2013. október 7., hétfő

Az Armageddon "kutatás eredményei"...


Az Armageddon A kellős közepén vagyunk egy globális vegyi -és biológiai fegyverkezési versenynek, ami sokkal rosszabb, mint a legrosszabb félelmek a nukleáris fegyverektől. Ezeket a fegyvereket elsősorban nem a frontokra tervezték, hanem a laboratóriumok és támogatóik egy orwelli jövőtől is sokkal rosszabbat hoznak létre a tömegpusztító fegyverek kifejlesztésének versenyében, aminek már semmi köze a globális ellenőrzéshez vagy az olajhoz, esetleg ideológiák terjesztéséhez. A 2001-es Enron-botrány óta nyilvánosságra került az időjárás módosítás és párhuzamosan a népirtási indokgenerálás azóta több esetben megbukott eseményeinek egyre bővülő halmaza, ahogy sorra kiderülnek a nyugati tömb kormányainak megtervezett "terrortámadásai" saját maguk ellen. Irakban közel másfél millió ember halálát okozták. Palesztinában közel ugyanennyit, nem számítva Afganisztán, Líbia, Szíria, Mali stb. népirtásait, de lélekszámban a "terraformáló" tömeggyilkosok 2050-ig előirányzott 3500 millió ember elpusztításának tervéhez ez elenyésző. A cionisták kevesellik.
A világ jelenleg is szabadlábon garázdálkodó tömeggyilkosai Obama vezetésével az USA kormánya, és a korábbi kormányzatok prominens, "hivatalosan" is bűnözéssel foglalkozó személyei. Ugyanez a helyzet a brit és francia, valamint az izraeli kormányokkal tagjaival kapcsolatban is. Támogatóik a hazug cion média, a "törvényhozás", a titkosszolgálatok, a pénzvilág cápái, az államilag vezérelt maffiák és gengsztereik, karöltve az általuk támogatott al-Kaida terrorszervezet gyilkosaival. Ha valakit kihagytam a sorból, szóljon...
Az időjárás manipulációk egyik része gyakran jól látható az égbolton. A kipermetezett anyagok összetételét világszerte vizsgálják, ismerik, de párhuzamosan a permetezésekkel, vegyileg, biológiai fegyverekkel is ártanak, és elektronikusan manipulálják a viselkedést, mit például a engedelmességet, agresszió, de kiterjed a tevékenység a korai halálozás előidézésére, betegségekre és az öngyilkosság elektromágneses szorgalmazására is. Az "átlagpolgár", vagy a most egyre gyakrabban hangoztatott "tucatember" hazamegy, miután kizsákmányolói számára megtermelte a betevőre és az ellene fordított fegyverre valót, lerogyva ülő, vagy fekvő alkalmatosságára, magár borítja a média szemetét, majd napi rendszerességgel guberálni kezd közte. Napról napra, hétről hétre megnyugszik, hogy talán nem lesz atomháború még a hétvégéig... Miközben őt eláruló kormánya segédkezik ő és saját maga csendes kiirtásában. Ezt magyarázza a vezető egészségügyi orvos, Gennagyij Onishchenko Oroszországban. Véleménye szerint, a katonai struktúrák, az Egyesült Államokban, akik Grúzia területén is állomásoznak, a grúz hatóságok tudtával, egyetértésével foglalkozik a tevékenységgel, amelyet egyezmények tiltanak a biológia területén.
A Lugar kutatás az egyik zárt szervezet Grúziában. A központot, amely öt évvel ezelőtt épült amerikai alapokból, homály fedi. A helyi lakosok zavarban voltak, hogy miért nem az USA-ban építettek laboratóriumot 270 millió dollárért, miért egy másik országban? A feltételezések egyik leggyakoribbika, hogy az USA Grúziában állít elő biológiai és vegyi fegyvereket. A nagy érdeklődésnek köszönhetően, hogy az Egyesült Államok lehetőséget kapott a grúz földön is kipróbálni és fejleszteni fegyvereit, tükrözi a rangsorban előkelő helyük, vendégek között, akik a hivatalos megnyitóra érkeztek a központban. Így érthető, ha az alelnök, a védelmi miniszter, Andrew WeberNBC védelmi kérdéseiben. A személyzet fele a központi hadseregből származik. Ezt mondja az egykori állambiztonsági miniszter, a grúz Valeri Chaburdzanija. "A lakosságnak gyanús, mert az amerikaiak nem voltak érdekeltek a grúz gazdaságban, majd hirtelen érdeklődést mutattak mindenféle biológiai fedett műveleteket iránt. Gyanúba került ez a tény, mivel a katonai munkákról van szó."

járt ott, aki felelős az
Napjainkban senki sem hisz a hivatalos nyilatkozatoknak arról, hogy az amerikaiaknak semmi köze ezekhez a kutatásokhoz, és a központ építéséhez, így a járványügyi helyzethez sem, mondja a Grúz Köztársaság egyik politológusa, Arshcil Tschkoidze. Érdemes megjegyezni, hogy ez a labor csak egy láncszem a egységes láncban, az olyan intézmények sorában, amilyeneket felépítettek az amerikaiak számos európai országban, de Thaiföldön, Egyiptomban és Kenyában is. Az Egyesült Államokvegyi fegyveres támadás Szíriában, elvezette a nyomozókat a nyomvonalon egy évtizedes hálózathoz, titkos laboratóriumokban, kiterjesztve a Kaszpi-medence és a Balti-tenger területére. Talán még annyit meg kell jegyezni, hogy a Szovjetúnió vegyi -és biológiai fegyverek fejlesztési központja Grúziában volt. Az USA-ban széles körben ismert politikai vezetők, Alan Grayson, Pat Buchanan, Zbigniew Brzezinski, ahogy a korábbi, úgy a legutóbbi vegyi fegyveres támadások hamis zászlós műveleteiről abszolút szkepticizmussal nyilatkoznak az amerikai részvétellel kapcsolatos nagyobb kérdésekről. A lidérces amerikai titkos laboratóriumok kérdését a szőnyeg alá söpörik.
Az újságíró, Jeffrey Silverman, aki Grúziában dolgozik, hozta le az alábbi történetet:
"Még 2004-ben szerzett alvállalkozókat a US Department of Defense (voltak benne török ​​alvállalkozók is) akik ismerték a projektet - a biológiai tábort Grúziában -, és a laboratóriumi létesítmények felépültek a Tbilisi repülőtér közelében. Hamar kiderült, hogy az amerikai kormány és a Department of Defense (DoD), szerette volna megvizsgálni az új fertőző mikrobák - mint a lépfene törzsek - hatását, a szabad ég alatti egyik szarvasmarha állományon, Grúzia vidéki területein. Meg kell jegyezni, hogy ez egy kis ország, és Tbiliszi egykor a központja volt az állati -és növényi hadviselésnek a szovjet biológia fegyverek kutatásában. Tudtam, hogy hozzáférnek a létesítmény adataihoz, és beszéltem vállalkozókkal, informátorokkal. Megtudtam, hogy a laboratóriumi hálózatot valójában az Egyesült Államok Védelmi Minisztériuma működteti és támadó jellegű. Egyesek még odáig is elmerészkedtek, hogy azt állítják, az amerikai kormány Grúzia lakosságát is felhasználta tesztelésre, részeként a folyamatos kutatásnak. Ez felveti a kérdést, hogy a grúzok visszaélnek-e a baljós Bioprogrammal, és oltóanyag szabadföldi kísérleteket végeznek. Lehet, hogy nehéz bizonyítani, de az Egyesült Államok már évek óta kísérletezik saját népén, és így fel tudták használni Grúzia népén is a beleegyezésük nélkül. Arról, hogy a teljes tisztánlátás részeként a területen vizsgálatokat végeztek volna a vakcinákkal kapcsolatban, nincs információ. Számos laboratórium szétszórva Kelet-Európában, csatlakozik a köldökzsinórhoz, a biológiai fegyverek terjesztési "Prevention" programjához (BWPP), amely fedezet a támadó programhoz. Ha kiderül, hogy a mikrobiális törzsek ellenállnak az antibiotikumoknak, a vírus gyorsan elterjed és antibiotikum-rezisztens fertőzések okoz."2005-ben indult a CIA vezetésével a tevékenység a régióban. Bár hivatalosan elhagyta a CIA a területet, ekkor hoztak létre egy, a CIA által támogatott magán zsoldos hadsereget. Létrehoztak egy felelőtlen szervezetet, amely felelős volt a fejlett genetikán alapuló biológiai fegyverek, valamint az oltóanyagok kifejlesztésében, amely betegség "időzített bombákat", vagy "öngyilkos korlátokat" jelent. A szervezet vette át a világ heroin üzletét, a gyártástól a forgalmazásig Afganisztánban, amelyeket támogatnak egyes esetekben, a Global Hawk pilóta nélküli repülőgép-rendszerek, és a nemzetközi járatok. Ilyen biológiai fegyvereket gyártanak jelenleg Kazahsztánon kívül Grúziában, Bulgáriában, Romániában, Szlovéniában és Lengyelországban. Az egyik gyár Líbiában található. 2006-ban épült, USA ügynökök és Wikileaks is jelentette, bár az ukrajnai Baxter gyógyszer(méreg)gyártó leányvállalatának is kiderült a tevékenysége a 2009. őszi H1N1 járványban, illetve kialakításában.
Együttműködve a "szakemberek", az Egyesült Államokban, Porton Down-ban, az Egyesült Királyságban, az összes rendelkezésre álló kórokozót begyűjtik, néha lopnak is egyetemi laboratóriumokból, és nyilvános helyeken történő felhasználássukat is beépítik az "Armageddon" kutatásba. A "kutatáshoz hozzátartozik", hogy a kutatásban résztvevő tudósokat megölik. Az "öngyilkos" Dr. David Kelly halála is ennek a szervezetnek tudható be, mint ahogy John Wheeler III meggyilkolása is. PressTV Shortnews whatdoesitmean.comTöbb tucat más tudóst is megöltek már a kapcsolatos szervezetek. Még Michael Hastings újságíró is ennek volt az egyik áldozata. kopp-verlag A folyamatban lévő "terraformálás" mellett eltörpül a szíriai sarin-gáz támadás. A cionista hatalom emberirtási hajlamai betegséggé fajultak, ami messze túl mutat a geopolitikai és a multinacionális cégek manipulációin. Célként, a lakosság bizonyos genetikai variánsai könnyen kerülnek a célkeresztbe. A várható élettartam megrövidítése, a csökkenő termelékenység, a szegényített urán használata, vagy az időjárás befolyásolása is része cionista célok megvalósításának.
Az utóbbiként említett időjárás módosításnak is egyre tőbb észlelhető hatása van. Az Északi-Sark jegének olvadásával párhuzamosan hízik a Déli-Sark jege. Globálsi felmelegedésre hivatkozva szednek be évi 4 trillió (itt 4 billió) dollárt CO2-adó címszóval, de felhasználásáról nincs részletezés. Arról sem, hogy a 2010. decemberében rendezett koppenhágai konferenciára miért hamis adatokkal érkeztek a világ újrafelosztásán munkálkodók. Hazánkban már csak alig felismerhető a tavasz, és az ősz. A GWEN-tornyokkal, "NATO radarokkal" és HAARP állomásokkal befolyásolt, vegyi-permetezésekkel kombinált időjárás-módosítással szabályozzák az élelmiszer termelést, de a tudatot is. 2010-ben a világon, ún. "természeti katasztrófák okoztak" rossz termést. Ausztráliában árvíz, Oroszországban aszály, Európában az évszakban eddig soha elő nem forduló hideg okozott terméskiesést. Még rendelkezésünkre állnak a műholdfelvételek, az Ukrajna közepén "mintha elvágták volna" vegyi permetezésekről. 2011-re borítékolhatók voltak az éhséglázadások a III. világban. Az "Arab tavasz" szülés helyett csak egy rosszul sikerült abortusz lett az elszenvedőinek, de nem vették észre, hogy kik végzik a "magzatelhajtást", és milyen módszerekkel.
A "feltételes mód" már nem használható. Megjelentek a DNS-specifikus vírusok, betegségek, egyenlőre még csak az ázsiaikat megtámadókról tudunk, de sokat "ígér" a SARS vagy a madárinfluenza is, a lépfenéről nem is beszélve. Az ilyen "kutatások" miatt már több billió dollár eltűnt, de milliárdokat költenek ezoterikus kutatásokra is. Az Army Corps of Engineers izraeli ellenőrizetlen fejlesztésekről, az ott felhalmozott vegyi -és nukleáris fegyverekről, az amerikai, de az egész világ adófizetőinek ellopott pénzéből "finanszírozva". A laboratóriumok ugyanolyan valóságosak, mint az, hogy az NSAObama, a tömeggyilkos még kéri is a világot, hogy segítsenek megfékezni azt a terrorizmust, amit az USA, Izrael, Nagy-Britannia, Franciaországhamis zászló"...
Ki ne ismerné a "módszert", amikor egy kis termetű, vagy még fiatal, beleköt két-három, nála sokkal erősebb, nagyobb, gyanútlan emberbe, és amikor meg akarják pofozni a szemétkedésért, előkerül 5-6 vagy 10 tagbaszakadt, láthatóan "nagy gyakorlattal" rendelkező verőember, akik "megvédik" és kárpótlásként fájdalomdíjat szednek? A helyzet ugyanez Izraellel. A terrorállamot azért hozták létre, hogy állandó feszültségforrást jelentsen a Közel-Keleten, de mostmár az egész világon. Izrael talán az egyetlen rendszer a bolygón a vegyi fegyverek terén, különösen a polgárok ellen használtak esetében (Gáza), aki nem csak gyárt, hanem használ is vegyi fegyvereket ártatlan polgárok ellen. A nemzetközi szervezetek hiába kérik, hogy a nemzetek lépjenek fel ez ellen. Nem fél a vegyi fegyverekről szóló egyezményektől, mert a CIA szerint, 1982-től az Izrael birtokában lévő vegyi -és atomfegyverek termelését és felhasználását a mai napig senki sem zavarta, ahogy nincs fegyverzet ellenőrzi engedély, hogy meglátogassák az izraeli fegyverarzenál tömegpusztító, köztük vegyi fegyvereinek titkos tárolóit, gyárait.

hagyományosan csak akkor járhat el a saját érdekében, ha érdekelt. A legutóbbi keretében már írtam az kémkedik mindenki után a világon, és hozott létre és üzemeltet. Egyre több a felismert "
Eddig csak hat ország nem írta alá a vegyi fegyverekről szóló egyezményt. A Vegyi Fegyver-tilalmi Egyezmény a legfontosabb egyezmény az ilyen típusú tömegpusztító fegyverek gyártása és tárolása ellen. 1993. Január 13-án írták alá Párizsban és New Yorkban, 165 ENSZ-tagállam részvételével, és 1997. Április-29-től kötelező érvényű, kivéve Izraelt, Mianmart, Angolát, Egyiptomot, Észak-Koreát és Dél-Szudánt. Izrael a nukleáris egyezményeket sem, mert "kivéve a gyevi bírót", de majdcsak jön egy Mátyás király... Időszerű is lesz, mert az USA finanszírozásában már csak a világtól ellopott pénzek tudnák tovább fenntartani a hadviselésüket, de ugye a kapzsiság... Azért még nem kell leírni az ellenfelet, mert Európa, Ausztrália, Kanada és az USA lakosságának legkegyetlenebb megsarcolása még csak most következik. Fizess a saját vízedért, a levegőért, az ellenszerért, ha megmérgez a hatalom, az orvosi kezelésekért, amit vírus és baktériumfegyverek okoznak, és szavazz legyilkolóidra, hogy jelezd, önkéntes öngyilkos vagy, aki készségesen irtja ki még saját magát is!


Tulok

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése