2013. június 20., csütörtök

Számok tükrében

Szerkesztőségünk számtalan cikkben foglalkozott már nemzetünk elkorcsosításával és lezüllesztésével. Az idegen hatalmak, és népnyúzó politikusaink, mindent meg is tesznek ennek az érdekében. Ha kezdetben lassan is, mára oly lendülettel teszik, hogy a Központi Statisztikai Hivatal számai megrázóak olyan hazafiak számára, akiknek még szent szó a faj védelme.
Az első negyedévi adatok szerint, a születendő gyermekek száma közel 6 százalékot esett! Már ez is oly nagy aggodalomra ad okot, hogy ez mellett nem mehetünk el szó nélkül. Továbbá, ismerve a hazánk faji összetételét (cigányok egyre nagyobb kolóniákat hoznak létre, rengeteg a cigány gyerek, ez mellett a külföldi bevándorlók akik letelepednek "magyarosodnak" ,zsidó térhódítás és fajkeveredés), még elkeserítőbb a helyzetünk.
Az erkölcstelen, lezüllesztett fiatalság nem lesz alkalmas a hazát megvédeni, és kiállni a fajtánk védelmében. Ez már ott érezhető, hogy a házasságok száma is csökkent 3,5 százalékkal.
Ez tökéletes táptalaj a sötétség erőinek, mivel fiataljaink már gyermekkoruktól nem látnak megfelelő példát a szülőktől. Sok esetben olyan rossz megítélési rendszerük van, hogy nem tudják eldönteni mi a jó, és mi a rossz.
Degenerált, széplelkű, elkorcsosult fiatalok nem képesek az életet szolgálni, csak a halált.
Most minden hazáját, fajtáját szerető magyarnak nagyon oda kell figyelni a jövő ifjúságára, gyerekeinkre!
Példamutató életet élni, és megalkuvást nem ismerő módon ragaszkodni a keresztény erkölcsökhöz! Őseink véréhez, hagyatékához, és a vérrel megszentelt drága magyar földhöz! 
Dicsértessék a Jézus Krisztus! 
Alföldi Pál

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése