2013. augusztus 26., hétfő

Dolfikát elüti egy Merci..., de mit akarnak ezzel közölni?

A liberalizmus elvághatja előítéletből egy gyermek torkát
Találkoztatok már az új Mercedes reklámmal? Nos, aki nem, az itt megtekintheti, bár maga az autó igazából csak egy statiszta saját reklámjában…

MCP from dath - Tobias Haase on Vimeo. MCP from dath - Tobias Haase on Vimeo.
http://vimeo.com/72718945

A Merci egy időutazáson vesz részt, és begördül az 1800-as évek végi kis felső-ausztriai városkába, ahol a látványától kiesik a szerszám, szorgoskodó lakóinak a kezéből, hiszen még soha életükben nem láttak automobilt.
A liberalizmus elvághatja előítéletből egy gyermek torkát
Az autó komótosan végiggördül a városka utcáin, majd hírtelen megáll, amikor egy kanyar után ugróiskolázó leánykák kerülnek orra elé. Miután az autó érzékeli, hogy biztonságosán továbbhajthat, újra útjára indul a falu kanyargós útjain, amikor egy éppen iskolás korba lépő fiú, arcán önfeledt mosollyal szalad végig az úton közben tekintetét az égen cikázó papírsárkányára szegezi. Egyszer csak különös, addig még soha nem halott zajra lesz figyelmes, mely meglepő gyorsasággal közelít felé. Megáll, majd megfordul az ismeretlen felé, és éppen ebben a pillanatban az autó fékezés nélkül átgázol a fiú testén és lassítás nélkül továbbhajt.

A gázolás pillanatában felvillan egy kép, de az ember szinte fel sem fogja, mert mély értetlen döbbenetben van, hiszen nem érti, hogy egy autó reklámban mit keres egy cserbenhagyásos gázolás… A csattanás hangjára egy közeli szalmabáláról felreppen egy sas, fájdalmas sikoltásában ott van egy meg nem született birodalom szimbólumának visszhangja. Egy asszony eldobja a frissen mosott ruhákat és felkiált, hogy: ”Adolf!”, majd az elgázolt fiú élettelen testét mutatják, mely egy horogkereszt alakjában, kitekeredetten hever a sárban.

Majd a zárókép, melyben a Mercedes elhagyja a kisváros határát jelző táblát, melyen a Braunau am Inn helyiségnév olvasható. Majd egy felírat, miszerint a Mercedes érzékeli a veszélyt, mielőtt az megtörténne. Ekkor végre összeállt a kép! A jövőből érkező gép, mintha csak a Terminátor filmek világában járnánk, azért ékezett, hogy végezzen egy gyermekkel, hogy így befolyásolja a jövő kimenetelét, a fiú az ifjú Adolf Hitler volt…

Mint tudjuk a világ, és benne különösen Nyugat-Európa a cionista háttérhatalom bábszínháza, egy modern, identitástalan multikulti kupleráj. Németország nyakába mart az iszlám, melynek mérge, lassan de biztosan szétárad egész testében, bár végezni majd nem ez fog vele, hanem önön keze, mely megfonta a liberalizmus fonalából a kötelet, és saját nyakába is akasztotta azt.

De mi is ez a liberalizmus, mely toleranciát, egyenlőséget, és szabadságot hirdet? Mi is ez a liberalizmus, mely fasizmust kiállt, mindenhol, ahol jogos ”előítéletek” ütik fel a fejüket? Mi is ez a liberalizmus, mely folyton a gyűlölettől retteg, mely válogatás nélkül pusztítana el minden embert, ki bizonyos elvárásoknak nem felelt meg? Mi is ez a liberalizmus, mely szerint meg lehet, sőt meg kell ölni egy ártatlan gyermeket, mert az feltételezhetően felnőve egy bűnös ember lesz?

”Egy ártatlan gyermek!” Kiált fel beteg világunkban gyakran a liberalizmus, mikor valahol elcsattan egy pofon, és a konfliktusnak végül gyermeki áldozatai is lesznek. Emlékszünk a meghurcolt rendőrökre Franciaországban, akik jogszerű intézkedése közben meghalt két afrikai fiú, mert egy trafóházba menekültek az igazoltatás elől, és agyonrázta őket az áram? Ezek miatt a fiúk miatt borult lángba fél Franciaország hetekre… ”De hiszen még csak gyermekek voltak…” Vagy Németországban, ahol az iszlám közösséget ért támadásoknak voltak fiatalkorú áldozatai, vagy éppen hazánk, ahol a mai napig az egyik kedvenc aduásza a liberálisoknak a cigánygyilkosságok gyermekáldozata, mely a német sajtóban is nagy pórt kavart… ”Hiszen csak egy gyerek volt, mit ártott???”

Ezek szerint a liberalizmus lehet előítéletes, és rezzenéstelen arccal végezhet egy gyermekkel, aki feltehetően a jövőben a liberális érdekkel ellentétes pályán mozog majd, és ilyen minőségében bűn lesz majd minden tette.

Hányszor halljuk, a liberális jogvédőktől, hogy meg kell adni mindenkinek az egyenlő esélyeket, ki kell ragadni a rossz sorsú, nehezen kezelhető gyermekeket környezetükből, és új alapokra helyezve őket fel kell zárkóztatni, és be kell integrálni őket, mert a kirekesztés nem célra vezető. És mondják ezt akkor is, amikor kiderül szinte majdnem minden ilyen kiemelt gyermekről, hogy a vér nem válik vízzé, és felnőve nagy eséllyel ugyanolyan bűnöző lesz belőle, mintha ott nőtt volna fel, ahol rátaláltak.

De úgy látszik, hogy liberális barátaink számára sem oly egyenlő mindenki, nem terjed el mindenhová, a mindent elnéző tolerancia… Egy előre eltervezett merényletben végeznek egy éppen sárkányt eregető fiúcskával, így akadályozva meg, hogy felnőve az legyen aki.

Most sokan mondhatják, hogy messzire kalandozok egy ilyen reklámból, nincs ennek ekkora jelentősége. Pedig tévednek, mert bizony, hogy van jelentősége, a reklám a nézők elé került, elérhető minden csatornán, és nem hallom a minden embernek kijáró méltóságért kardoskodó liberális jogvédők vészharangjainak kongását, nem hallom a kiabálást, hogy ”óóóó de hiszen ő még csak egy gyermek volt”. Nem hallom a sérülő legalapvetőbb emberi jogok miatt aggódók népes kórusát…

Gondoljunk bele, ha az ifjú Ben Gurionon hajt át egy Mercedes, azt sugallva, hogy így a jövőben egy sor háború nem történik majd meg, és palesztinok százezrei, köztük sok gyermek kerüli majd el az erőszakos, és értelmetlen halált… Ugye nem kell részleteznem, hogy milyen sors várt volna egy ilyen reklámfilmre, készítőjére, és bemutatójára?
http://www.deres.tv/content/liberalizmus-elvaghatja-eloiteletbol-egy-gyermek-torkat

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése