2013. április 28., vasárnap

Pártok helyett civileket a parlamentbe!

BVSZ_logo2Ahogy a 2014-es választások ideje egyre közeledik, úgy élesedik a küzdelem.
Az ország problémáit reklámfogásként tűzik zászlajukra a levitézlett mentelmi jogukkal visszaélő politikusok.
Arról viszont mind hallgatnak, hogy az országot közös erővel döntötték romba, saját rohamos gazdagodásukra. Az emberek rövid politikai emlékezetében bízva, hazudoznak, vagy ferdítenek, egymásra kenve a közös bűneiket.
Be kell látni, hogy szinte az összes, a politikai porondon eddig megfordult pártpolitikus, és közméltóság jobb esetben cionista bábként, rosszabb esetben aktív ötletelőként ugyanazt az ülepet nyaldosva ücsörög a parlamentben, közszférában, minisztériumokban, önkormányzatokban.
Tetejében a választott, és a több mint fele részben listás (azaz senki által meg nem választott) képviselőként az ország egészének ártalmára tevékenykednek. Főként azért mert választóik és az ország érdekei helyett a saját (no meg a környezetükbe tartozó kivételezettek) anyagi és karrier érdekeiket tartják szem előtt. Valamint a háttérhatalomét, akiktől függenek.
Ez alól szinte nincsen kivétel. Akik letértek erről a bejárt korrupcióval kikövezett útról, azokat rendre kigolyózták. (így vagy úgy)
A pártok mára a legkártékonyabb képződmények. Az ország lakosságának semmiféle felelősséggel nem tartoznak, de nem is vállalnak.
Akik még ma is pártban gondolkodnak, azok elfogadják az ezzel járó korrupt és aljas nemzetrontó játékszabályokat, melyek behatárolják a mai pártok lehetőségeit. Vagyis még ha nem is azokkal az elképzelésekkel indulnak, mindannyian kénytelenek belesimulni a pártokrácia mai elvárásaiba.
Erre egyetlen megoldás létezik, mégpedig a nép által közvetlenül megválasztott bátor és erkölcsileg stabil egyéni képviselőknek kell elsöpörnie a pártokat gúzsba kötő, korrupcióval átszőtt pártokráciát.
BVSZ_logoA BVSZ – Bankadósok választási Szövetsége – mely elveti a pártokat és levitézlett politikusait, az egyetlen mely igazi kihívást jelenthet a jelenlegi cionista trendnek. Ez a trend az ország totális felszámolását tűzte ki célul, s mára sajnos vészesen közel is áll e cél megvalósításához.
A BVSZ nem csupán a bankadósok, hanem minden sorstársuk (számlaadósok, nyugdíjasok, fiatalok, és dolgozók és jelenleg munkanélküliek) érdekének képviseletét akarja megvalósítani. Mindezt oly módon, hogy 100%-ban felelősséget vállal a választói felé, vállalva, akár visszahívhatóságukat, fizetési korlátozásukat is.
Információikat főként a Facebook-on osztják meg, és ott szervezik magukat.
Abból, hogy a BVSZ kéthetenkénti ismertető videóit, melyek fontos kérdések megoldásaival foglalkoznak, ám valakik rendre eltüntetik a közösségi megosztó portálokról.
Ebből joggal következtethetünk arra, hogy a BVSZ jó úton jár.
A mondás is úgy tartja, “Ha lőnek rád, akkor valamit nagyon jól csinálsz.”
A logika azt súgja, hogy az eltüntetésben olyanok aktivizálták magukat, akik pártérdekeket, vélhetőleg valamelyik jelenlegi parlamenti párt érdekeit képviselik. Hiszen a BVSZ, parlamentbe törekvő civil szerveződésként, mint valós veszélyt jelentő “ellenségkép” jelenik meg agyukban.
Ráadásul nem titkoltan a pénzoligarchia, a bankok extra profit szerző érdekeivel szemben álló magyar érdekek képviseletét vállalja fel.
A rendszeres eltüntetések miatt, az alábbiakban ismét közreadjuk az levetetett eddigi videó konferencia beszélgetéseket, valamint azt a program tervezetet is mely a megvalósítandó terveiket tartalmazza.
Célunk az, hogy ezt a követésre és elterjedésre érdemes kezdeményezést ne hagyjuk elnyomni, elhallgatni.
Amennyiben a pártfüggetlen, csak és kizárólag a közvetlen választóiknak, azaz természetes – és nem jogi – személyeknek felelős és rendszeres beszámolási kötelezettséget vállaló képviselők le tudják váltani az eddig egymást váltogató cionista korrupt párthordát, akkor, és csakis akkor van esélyünk megmenteni a mostanra deformált társadalom és szétrabolt országunkat helyreállítani. Az országnak nem pártérdekek és a mögöttük meghúzódó pénzoligarchia érdekei mentén, hanem a dolgozó, az országot megtartó emberek szakági képviseletei mentén szabad csak tagozódni. Nyílt vitákban, korrekt és nyilvánosságra hozott teljes információkkal (nem az “igazság egy-egy szeletével”) lehet felelősségteljes helyes döntést hozni. Márpedig a BVSZ választott képviselőinek pontosan ez a célja.
Audie – Szabad Riport Tudósító Iroda
Íme a rövid programtervezet: A BVSZ Programtervezete
Valamint az eddig megjelent írások és videók:
1. rész
cikk: Indulnak a devizahitelesek a 2014-es választásokon
videó: Érdekképviseleti önszerveződés 2014-re 1. rész
2. rész
cikk: A BVSZ – Bankadósok-Választási Szövetsége 2.
videó: Érdekképviseleti önszerveződés 2014-re 2. rész
3. rész
cikk:BVSZ – 3.rész Semmisség, tisztességtelen feltételek
videó 3/1: Érdekképviseleti önszerveződés 2014-re 3/1. rész
videó 3/2: Érdekképviseleti önszerveződés 2014-re 3/2. rész
videó 3/3: Érdekképviseleti önszerveződés 2014-re 3/3. rész
4. rész
cikk: BVSZ 4.rész – Önszerveződés, végrehajtási kifogás + videó
videó: Érdekképviseleti önszerveződés 2014-re 4. rész
5. rész
cikk: “Ezeknek a szerződéseknek minden sora csöpög a szimbolikus vértől…”
videó: BVSZ – 5. konferencia beszélgetés 2013.02.17.
6. rész
cikk: BVSZ – konferencia beszélgetés Agárdi Jánossal és Czirmes Györggyel – 6. rész
videó: BVSZ – 6. konferencia beszélgetés 2013.03.02
7. rész
cikk: Facebook cenzúra
Otthonvédőket a Parlamentbe! – Bankadósok Választási Szövetsége 7. rész
videó: Otthonvédőket a Parlamentbe! – Bankadósok Választási Szövetsége 7.
8. rész
cikk: Bankadósokat a Parlamentbe! – BVSZ 8. konferencia beszélgetés 1-2.rész
Facebook önkény és cenzúra
videó 2/1: BVSZ 8. konferencia beszélgetés 1. rész (20130413)
videó 2/2: BVSZ 8. konferencia beszélgetés 2. rész (20130413)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése