2013. április 25., csütörtök

Embereket rabolnak szerveikért a szíriai terroristák

A szíriai kormány Oroszországhoz fordult, hogy segítsenek tudatni a világgal, mi folyik Szíriában. Hiába tesznek bármilyen hivatalos jelentést, senkit nem érdekel, a terroristák pedig azt tesznek a nyugat támogatásával, amit csak akarnak.
Szíriai és orosz források jelentették, hogy tömegesen rabolnak el embereket a szerveikért a szíriai terroristák. Egy halottért 10 000 szíriai lírát kapnak, és 300 000 jár egy élő fogolyért. A foglyokat és a holttesteket az elfoglalt területek kórházaiba, vagy egyből Törökországba szállítják. Független újságíró beszámolt róla, hogy egy apa 300 000 lírát fizetett a sebesült gyerekéért, hogy visszakaphassák, de a gyermeket napokkal később holtan találták meg. Kiszedték a máját, veséjét és a szemeit. 
Mivel a Törökországba szállított foglyokat az ottani kórházakban "szedik szét", ezekről az ottani hatóságoknak is tudniuk kell - állítja az újságíró. Egy elfogott terrorista vallomást tett róla, hogy valóban elrabolják az embereket, és erről magas rangú amerikai, francia és török tisztségviselők is tudnak. A legkeresettebbek a 18-20 év körüli egészséges fiatalok. Mindegy, hogy katona vagy civil. 
Egy szemtanú elmondta, hogy szeme láttára dobtak ki a kórházból egy fiatalt, aki még élt. Kivették a veséit, és emiatt már nagyon rosszul volt, hatalmas fájdalmai voltak. A nyugat így áll bosszút azért, mert a szíriai nép tartott ki legtovább a zsidók elleni küzdelemben. Nem kötöttek békét, nem alkudoztak, nem térdeltek le senki elé. A cionista bosszú ilyen. Libanon kivételével semmirevaló, megalkuvó népség veszi körül őket. A nyugat hátsóját nyalogató arab és török senkiháziak, akik már régen elfeledték milyen volt egykor virágzó birodalomnak lenni, ehelyett csak azt lesik az uralkodó családjaik, kinél lehet jobban lefetyelni, hogy ülhessenek a vagyonokon. Undorító népség. Nem hiába rettegnek Irántól, ahol vallási alapú szociális állam van. Mert ha ezt kiterjesztenék, akkor az összes monarchia megdőlne, és vége lenne a milliomosok korszakának. 
Ezért inkább ilyen alávaló népséget támogatnak, akik özönlenek jó pénzért gyilkolni, és embereket eladni a szerveikért. Iyenek a férgek!  
Kemény Gábor

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése