2013. augusztus 21., szerda

“Puhapöcsű bárány, aki negyedszer is farkast kiáltott!”

…”Miért augusztus 20. és miért az Astoria? – Ami minden évben ezen a napon természetesen le van zárva az összes bekötőútjával együtt, magas rendőri készültség mellett…”

…”Az Rtl Klub, a Tv2 is kiérkezett – érdekes, hogy a deviza-károsultakat valóban képviselő a civil szervezetek megmozdulásaira eddig nem reagáltak… Kásler pártoskodását pedig szinte élőben hozták. – Kint volt a HírTv, MTI, egyéb médiumok ugrottak, szinte egy időben…”

A Kásler féle 'Nemzetgyűlés' _ mely mint kiderült pártgyűléssé változott_ Fotó MMOA Mozdulj Magyarország Összefogás jegyzete, – Kásler Árpád tevékenységével kapcsolatban:

“Puhapöcsű bárány, aki negyedszer is farkast kiáltott!
Tegnap (2013.08.19-én), lezártunk egy fejezetet, Kásler: a Haza Eladó Párt! – fejezetét! Ez volt Kásler harmadik farkas kiáltása, amin részt vettünk, mi (MMO) és az összefogást komolyan gondoló civil szervezeteink…, majd ma újra –  utoljára –  még egyszer bedőltünk neki!
Ma (2013.08.20), negyedszer kiáltott farkast a puhapöcsű bárány és – a tegnapi nemzetgyűlésnek nevezett pártgyűlés ellenére, – arra a hírre, hogy Kásler megindul(!) beindult a riadóláncunk!
15 óra környékén folyamatosan sms-ek, emailek, privát üzenetek, facebook felhívások bombáztak minket, hogy Kásler megindult a Sándor Palotától és blokád alá vonja a “várost”… Hét civil szervezet (NHM,MMO,OVT,KCS,RAB,HaHa,Occupy) vezetői, pártoló tagsága indult Budapestről körülbelül 60-70 fővel támogatni a puhapöcsű bárányt, ha a HAZA hív, félretesszük a sérelmeket, összefogunk, ha menni kell, hát menni kell, ha vér kell, vérünket adjuk! A vidékről nem beszélve, akik “tartsatok ki reggelig és ott leszünk” telefonokkal, sms-ekkel bombáztak minket, és támogatták volna a demonstrációt még néhány száz fővel!
15 óra után – a felhívás után, – 20 percen belül már körülbelül tízen rohantunk a helyszínre (Attila út, Karolina út közötti parkba), a Sándor Palotából kirekesztett tömeg táborhelyére, hogyha itt az idő, csapjunk oda!
Elindultunk a “tömeggel” az Attila úton az Erzsébet hídon át az Astoria kereszteződéséig – mellékesen kábé annyian lehettünk, mint ahányan az Orbán rezidenciát meglátogattuk július 4-én, ahol a puhapöcsű bárány visszatartotta a “vezérkart” és a “sereget”… (Kásler “tömeg” 600-800 fővel(!), persze, meg a húszezres tömeg április 21-én) hagyjuk!
Az Astoriához érve a “vezír” parancsokat osztogatott, ki mit tehet, kerüljük a hangoskodást, a skandálást kifejezetten betiltotta, a bicikliseket terrorizáltatta, nem engedtette át az útkereszteződéseken, néma csendben kellett várakozni amíg ő jónak látja, közben az Rtl Klub, a Tv2 is kiérkezett – érdekes, hogy a deviza-károsultakat valóban képviselő a civil szervezetek megmozdulásaira eddig nem reagáltak, kilakoltatásokat, végrehajtásokat soha le nem közöltek, (vagy, ha igen, – negatív színben feltüntetve. – a szerk.) – Kásler pártoskodását pedig szinte élőben hozták -, kint volt a HírTv, MTI, egyéb médiumok, ugrottak, szinte egy időben…
De nézzük, miért is bárányozunk és farkasozunk: Kásler négyszer vont ki szimpatizáns tömeget “tiltással” a civil érdekeket képviselő szervezetek megmozdulásairól:
1. 2013.06.25. - ahol a Kúria döntéshozatala után spontán forgalom lassító demonstrációt hajtottunk végre és ahol Kásler félúton bejelentette, hogy ő befejezettnek tekinti a demót, és ezzel a szimpatizánsok egyharmadát elszívta a vonulóktól.
2. 2013.07.04. - ahol Kúria töketlenkedése után a felajzott tömeget higgadtságra intette, nincs mit tenni – címszóval. Ekkor szintén kivonta a demonstrálók közül a jelenlévők egyharmadát “tiltással”. Ez volt a bejelentett ominózus Orbán rezidencia látogatása, ahol a TEK-kel néztünk farkasszemet.
3. 2013.08.19. - ahol Nemzetgyűlésre készülve egy átverésre érkeztünk, Nemzetgyűlés helyett agymosásra, pártgyűlésre, párt alapítás bejelentésére érkeztünk. Itt mondtuk: ELÉG! – ezért hideget és meleget egyaránt kaptunk a két nap alatt: lefideszezeztek, lenáciztak, köpködtek minket a bejegyzés leközlése után, de az igazságot nem lehet letagadni, csak el lehet maszatolni… A maszatolás pedig már elkezdődött… ahogy egy párthoz illik!
4. 2013.08.20. - a negyedik “farkas” kiáltása, ahova Budapestiek, vidékiek indultak az Astoriához bejelentett blokádot támogatva, majd negyedszer is kivonta “tiltással” a demonstráción résztvevők méregfogát 20 óra előtt, és szélnek eresztette őket! Ezzel kifárasztotta, becsapta, átverte az embereket – főként vidékieket -, akik tettre készen várták, hogy “odategyék” magukat a deviza-károsultak helyzetének megoldásáért…
ELÉG VOLT! HA MEGKÖVEZTEK MINKET AKKOR IS KIJELENTJÜK: KÁSLER PÁRTJÁVAL NEM KÖZÖSKÖDÜNK, NÉZETEIVEL, CÉLJAIVAL, HOZZÁÁLLÁSÁVAL NEM ÉRTÜNK EGYET! PÁRTOK NEM FOGJÁK MEGOLDANI A DEVIZA-KÁROSULTAK KÉRDÉSÉT, NEM FOGJÁK LEÁLLÍTANI A VÉGREHAJTÁSOKAT, NEM FOGJÁK MEGÁLLÍTANI A KILAKOLTATÁSOKAT! – MERT NEM ÉRDEKÜK!
Kásler új pártjának sem érdeke, mert nem piszkíthatják be a renoméjukat, ha részt vennének ezeken az összefogásokon (!) – végrehajtások megakadályozása, kilakoltatások megakadályozása, – szélsőségesnek, náciknak bélyegeznék meg őket, és a választásokig sem jutnának el… ELÉG VOLT A PÁRTOSKODÁSBÓL! ÉBREDJETEK MÁR! ITT A VALÓDI CÉLJUK: A SZAVAZÓBÁZIS LÉTREHOZÁSA!
OKULJATOK, HA MÁR NEM TANULTATOK ORBÁN NOSTRADAMUS JÓSLATAIBÓL.
Több kérdés is felmerül még, de a válaszokat ti is tudni fogjátok: miért augusztus 20, és miért az Astoria? – Ami minden évben ezen a napon természetesen le van zárva az összes bekötőútjával együtt, magas rendőri készültség mellett: ha-ha-ha! – a válaszokat a hozzászólásokba tegyétek
ÉS, hogy túl hosszú ne legyen – vagy mégis, – szemezgettünk a Facen a felhívásokból, csak a tisztánlátás kedvéért, több száz ember és azok ismerősei lettek mozgósítva, de Kásler nem várta be a KRITIKUS TÖMEGET (!) 20 óra előtt sikeresnek titulálta a demonstrációt, a “demonstráció elérte célját” – kijelentéssel: majd feloszlatta azt! HÁT EZ A PÁRTÉRDEK! – menteni a renomét, mielőtt még összegyűlik a KRITIKUS TÖMEG!
És akkor nézzük mivel bombáztak minket és mik lettek megosztva százszámra a facebookon, sms-ben, a telefonokról nem beszélve:
Sms-ek, telefonok, kommentek, megosztások:
sms: Azonnal menj az Astoriához, Póka Laciék deviza hiteles forgalmi blokádot csinálnak. V. Gyöngyi
***
“Fodor Sándor – Kiskun-kaláka
SOS! SOS! CSATLAKOZZATOK!
A Kásler féle tüntetésen résztvevők kérnek segítséget Tőletek!
Most jönnek vissza a Sándor Palotától, az Erzsébet hídon tartanak és az Astóriánál leülnek, spontán ülő szrájkoba kezdenek!
Várják az erősítést! CSATLAKOZZATOK MINÉL TÖBBEN!”
***
“Völgyi Zoltán
Tüntetők foglalták el az Astoriát. – OSSZÁTOK MEG !!!”
***
“Deviza Csalás Áldozatai
A helyszínen lévőknek (ASTORIA):
Az ATV a 18:00h-s hírekben bemondta a spontán tüntetést. Viszont! A helyszínen lévő ATV-s tudósítójuk mondott valami olyat hogy “a tömeg később csatlakozik a tüzijátékot néző tömeghez”. Mintha az egészből azt akarnák kihozni hogy “jól elvan mindenki kint a tüzijátékig”.
Egy a lényeg: A MÉDIA FÉLRE TÁJÉKOZTAT!! Figyeljétek a tömegben a riportereket és azonnal cáfoljátok meg ha hazudnak!!
A háttérből jól hallatszott hogy többen bekiabálták a riporternek hogy NE HAZUDJON MÁR URAM!
Minél előbb kell hiteles tudósítás a helyszínről hogy tudjuk az embereket tájékoztatni!!
***
“Deviza Csalás Áldozatai
Küldjétek a képeket/videokat/mobil feltöltéseket az ASTORIÁTÓL mert a MÉDIA HALLGAT!
CIVIL SZERVEZETEK, OTTHONVÉDŐK, MINDENKI AKI ÉL ÉS MOZOG!
MINDENKIRE SZÜKSÉG VAN!
MOST!”
***
“Deviza Csalás Áldozatai
Helyzetkép az ASTORIÁRÓL:
Balog István
A Kásler Árpád Vezette “Nem adom a hazám mozgalom” az Otthonvédelmi Tanács, és több civil szervezet már megérkezett az Asztóriánál lévő kereszteződéshez. Az utat teljes szélességében lezárták, a demonstráció egyenlőre nyugodt, BÉKÉS. Mindenki, aki teheti induljon el a vidéki városokból is. Mindenkire szükség van, aki él, és mozog!!!”
***
“Nem adom a házamat
A tömeg elindult az Erzsébet-hídon át az Astoriához, ahol leblokkolják a forgalmat!!
Jöjjön mindenki, hatalmas tömegre van szükség!”
***
“Mozdulj Magyarország Összefogás – MMO
Civil szervezetek elindultak az Astoria kereszteződésének teljes blokád alá vonása érdekében.
Most lehet megmozdulni és összefogni, nem csak lájkolgatni!
Mozduljatok! A tüzijáték elmaradhat, de a várt szikra kipattanhat!”
***
“Kiss Endre Farkas
Friss hírek szerint a tömeg este nyolc után az Astoriáról ismét a Sándor-palotához vonul, és újabb petíciót adnak át.
Én pedig a friss fejlemények tükrében úgy döntöttem, hogy a mai napot nem terhelem holmi tegnap esti szerencsétlen félreértések felesleges részletezésével, mert illetlenség lenne belerondítani az örömbe, amikor végre történik valami. A tényszerű és objektív tájékoztatáshoz persze hozzátartozik minden, de semmikképp sem pont a ma este.”
***
“Mondd meg Istvánnak jön vidék.”
***
“Erzsébet Mészáros Friss hír!
Civilek csoportja, mintegy 600-800 fő 5-10 perc múlva ér az Astoriához, ahol komoly dolgok vannak készülőben!
Mindenki részvételére MOST, rögtön számítunk, aki fel akarja számolni az uzsorahitelezést Magyarországon!”"
*** A teljesség igénye nélkül ***
Mozdulj Magyarország Összefogás - MMO - Fb_ENNYI! VÉGEZTÜNK A PUHAPÖCSŰSÉGGEL! VÉGEZTÜNK A PÁRTÉREDEKEKKEL! A PUHAPÖCSŰ ÁLCIVILEKKEL PEDIG MEGSZŰNT AZ ÖSSZEFOGÁS!
De azért, hogy ne legyen túl lehangoló a vége, azért eláruljuk, hogy elég sok ember megindult – néhány kásleres is, csak a vezír meg ne tudja – a bankok gyalázására, és reggelre sok uzsorás bank takaríthatja a kirakatát, mert nem titkolhatják tovább, hogy gyilkosok, hogy átverték a devizásokat, hogy becsapták, öngyilkosságba kergettek embereket!”
SzRTI

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése