2013. április 23., kedd

Bambariadó!


Bambariadó!Amerika legnyilvánvalóbb hamis zászlós támadásával azért kell foglalkozni, mert hamarosan világszerte sűrűn alkalmazott gyakorlattá válnak a kormányok és titkosszolgálatok által megrendezett álmerényletek és a hazafiak terroristává minősítése. A bostoni terrortámadás nem az első hihetetlen tény, amit Amerika elszenvedett a hírszerzéstől és a bűnüldözéstől, de a hihetetlen azért hihetetlen, mert nem lehet elhinni, pedig ismerhetnék az AIPAC, az Anti-Defamation League (ADL) mellett, az Abraham Foxman fémjelezte Southern Poverty Law Center (SPLC), és Amerika "szerződött nevelője", Morris Dees terrorista fenyegetések elleni katonai törvény végrehajtási módszereit. Ezeket a szervezeteket Izrael finanszírozza és irányítja. Netanjahu ezért emlegeti gyakran: "amikor Amerika szenved, az Izraelnek nyereség", és minden segítséget meg kell adni ahhoz, hogy több legyen a "betegség", mint a "kúra".

A bűnözők mindig is az emberek együttérzésén élősködtek. Mire a füst kitisztult, az Izrael-lobbi és a DEBKA is azonosított hazai terroristákat közép-keleti kapcsolatokkal, mint bűnösöket a bostoni robbantások kapcsán. Egyedül vetették fel annak a megerősítését, hogy egy nagyon is valós összeesküvésről volt szó. Ezúttal is, mint a legtöbbször nyilvánvalóan hamis zászló alatt. Percekkel a bostoni támadás után, az amerikai hírszerzés és a Különleges Műveletek közössége megosztották érzékeny információikat Amerika legjobb kém-hírszerzőivel. Az emberi jelfelderítés legnagyobb hozzáférése és a feladat követése nagyon megdöbbentő következtetésre jutott: "Egy amerikai ügynökség is részt vett az akcióban, és ez véleményük szerint az FBI".

Az Amerikai Különleges Műveleti Közösség a végén már támadás alatt állt. A csoport hosszú ideje szoros baráti szövetséget alakított ki izraeli társaival, most szkeptikusok a megsavanyodott kapcsolat, Netanjahu rossz vezetése miatt. Sok amerikai elit harcos megdöbbent amikor megtudta, hogy csoportjaik terroristaként szerepelnek, mert a "konzervatív" politikában a hazafiság "veszélyt jelent" a nemzetbiztonságra, de bebizonyosodott, hogy sok katonai és hírszerzési vezető származik Tel-Aviv-ból. Ez pedig már hazaárulás.

Előzmények:

2005-ben, Bush elnöksége alatt, Michael Chertoff izraeli állampolgár állította fel a Department of Homeland Securityt. Amíg a DHS titkári munkáját végezte, az összes bűnüldözési és terrorizmus elleni műveletet felügyelte az izraeli ellenőrzés. Irányította az összes szerződéskötést az izraeli vállalatokkal, az összes felszerelés beszerzését, és a képzést. Minden amerikait, aki részt vesz a jogalkotási és politikai területen a védelem, a hírszerzés, a bűnüldözés és a terrorizmus elleni erőfeszítésekben, Izraelbe vitték kiképzésre. Több tízezren tették meg ezt az utat. Ennek köszönhető a közelmúltbeli izraeli kifogás, hogy az új szenátus mintegy 40 tagja még nem tette "tiszteletét" Izraelben, mert Izraelt úgy tekintik, mint a "mindentudót".

Évekkel később, amikor sok amerikai megtudta, hogy több százezer palesztint meggyilkoltak, másokat évtizedekre koncentrációs táborokba zártak, miközben Izrael a további összeesküvéseit szőtte az állítólagos "vér ellenségei" ellen szövetségeseivel, Törökországgal, Egyiptommal, Kuvaittal, Jordániával, Katarral, Bahreinnel, és az Egyesült Arab Emírségekkel, már nehéz volt nem megérteni történteket. Ahelyett, hogy a készségek javítására oktattak volna a tehetséges izraeli szakértők, arra oltották be a résztvevőket "agymosás keretében", hogy "nézz a másik irányba", bűnrészesként abban, hogy aláássák az USA rendszerét.

"Így amikor megtudtuk, hogy az University of Mobile sífutó edzője, Ali Stevenson is részt vesz a maratoni futóversenyen, a rendőrség közölte vele, rohannak a terrorizmus "fúró" megfékezésére, és a dolgok világossá váltak".

Ezek a rendszerfúrók felügyelik a Department of Homeland Securityt, amely szervezet izraeli cégeket alkalmaz alvállalkozásban. Színészeket hívnak, hogy viseljenek hátizsákot, "szimulált" robbanóanyagokkal, hogy megvizsgálják a biztonsági rendszereket. Számos esemény "szereplője" a hátizsák, amelyekben "szimulált" kuktabombákat vesznek észre a publikált fényképeken.

"Ugyanez történ Londonban 2005. június 7-én, amikor egy izraeli cég bérelt fel színészeket, hogy "eljátszák" a terroristák szerepét 'szimulált' bombákkal a hátizsákokban, és meggyilkolva vagy megsebesítve vele 700 ingázót."

A fentiek csak kettő a sok ilyen "véletlen" közül, de jól látható az Izraelhez kapcsolódó terrorista beszivárgás az amerikai biztonsági infrastruktúrákba. Ennek eredményeként ma már látható, hogyan jönnek létre a "magányos fegyveres" lövöldözések, amelyek sokkal "hihetetlenebbek", mint a bostoni bombamerénylet. (A norvégiai lövöldözés esetében is kiderült, hogy a "bekattant" merénylő kinek dolgozott, de az legutóbbi nagy port kavart amerikai iskolai lövöldözés esetén is kiderült, hogy az áldozatokat puskával lőtték le, pedig a puskáját a kocsijában hagyta a "mészáros".)

Amikor George W. Bush "vállalta az elnökséget", az FBI már vizsgálta az AIPAC, az amerikai izraeli Közügyek Bizottságának szerepét, mint kémkedési szervezetét. Stephen Rosen és Keith Weissman, izraeli állampolgárok az AIPAC-nak dolgoztak, akiket letartóztattak kémkedés vádjával, és mellettük Lawrence Franklin amerikai tisztviselőt is. A belbiztonsági Chertoff és a főügyész, John Ashcroft elrendelte az ügyészségen Rosen és Weissman kiutasítását, és Franklin, mint társ-összeesküvő börtönbe zárását. Az első Bush jelöltnek ki kellett vonni a forgalomból a NYC rendőrbiztosát, Bernie Kerik ügynököt, Rudy Giuliani volt polgármester "9/11-es hősét", mert fegyvereket és robbanóanyagokat találtak nála, melyekkel a Holland és Lincoln alagutat próbálta elpusztítani. Kerik börtönben van, de a fegyverek és a robbanóanyagok eltűntek, minden kivéve az öt híres videót - melyekről már korábban beszámoltam - "a 9/11-et ünneplő táncoló izraeliekről".

A bostoni robbantásokkal kapcsolatos agynélküliség szülte, hogy három nappal az esemény után az FBI kiadott egy elmosódott fényképet egy "esetleges gyanúsítottról" . Ugyanezt a fényképet kristálytiszta HD minőségben mások már közzétették a Facebook-on, és egy nappal korábban a Veterans Today-en is. A fényképen más gyanúsítottak is nagyon jól kivehetők, de az FBI döntött úgy, hogy csak egy homályos reprodukciót adnak közre, és csak egy gyanúsítottal. Hogy miért tették ezt? Amikor az izraeli DEBKA Files kimondta, hogy az egyik gyanúsított "közel-keleti", helyesnek látszott. Egy világosan azonosításra alkalmas fényképen a gyanúsított kék melegítőben nem hasonlítható közel-keletire.

Lehet, hogy nem izrael és az FBI közé kell tenni a fényképet, és megkérdőjelezhető, hogy honnan indult a bomba, mert ez még egy nehezen bizonytható prioritás, de az FBI és az izraeli cégek régóta toboroznak és képeznek ki terroristákat az USA-ban, majd tartóztatják le őket ("just in time"). A gyanú annak köszönhető, hogy a katonai és hírszerző ügynökségek számára is gyanús, hogy az FBI ténylegesen is résztvett-e az Egyesült Államok elleni terrortámadás tervezésében és a végrehajtásában. Ugyanis ezt támasztja alá a nyilvánosságra került amatőr felvétel is, melyen Tamerlan Carnajevet élve, sérülésektől mentesen fogták el, de az alábbi kép tanúlsága szerint "megbetegedett" és "véletlenül" az elfogott testvére sem "beszédképes".


Kapcsolódó oldalak: CARNAJEVET ÉLVE FOGTÁK EL és vilaghelyzete.blogspot.hu
 
Tulok 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése