2013. május 10., péntek

A kormányfő felfedte Magyarország rejtett tartalékát

Úgy néz ki, hogy Orbán Viktor nem számít a magyarok szavazataira. Legalábbis a hazai magyarokéra biztosan nem. Alig, hogy elhangzottak a mindenki fülét bántó szavai a zsidó világkongresszus megnyitóján, máris rákontrázott.
A Cigány Egyeztető Tanács alakuló ülésén Orbán kijelentette, a cigányság Magyarország rejtett tartaléka. Egyet is értünk, csak az a kérdés, hogy miféle tartalékról van szó. Mivel nem a cigányok lesznek a magyar szürkeállomány tartalékai az szinte biztosra vehető. Akkor miféle tartalékról van szó? Osztolykán Ágnes (LMP) szerint a költségvetés 7 százalékát kellene a cigány felzárkóztatásra költeni! A hadseregre sem költünk ennyit, pedig sokkal fontosabb egy magyar katona, mint százezer cigány.
Miféle rejtett tartalékról beszél az a politikus, aki szerint hatalmas öröm, hogy a világ harmadik legnagyobb zsidó diaszpórája itt élősködik rajtunk. Mert ugye ebben a diaszpórában nem nagyon találunk esztergályosokat, szobafestőket, autószerelőket, de üzletelgető bankárokat, esztétákat, 'művészeket', és semmittevőket annál inkább. Röhej az is, hogy pont Magyarországról hurcolták el szinte az összes zsidót, mégis itt van majdnem a legtöbb. Ez maga egy természeti csoda. Vagyis a rejtett tartalék semmiképpen sem lehet pozitív értelmű tartalék.
Ezzel a két baklövéssel Orbán elkezdte megásni a Fidesz sírját. Azt megértjük, hogy nagyon hajt a majdnem egymillió cigány szavazatra, vagyis a kijelentésének van alapja, csak éppen tegye már fel magában a kérdést, ő magyarnak számítja magát, vagy nem. Érdekes tudathasadásos állapot állt be a cionista fejekben. Ugyanis azt képzelik, hogy minden ország, legyen az norvég, német, vagy magyar, csak úgy van, a nevét meg az utcán találta. Az országok nevei azért azok amik, mert ott azok a népek élnek – normális esetben. Az adott országban az államalkotó népnek bizony előjogai vannak. Muszáj hogy legyenek, mert akkor minek van. Persze azt is tudjuk, hogy a cionista legfőbb törekvése minden esetben az isteni rend és harmónia elpusztítása, vagyis érthető miért akar mindent mindennel összekeverni. Nos ebbe a keverő-kavaró sorba tartozik a Fidesz vezére (oda ahonnan alapvetően indult), megmutatva valamennyi jóérzésű magyar ember számára, mi is a Fidesz. Azt is kinyilvánította egy évvel a választások előtt, hogy azok, akik rá szavaznak mire is számítsanak. Még több zsidóra, és még több cigányra. Agyontámogatott zsidó szervezetekre, és további csillagászati összegekkel pénzelt cigányokra. Ezt fogja megszavazni minden Fidesz szavazó. Gratulálunk nekik – és mindenkinek, aki szavazatával legitimálja ezt a semmirekellő rendszert.
Kemény Gábor

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése