2013. szeptember 6., péntek

Húszra csak a hülye kér még egy lapot

A szentpétervári G20 találkozó az atlantisták óriási erkölcsi vereségével ért véget. Ezen nem kell csodálkozni, mert a megfigyelési-lehallgatási botrány negatív árnyéka, a pápa levele és a gazdasági kapcsolatok megbeszélései törvényszerűen az atlanti elképzelések háttérbe szorítását eredményezte. Az USA elnöke (és teljes képviselete) a szíriai háborúba való beavatkozásuk elfogadtatását akarta kierőszakolni, de még azt sem sikerült elérniük, hogy ezt a kérdést napirendre vegyék. A szíriai kérdés egy munkavacsorai megbeszélés tárgyát képezte mindössze, ahol az USA és csatlósai magalázó kisebbségbe kerültek, mert a résztvevők többségét érzékenyen érintették az CIA megfigyelései, valamint az USA támogatását élvező szíriai al-Kaida terroristák által használt vegyi fegyverek, kereszténygyilkosságok, kivégzések tényszerű feltárásai.
A háborúra uszító Nobel-békedíjas Kenyai Pávián, és első számú csatlósa, a Ragyáspofájú Kerry egy-egy sikert azonban elkönyvelhet. Mindketten kiérdemelték a "Világ Hazugja" címet, sőt, megnyerték a hazugok világbajnokságát is. Szentpéterváron. Ennek ellenére nem volt valami nagy az örömük, mert úgy néztek ki, mint akik lócitromba haraptak hamburger helyett. Ha hazatérnek, bajban lesznek. A báboknak már csak ez a sorsa akkor, ha nem képesek teljesíteni uraik elvárásait.
Az USA hanyatlásának a biztos jele az állandó romlása mindennek, esetünkben a politikai megtévesztés műveletének is. Ócska pancsermunka volt, mely kudarcához nagymértékben hozzájárult a tök hülye alvállalkozóí garnitúra. Utasítások felülbírálása, időpontok be nem tartása, szószátyárság, hencegés, de mindezek felett a hülyeség.
Mindezek ellenére várható, hogy a hamburgerzabáló, buzikból, niggerekből és pszichopatákból álló USA hadsereg a kannibáljai védelmében beavatkozik a szíriai belháborúba. Remélhető, hogy sokan bele is döglenek ebbe a békedíjas műveletbe. De nem ez az igazi nyeresége a világnak, hanem a beavatkozás következményei. Az általános és világméretű megvetés, a káröröm minden bajuk esetében, és a világ népeinek elsőszámú közellenségévé válása.
Be kell avatkozniuk, mert különben az általuk létrehozott al-Kaida és fiókszervezetének, a Jabhat al-Nustraának a banditái ellenük fordulnának, cserbenhagyás okán. Ennek pedig beláthatatlan következményei lehetnek. Ha az oroszok a tartuszi támaszpontjuk védelmében megritkítják a banditák sorait párszáz rakétával, csökken ez a veszély, az USA térségbeli befolyásával együtt. Ha viszont a háború az egész térségre kiterjed, annak csak egyetlen kimenetele lehet: az atlantisták teljes veresége. Putyin kijelentette, hogyha támadás éri Szíriát, meg fogják segíteni. Ez el is döntötte a térség sorsát.
Obama ezért volt elkeseredve a G 20 után. Mert ha elképzelései megvalósulnak, és az oroszok, valamint a kínaiak cserben hagyják szíriai barátaikat, Szíria szétbombázása és az al-Kaidának való átjátszása után megnyilhatott volna az út Irán felé. Így viszont olyan kétesélyes lett ez a művelet, mint Korea, vagy Vietnam. Lehet készíteni a koporsókat és ásni a sírgödröket az arlingtoni temetőben.
Kassai Ferenc

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése