2013. július 17., szerda

Az Egyesült Arab Emirátusok harca az Iszlám és a muszlimok ellen

Érdekes cikk került elő az Egyesült Arab Emirátusokról, amely az utóbbi években a romlottság arab központja lett. A hatalmas pénzügyi tartalékokkal rendelkező hely a nyugatiak paradicsoma is. A luxus, a fényűzés és a pénz központja. Magyarok sokasága jár oda, sok hölgy is, finoman szólva kurválkodni. A dubajozás szó a kurválkodás szinonimája lehetne mostanában. Dubai és Abu Dhabi élvezi a hatalmas gáz és olaj pénzek előnyeit, amíg lehet. Luxus üdülőhelyeket (pálma és világ sziget) építettek ki és mindent bevetnek annak érdekében, hogy a pénzes embereket ide vonzzák a világ minden részéről. Ezt segítette elő két hatalmas légitársaság megalapítása (Etihad és Emirates), amelyek emberek tízezreit hozzák és viszik nap, mint nap. Modern repülőtereikkel pedig hatalmas transzkontinentális repülési csomópont lett az elmúlt években. Persze ez nem jöhetett volna létre, ha nincs az USA.
Ungvári Bertalan


Néhány tény az Egyesült Arab Emirátusokról


Az Emirátus segítette a Mubarak rezsimet korábban, évente 12 milliárd dollárral, elsősorban olajtermékekkel. Mubarak eltávolítása és a forradalom után a támogatás teljesen leállt. Azonban a mostani katonai puccs után a támogatás folytatódik.
Az Emirátusok segített az Egyesült Államoknak is a 2010-es pénzügyi válság idején, amikor 200 milliárdos fegyverüzletet kötöttek az USA-val.
Az Emirátusok segítettek Arizona államnak is, amikor 2008-ban egy nagy hurrikán csapott le rá, ekkor 10 milliárdot adtak és újjáépítették az állam összes iskoláját is.
Viszont, amikor megkezdődött a szíriai polgárháború, akkor kiutasítottak minden szíriait az Emirátusokból és pénzt sem küldhettek magánszemélyek és nem is utalhattak Szíriába. Segítettek a franciáknak, amikor a franciák beavatkoztak Maliban és erre 7 milliárdot adtak, leginkább annak érdekében, hogy az országban ne tudják bevezetni a sariát az iszlám törvénykezést.
Az Emirátusok az amerikai és az európai titkosszolgálatok fészke, ráadásul a Mubarakhoz köthető korábbi egyiptomi titkosszolgálat is átköltözött Egyiptomból az Egyesült Arab Emirátusokba. Mohammed bin Zayed emír a vezető megfogadta, hogy megdönti a korábbi egyiptomi vezetést, a Muzulmán Testvériséget. Azt mondta, ha kell az egész költségvetését is rááldozza, ha kell. Sikerült neki.
Segítette a Blackwater nevű, amerikai hadseregnek dolgozó zsoldos magánhadsereget is, amely, mint biztonsági cég dolgozott az amerikai hódítóknak Irakban. Az Emirátusok barátságos vendéglátója a CIA-nak, akik Jebel Ali-ban rendezték be bázisukat és itt kínozzák a mudzsahedineket.
Az Emirátusok a pénzmosás, a fegyverkereskedelem és a prostitúció központja is.
Az Emirátusok 400 millió dollárral támogatta a szerb háborús bűnösöket, akik muszlimok ezreit irtották ki Boszniában.
Továbbá tudósokat és prédikátorokat, illetve egyszerű embereket utasítottak ki, akik betartották az iszlám alapvető törvényeit.
Minden nagy szabadkőműves klub a Rotary Club és a Lions is itt tartja találkozóit. Ezen túl templomokat és budhista imaházakat építenek egy arab államban, pedig Mohamed minden bálványimádó kiűzésére utasította a muszlimokat egykoron az Arab-félszigetről.
Ungvári Bertalan

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése