2013. június 13., csütörtök

Jóléti államok vége

Birodalmak jöttek, birodalmak mentek, de az átmeneti időben mindig megvoltak az emberek valahogy . Történelmünk elhallgatott fejezeteiben nagy jelentőségű Atilla hun király szerepe, aki megakadályozta a Római Birodalom terjeszkedését egy rövid időre . Isten Ostora végigvert a kufárokon, megakadályozta, hogy átvegyék Jézus földi helytartóságának szerepét abban a formátumban, amit Atilla seregei szétvertek Cataleum mezején . Hazaszaladtak . Elbújtak a hunok elől, de valójában egy második esélyt kaptak arra, hogy rendbe tegyék mind azt, amit elrontottak korábban .

Arkangyaloknak tulajdonítják az örök város megmentését . Eszükbe sem jut, hogy vannak olyan népek is a világon, akiket nem a bosszú vezérel, hanem a hosszú távú építkezés . Ezeket az épületeket "nem faragják márványból, sem nem építik kőből, hanem apró homokszemcsékből, és a homokszemcséket köddel kötik össze" . A hunok istenhite eltért a rómaiak gondolkodásától . A politeizmus helyett egy isten, az öregisten létezését vallották . A Nap és a Hold kettősségét ! Nyelvünk eredetét tagadják írástudóink, mert az ő érdekeiknek ez jobban megfelel, mint a bizonyított igazság, amelyet még sokan kutattak a XIX-ik század első felében .

Szerencsétlenségünkre a jószándékkal alapított Magyar Tudományos Akadémia lett mára a legnagyobb kerékkötője feltámadásunknak . Elismert régészeinket, korábbi művészettörténészeinket határainkon belűl megtagadtatják velünk a tudomány nevében . Birodalmi érdek volt a nyugati kereszténység átvétele ! Bizánc szövetségeseiként élő Erdély vezetőit is rákényszerítették erre . A velencei templomépítők folytatták a letünt birodalom építészeti hagyományait, amit a XVIII-ik század során új életre keltett az ipari forradalom után szárnyakat kapott nagytőke ereje . Napoleon háborúi után eladósodtak Európa királyi családjai, akik rokonságban álltak egymással . Átengedték a különféle vámok behajtását a bankároknak, akik mindenféle fölösleges kiadásokra vették rá az uralkodókat .

A Habsbourg uralkodóházra rátelepült bankárok, a Fuggerek utódai már Mátyás halálát követően szemet vetettek hazánk területére, amit a törökkel egy időben szálltak meg nyugaton . Százötven évig tartó török hódoltsággal egy időben kezdődő négyszáz éves osztrák elnyomás többet ártott hazánknak, mint amiről beszélnek napjainkban . Szabadságharcaink sora követte egymást a XVII és a XVIII-ik század fordulóján, ami II-ik Rákóczy Ferenc vezette szabadságharcban csúcsosodott ki . Másfél évszázados beletörődés után 1848-ban fellázadtak megint a magyarok, kihasználva a Párizsból érkező forradalmi hullámot, amit úgy meglovagoltunk, hogy még az orosz cárt is mozgósítani kellett .

A sors iróniája, hogy a bennünket lerohanó dsidások ura is áldozatul esett ennek a láthatatlanul szerveződő birodalomnak, akiket megsegített hetven évvel korábban . Merénylet merényletet követett ebben az időben a kereskedő nép vélt sérelmei miatt, amit megkoronázott a bolsevizmus hetven évet meghaladó uralkodása Oroszország felett . Sok minden történt azóta . Rengeteg víz elfolyt a Dunán, de a feszültségek megmaradtak ma is . A kereskedő népek hálózatát alkotó hontalan zsidóság egységét jelentette az üldöztetésük hamis fenntartása . A korai Selyem út, és a fűszerkereskedelem működtetői szervezték meg Spanyolország, majd később Anglia tengeri birodalmát .

Akik rajtuk kívül próbáltak tevékenykedni, azokra erdei rablókat küldtek, vagy nyílt tengerek kalózait, akiktől átvették a rablott javakat . A holland hajógyárosok nem tűrtek meguk között versenytársakat . Monte Christó grófjának története is ebben a korban játszódik ugyanúgy, mint a Három testőr és a Nyomorultak nagyszerű történetei is segítik megvilágítani e kor eseményeit . A Púpos lovag Orleans-i hercege sem más, mint a Francia Forradalom főszervezője, aki elintézte a kenyérgabona kivonásával a francia éhséglázadást .

A gyalázatosság útjai kifürkészhetetlenek, bár egyes esetekben belső információkat kaphatunk olyan emberektől mint a George Orwell néven író ember, aki beavatott bennünket a bölcsek határozatait követő új világrend rejtelmeibe . 1948-ban még újnak tűnhetett a pénzhatalmi diktatúra, amit a demokrácia furcsa elméletével nyomnak le az emberek torkán . Minden a Te érdekedben történik, gondolkoznod sem kell, de egyebet nem is tehetsz, mert ha igen, akkor az egész rendszerrel találod szemközt magad . Szeretik összemosni Hitler nemzeti szocializmusát ezzel a nemzetek feletti szürke masszával, amit a nemzetek megsemmisítése jelképez .

Egyik a saját népe érdekében tesz meg mindent a rabszolgaság felszámolására, míg a másik álnéven, hamis cselekedetek sorával szerez híveket magának . Örök gazdagságot igér, miközben nyomorúságot hoz a világra . Ha van menekvés még egyáltalán ettől a vörös pajzsos embertől és családi vállalkozásától, ahhoz el kell kergetni őket a hatalom közeléből . Államosítani mindent, amit ellenünk kiépítettek maguknak a nevünkben . Templomainkat is meg kell tisztítani, mert a zsidó-kereszténység elmélete úgy hamis ahogyan van . Isten fiának gyilkosai ne álljanak Jézus egyházának az élére ! Körülöttünk kiépített hamis világukat meg kell tisztítani a rákos sejtek halmazától, ami megfertőz minden jó gondolatot és korrupttá tesz a levegőből előállított pénz segítségével mindent .

Európa jóléti államainak vége, mert úgy akarják a hazugságot gyártó "elit" bölcs vezetői . Milyen érdekes, hogy Bizánc központja, Konstantinápoly elfoglalása után mindössze három évvel, már hazánk alsó határainál gyülekeztek a törökök ? Európát akkor még mi jelentettük . Cserben hagytak bennünket akkor, mint később annyiszor, majd Trianon szégyenével keresztre feszítették Magyarországot . 93 éve lesz ennek az idén . Negyvenöt éves kommunista diktatúra idején, meg sem említhettük nyomorúságunk valódi okait, de negyedszáz évvel a rendszerváltás után sem foglalkoztak sokan ezzel a kérdéssel .

Hazánkat támadják most is ugyanúgy, mint 907-ben tették az egyesült európai hadak, akik szégyenteljes vereséget szenvedtek a néhány évvel azelőtt hazát foglaló magyaroktól . Arról elfelejtenek szólni, hogy az őket megelőző avarok és hunok mindannyian a magyarok korábbi nemzettségei voltak, akik a Római Birodalom által veszélyeztetett Kárpátmedencét jöttek megvédeni . Akadémikusaink erőszakkal hirdetik kicsinységünket, a habsbourgok által reánk erőszakolt történelem szemléletet, pedig a finnugrizmus ideje lejárt ugyanúgy, mint a nyugati társadalmak jóléti rendszerei, amit csak mézesmadzag helyett alkalmaztak a pénzhatalom szemfényvesztői .

VGB - Facebook

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése