: ebből ezer magyar családot lehetett volna megtámogatni egyenként egymilló forinttal. Hány milliárd forint mehet el évente olyan dolgokra, amihez valójában semmi közünk nincsen, sőt inkább pont a mi helyzetünket rontja?
Akárhogy is nézzük, itt mindenre van pénz, csak arra a magyar családra nincsen, ami a jövőnk záloga lehetne. A demográfiai helyzetről újabb rémséges jelentés jelent meg, ami az eddig is nyilvánvaló tényeket, jóslatokat csak tovább egyértelműsítette. Most már mindenkinek tiszta lehet: itt mindenki fejlődik, gyarapodik, csak a magyar nem. De ezek még csak a számok, mint tudjuk itt nem csak a cigánygyerekek arányáról van szó. A maradék között is lehet különbségeket tenni. Bizony nagyon kevés a tisztességes, egészséges családba születő gyermek! A szellemi, erkölcsi szint a béka feneke alatt van. Már a mostani tizen, huszonéves generációval is igen súlyos gondok vannak - ezt pedig szintén a rendszernek köszönhetjük, aminek a része ugyanúgy a mostani kormány, mint a baloldalinak mondott aktuális ellenzék.
A folyamatot nem a Gyurcsány-Bajnai-kormány idézete elő, hanem az összes eddigi kormány. Ez a folyamat már 1990 előtt kezdődött, és hamarosan olyan mértékeket ölt, hogy ettől egymagában fel fog borulni a gazdaság, és etnikai polgárháború törhet ki. A Fidesznek mégis az a fontos, hogy rákenje a saját felelősségét is másokra. Családellenes intézkedésekre hivatkoznak, mikor az egész rendszer, az egésznek a szellemi háttere a nemzet, erkölcs, szellem, faj, család felbomlasztására irányul.
Statisztikákkal operálnak, de nem merik beleszámolni a magyarság részarányát. Amikor segítő programok vannak, a magyar jelentkezőket egyre többször azért nem veszik be, mert nem cigány. Amikor magyar családokról beszélnek, meg sem próbálják célzottan a társadalmilag hasznos rétegeket célozni támogatásokkal. Ahogy éppen sikerül, de többnyire rosszul. Vagy szándékosan rosszul.
A jelenlegi kormánytöbbség nem áll ki mindenáron a családokért. Mert nem húzta meg a vészharangot, nem mennek reklámok a TV-ben éjjel nappal arról, hogy ha nem térünk vissza a tradicionális családmodellhez, akkor Magyarországnak befellegzett. Nem cenzúrázzák a női magazinokat, nem tíltják be a szingli propagandát, nem verik szét a rendőrök azokat mindenhol országszerte, akik rettegésben tartják a falusi magyar családokat, és még sorolhatnám. 
A Fidesz, pont úgy mint az MSZP - a liberális nyugati öngyilkosokhoz hű, az ő módszereiket követi mindenben. Ha nem így lenne, akkor erőn felül segítenék anyagilag csak a magyar családokat, és nem csak általában beszélnének gyermekvállalásról. Ha a kormányt érdekelné a magyarság jövője, akkor tenne is érte. De ha érdekelné is, nem szabad neki, megtiltották külföldről.
Vészői Gyula

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése