2013. június 4., kedd

A jóslatok beválnak?

…”Se jobb se bal, – egyszerűen csak magyar…”

- Független Magyarok az összefogás fontosságáról -
A jóslatok beválnak? – Ezt a kérdést teszem fel magamnak, de feltehetném minden hitetlennek, akik másképp gondolták el a világot Magyarországon.
Még mindig fülembe cseng egy Fidesz politikus kijelentése, amit igen nagy felháborodás követett, – minek következtében ettől a politikustól még a közszereplést is megvonták.
Ha jó emlékszem a kijelentés így szólt; “Adjunk szavazati jogot a határon túl élő magyaroknak, és akkor 20 évre bebetonozzuk magunkat a hatalomba.”
Doktor úr! Úgy néz ki, maga jó jósnak bizonyult, nem a kijelentéséért kellett önnek háttérbe vonulni, hanem azért mert elárulta a pártjának hosszú távú stratégiáját.
A hatalomra kerülésük adott nekik egy olyan lehetőséget, amivel ezt valóra is tudják váltani. Hogy, hogyan, ezt már jó előre érzékeltették velünk. Mindenkit, aki nem pártkatona, kitessékeltek az államaparátus területéről. Minden felelős pozícióba pártakatona került. A választási bizottságoktól kezdve, a médiáig, az igazságügyi szervekig, – nem sorolom tovább mert már ez lerágott csont. Többet foglalkoztak ezzel, mint az ország helyzetének javításával.
Ezért mi, a nemzeti oldalon állók is felelősek vagyunk, hogy ilyen könnyen árkot tudtak ásni közénk, mert mi, – a liberális erők letörésére, és az egymással való hadakozásra emésztettünk fel minden erőnket, és nem vettük észre, hogy az igazi ellenség közben úgy megveti a lábát, hogy tényleg nem lesz annyi robbanó anyag, amivel ki tudjuk őket robbantani a hatalomból.
Mi pedig, ha tovább keresgéljük a vezéreket, – bedőlünk ezek hazugságainak, szolgáljuk hatalmi vágyaikat, akkor valóban a saját temetésünk eljövetelét gyorsítjuk fel.
Ezért mi, a Független Magyarok Csoportja azon dolgozunk, hogy megállítsuk ezt a folyamatot.
Ehhez az kell, hogy azok a nemzeti erők és hazafiak, akik a változást akarják, – teljes és feltétel nélküli összefogással egyesüljenek egy erőben, – csak akkor lehetséges ezt a folyamatot megállítani.
De, aki ebben az összefogásban nem akar részt venni, annak semmi keresni valója nincs az ellenállási mozgalomban. – Az megalkuvó és nemzetellenes.
Igen most van jelentősége annak mondásnak, hogy; “se jobb se bal, – egyszerűen csak magyar”. – Mert mi, a hazáért aggódók, csak akkor tudjuk elérni azt a célt, hogy mindenki megvalósítsa azokat az értékeket, amiket képvisel, – ha összefogunk.
Ennek csak együtt tudjuk megteremteni az alapját, – és így, az igazi jobb és baloldali értékeket az emberek szolgálatába állítani.
Ne adjuk fel, álljunk be abba nagy sorba, amely a helyes útra vezet bennünket!
Szabadság Egyenlőség Testvériség!
Alázattal: Független Magyarok Csoportja
Forrás: Kanalas András – Független Magyarok – Fb

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése