2013. október 7., hétfő

Igazságot az őshonos magyar nemzetnek!

KÓDOLVA VAN A BŰNÖZÉS AZ ALAPTÖRVÉNYBEN

Most tekintsünk el az alaptörvény nevetséges és hazug bevezető szövegétől és vegyük a legfőbb állami meghatározásokat. Itt is ugyanazokat a hamis fogalmakat és összefüggéseket jelentik ki, mint amit az 1949-1989-es kommunista alkotmányban. Jellemző módon egyetlen nagyhangú alkotmányjogász sem ordított még ezen csalások miatt, amelyek az őshonos magyar nemzetet kiforgatják a hatalmából és ősi jussából. Nézzük akkor meg az „Alapvetés” nevű fő témakör kezdeti megállapításait. Azt mondják a Fidesz alaptörvényben, hogy „HAZÁNK neve Magyarország.” A bevezető szövegben már utalhattak volna arra, hogy ez a név valójában a magyarok országát jelenti. Ugyanis sok olyan ország van, ahol nincs már többségi népfajta, hanem kevert arányok alakultak ki. De nálunk a csonkaországban is többségi létszámú az őshonos magyar nemzet, legalább 90 %-ban. Íly módon a magyar őshonos többség kezéből kicsavarják a jogot, hogy önmaga hozzon törvényeket saját maga számára.

Az 1-es pontban hazugság az, hogy „Magyarország független, demokratikus jogállam”. Elég csak Orbán Viktor szövegeire utalni, amikor állandóan azt emlegeti, hogy miért nem vagyunk függetlenek. A jogállam még a 2006-os állami terroristákat sem vonta felelősségre, nem beszélve az előző és mai rendszer állami bűnözőiről. Biszku Béla, egykori kommunista belügyminiszter több száz ártatlan szabadsághős magyarnak a tömeggyilkosa vígan él és az átlagnyugdíjnak a többszörösét kapja. Így csorbul ki a törvény szövege a valóságban, amit a tömegtájékoztatási eszközök is elhallgatnak, hiszen ezek nem magyar, hanem idegen kézben vannak. A 2-dik pont azt mondja hogy „Magyarország államformája köztársaság”. Ezt még 1946-ban a zsidókommunista söpredék találta ki és 2011-ben is ezt vették alapul a Fideszben. Ezt az államformát a magyar nemzet feje fölött döntötték el, az idegen terroristák, a szovjet katonai megszállás alatt. És a Fidesz ezt emelte be 2011-ben az alaptörvénybe. A 3-dik pontban azt mondják, hogy „A közhatalom forrása a nép”. Akkor most tisztázzuk a fogalmakat!

ETNIKUM

Magyarországon kisebbségben etnikai törzsek vannak. Ezek a cigányok és zsidók. A zsidóknak ugyan van anyaországuk (Izrael), de ott nem szeretnek lakni és nem óhajtanak oda költözni, mert az élősködés és bűnözés az kifizetődőbb számukra. Ezek az etnikai kisebbségek törzsi alapon szerveződnek és képtelenek beilleszkedni a fejlett magyar nemzet közé. A magyar állam törvényeit nem ismerik el, sőt a hatályos törvények nekik kedveznek. Az etnikumoknak nincs saját nyelvük, nincs saját írásbeliségük, a kultúrájuk igen szegényes és kezdetleges, államalkotó képességük soha nem volt és ma sincs, mert erre soha nem is volt szükségük a vándorló életmód és az élősködés miatt, más népek, nemzetek között.

NÉP

A nép a világon a leggyakoribb szerveződési forma, amely lehet kevert és nem kevert fajtákból. Ezt most nem részletezzük, de itt is vannak államalkotók és olyan népek, akik saját államot a történelem folyamán soha nem hoztak létre, hanem más népek közé vegyültek. A világ népei között sokkal kevesebben vannak azon országok, amelyek nemzetet is képesek alkotni. Sok olyan jelentős számú nép van a világon, amelyeknek nincs saját országuk. Vagy azért mert nem akartak, vagy történelmi okok miatt erre nem volt lehetőségük.

NEMZET

A nemzet a legmagasabb rendű, ősi, társadalmi önszerveződési forma. A magyar nemzet nem a XVIII. és a XIX. században alakult ki- ahogy ezt a hazai elnyomóink hazudják-, hanem már az Árpádok korában is egységes nemzet voltunk, bár több törzsszövetséget alkotva. Nyelvünk, írásunk, kultúránk és hagyományaink közösek voltak. És ez a sajátos nemzeti létforma azóta is folyamatosan bővült és gazdagodott. A magyar nemzet fejlődése, kiteljesedése ma is tart, még ha gúzsba kötve is, a jelenlegi cionista-kommunista elnyomás alatt.

AZ ŐSHONOS MAGYAR NEMZET

A világ nemzetei között vannak őshonos nemzetek, ilyen a magyar is. Sok nemzet azért nem őshonos, mert nem ugyanazon a területen, nem ugyanazon országban éltek nemzeti létformában, az idők folyamán. Nekünk ehhez a jogállásunkhoz kell ragaszkodnunk a Kárpáthazában. Őshonos nemzetiségünk az egész Kárpát medencében még mindig látható és bizonyítható többséget alkot, más népek, más nemzetek szomszédságában. Ez az a fő tény, amit a hazai kifosztóink és kirablóink elhallgatnak. A székelység éppen most küzd azért, hogy a nemzetközi jogban is tudomásul vegyék, hogy az őshonos magyar nemzetnek a részei Erdélyben.

Tehát az alaptörvényben azt kellett volna kimondani, hogy a közhatalom forrása a Szent Korona Törvény alapján, a Kárpáthazát többségen kitöltő őshonos magyar nemzet. Az a nemzet amelyik megtagadja, elhallgatja saját múltját, az pusztulásra van itélve. Sürgősen különbséget kell tenni a nagy nyilvánosság előtt abban a fogalmi kérdésben, hogy a magyar nemzet őshonos a Kárpáthazában, s mint ilyen tényezőt kell elismertetni itthon és a nemzetközi jogban is.

http://amagyaroldal.hu/hirek/content/az-%C5%91shonos-magyar-nemzet-jog%C3%A1t-k%C3%B6veteli

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése