2013. december 2., hétfő

Cion-EU tervei Ukrajnával - orosz különleges alakulatok érkeztek Kijevbe



EU ERŐSZAK UKRAJNÁBAN ÓCSENY HARASÓ

Az EU vezetői úgy gondolják, hogy az EU csak úgy tud működni és életben maradni, ha a nagy nyugati országokat élősködő módon eltartják a déli országok és a volt keleti kommunista országok. Ez a tervük nem jött be, most új tervet eszeltek ki. Minél több volt keleti kommunista országot vegyenek be, a túlélésük érdekében. Így ajnározzák most Szerbiát, de aztán kiszemelték még Moldáviát, Grúziát és Azerbajdzsánt is. Hát persze ez utóbbik már Ázsia, de őket ez nem érdekli. Mivel Fehér-Oroszországot (Lukasenko rendszere) nem tudták megtörni, térdre kényszeríteni, hát Ukrajnának fűt-fát igértek és évekig hülyítették ott a népet, de a józan ukrán vezetők most nemet mondtak. Erre a cionvezetésű EU úgy döntött, ha a tömegeket fölheccelik és erőszakra buzdítják, akkor esetleg egy polgárháborúval sikerül a rendszert megdönteni és akkor ölükbe hull majd a liberális vezetésű Ukrajna. Reméljük ez a tervük is kudarcba fullad. Bezzeg a látható tömeges erőszak miatt most nem üvöltözik az EU és nem jajgatnak az „emberi jogok” megsértéséről, hiszen ezt az erőszakot ők rendelték meg és provokálták ki.

Ukrajna - narancsos féreglázadás előkészítése?


A Nyugatnak kellett pár nap, mire észhez tért a Moszkva irányából Janukocsics által bevitt horogütésből. Kezdetben csupán a fenyegetések hangzottak el, majd utcára hívták a csőcseléket. Buzik, genetikai nyomorékok, fizetett provokátorok lepték el az utcákat.
A csőcselék létszáma a hét végére nagyon nagy ütemben nőtt. A rendőri erők mindössze ezer főt tudtak utcára vonultatni. Orosz szakértők szerint Janukovics nem készült fel kellőképpen, hogy bejelenése a tárgyalások leállításáról a Nyugati körökben milyen reakciókat válthat ki, pedig tapasztalatot szerezhetett volna a moszkvai eseményeken, valamit az ukrajnai narancsos forradalom alkalmával is. Felkészültsége elégtelen volt.
A tüntetők az ország minden részéről özönlöttek Kijevbe. Pillanatnyilag az egyetlen eredmény, hogy az elégtelen védelemmel rendelkező ám üres kormányzati épületek közül a városházat megszállták. A hétfői munkakezdésre a dolgozók bejutni nem tudtak. A vasárnapi fellángolás után azonban sokan elhagyták a tereket, és hazamentek, valószínűleg a hétfői munkakezdés miatt. Olyannyira lecsökkent a félmilliós tömeg, hogy az ellenzék vezetője, Yatsenyuk (erősen szemita jellegű fejjel, lentebb) felszólította a tüntetőket, hogy ne hagyják el a tereket.
Yatsenyuk, alias "manipulátor", alias "kaméleon". Mindkét képen ő szerepel.
A tüntetők lemondtak a "tüntetési jogukról" mivel kezdetektől folyamatosan és erőszakosan támadják a rendőri erőket. Attól kezdve, hogy a tüntető a rendfenntartásra támad, már nem tüntetés zajlik, hanem rendbontás. Ennek ellenére a Nyugat folyamatosan a tüntetési szabadság biztosítására figyelmezteti Kijev vezetését. Szerintük a tüntetéseknek úgy kellene zajlani, hogy a hatalom szó nélkül hagyja, hogy elfoglalják a középületeket. Persze csak akkor, ha azok a liberális oldalon állnak. Moszkva viszont szó nélkül rendfenntartókat vezényelt Kijevbe a fennálló hatalom megsegítésére. Valószínűleg azon erőket, akik elegendő tapasztalatot szereztek a moszkvai zavargások leverésekor.
A zavargások folytatói barikádokat kezdtek emelni a város több pontján. A mi véleményünk szerint a tüntetés elbukott. A zendülők, akik egy tipikus államcsínyt akartak végrehajtani elbuktak. A tömeg létszámát a csúcs félmillió fölé emelni nem tudták, majd ez a tömeg is csökkenni kezdett. Az utcán jelenleg néhány tízezer ember tartózkodik, valószínűleg a megfizetettek, és azok a rétegek, akik a legnagyobbat bukják, az erkölcstelen hulladékok. Nagyjából ezer ember blokád alá akarta vonni a minisztérium épületét, ahová a reggel érkező dolgozókat nem akarták beengedni. A rendőrség elkezdte a fővárosba vezényelni a rendőri erőket, a Krimből több ezer rendőrt vezényeltek fel. Mivel a kezdeményezést a zendülők el fogják veszteni, ha nem tudják a létszámot újra felerősíteni és növelni, ezért véleményünk szerint a megmozdulás bukásra van ítélve. Semmi egyében nem múlik az ügy, mint azon, hogy Janukocsik kitart e az elkövetkező egy-két hétben.
Szót kell emelni a nyugati média szerepéről is. A cionista média most úgy akarja bemutatni, hogy egész Ukrajna fellázadt a vezetése ellen. Voltaképpen a cikkekhez közölt fotók hatásvadász képek csupán, egyet bemutatunk. A nyugati médiában napvilágot látott kép, a barikádokról. Az orosz média az, ami megmutatja mi van a barikád mögött. A cionista sajtó minden jelentést eltúloz, és semmi egyébre, mint a szokásos manipulációra használja a médiát.
Hídfő.net | Ukrajna 2013 EU-csatlakozás
A "barikád" szemből, a nyugati médiumok számára. Lehozta az Index is, hogy azt neki parancsolták.
A "barikád" oldalról. Möhötte egy lélek se. Csak nem egy előre elkészített csalást láthatunk? Ki hinné...
http://www.hidfo.net/2013/12/02/ukrajna-narancsos-fereglazadas-elokeszitese


Újabb példa az összefogásra - jobb vagy bal mit számít!
Ahogy írtuk, eljött az idő az ideológiák újra értelmezésére. A múlt ideológiái működésképtelenek, mert 100-150 évvel ezelőtti kihívásokra fogalmaztak meg válaszokat, és az oda vezető utat. Ezek a kihívások vagy erősödtek, vagy megszűntek, átalakultak, így a megoldásukra felvázolt ideológiák érvényüket vesztették. Az új kihívások teljesen mások. Mennyire kristálytisztán bizonyítja ezt az alábbi felhívás, ahol az ukrán kommunista párt képviselője (aki elvileg vallásellenes és konzervatívan baloldali - kellene legyen a régi elgondolások alapján) a kifejezetten a patrióta és keresztény Putyinhoz fordul segítségért Ukrajna megmentésére, amit éppen az atlantisa pribékek próbálnak káoszba dönteni. Újabb narancsos féreglázadást generálva, lefizetett provokátorokkal, buzikkal és pedofilokkal, liberális csürhével támadnak a rend ellen. A felhíváshoz, annak erkölcsi tartalma miatt csatlakoznunk muszáj. Újabb példát adunk arra, hogy jobb vagy bal a klasszikus értelembe véve semmit sem számít, mert az erkölcs harca az erkölcstelen szeméttel szemben, csak ez a lényeg.
A petíciót a lenti, orosz szöveg és térkép alatt tudja aláírni, az email cím beírása után nyomja le a "Подписать" (=aláír, szignóz) gombot. Ha a petíció saját oldalát akarja meglátogatni, itt teheti meg.

A petíció szövege magyarul:
Az Orosz Föderáció elnökének, az orosz fegyveres erők főparancsnokának Vlagyimir Vlagyimirovics Putyin Úrnak!
Ukrajna oroszok lakta területei segítségért folyamodna Önhöz!
Ezek az emberek az orosz etnikum tagjai, és hívő ortodox keresztények.
Ukrajna egy véres polgárháború küszöbéhez érkezett. A kijevi kormány és Viktor Janukovics elnök képtelen a törvényes rend fenntartására.
Erre pillanatnyilag csak Moszkva, csak Oroszország, csak Ön képes. Felszámolni az anarchiát, a tömeges káoszt, a rendetlenséget, és megállitani a pusztitást és a konfliktus továbbterjedését.
Elsőként én, de sok ezer és több millió ember a világ minden tájáról hálás lesz Önnek azért, hogy az Orosz Föderáció elnöke csapatok Ukrajnába küldésével helyreállitja a békét és a rendet és a társadalmi harmóniát.
Hálásak leszünk azért, hogy elősegiti az ukrán lakosságot a közelgő népszavazásra, amelyen szabadon kifejezhetik akaratukat az Oroszországhoz való csatlakozás mellett.
Ez most a legfontosabb!
Ha Ön nem küld csapatokat Ukrajnába - küldenek majd más, nem baráti országok! A szerencse a bátraknak kedvez.
A legmélyebb tisztelettel és hűséggel Ön iránt,
Jermek Tajcsibekov


Cirkusz és szafari


A demokrácia nevű nagycirkusz ukrajnai képsorait láthatjuk a hírműsorokban. Ez a cirkusz egyelőre mindeni számára ingyenes. A fő műsorszám a majomparádé. Voltak már előadások mindenfelé Európában és szerte a világon, ahol mindenféle színű majmok voltak a főszereplők. Ezek a csínytevő majmok lángba borították Stockholmot, Lyont, Párizst, Londont, Birminghamet, de még Los Angelest is annak idején.
Most Ukrajnában, a különleges fehér majmok a fő attrakciók! Majmoktól hangos ma az összes ukrán város, törnek-zúznak, az utcára piszkítanak. Nemes és intelligens egyedek egyáltalán nem láthatók, csak olyanok vannak ott, akiknek a zűrzavar a lételemük. A nézősereg sem különb, abnormalitásban szocializálódott, diszkóbalesetek végtermékei, heroinmámorban fogant, kaftánszaggató pribékek. Persze az előadás nekik is áll. Az idióta nézősereg egy része önként vállal közösséget a fehér majmokkal, néhányukat annyira rabul ejti a szavannák és őserdők erotikus lüktetése, hogy az előadás hevében intim kapcsolatba kerülnek a majmokkal. De hát ettől szép a demokrácia! A vadállati szag még ebben, az igen hideg időben is orrfacsaró, de lehet, hogy nem mindenki érzi. Az ukrán előadáson vannak rendkívül veszélyes példányok is.
Nem tudom, a kedves olvasó, hallott-e a szafari vadászatokról? Ha a vadállomány szaporulata eléri a kritikus szintet, netán az állomány vérengző, intézkedni kell. Akkor kilövik a fenevadakat. Kilövik őket, kíméletlenül, de törvényesen. A szafari vadászat erről szól. Akkor pedig a cirkusz véget ér.
Dunai István




A kijevi akciókat az ukrajnai elnökválasztáshoz készítették – véli Vlagyimir Putyin orosz elnök.
„Minden, ami ott történik, nem áll közvetlen kapcsolatban az Európai Unió-val folytatott együttműködéssel. Ez belpolitikai folyamat, az ellenzék kísérlete arra, hogy destabilizálja a törvényes hatalmat az országban. Ez nem forradalom, hanem a jól előkészített akciók. És véleményem szerint nem a mai napra készültek, hanem a 2015-ös elnökválasztási kampányhoz” – mondta Putyin.
Ebben a tekintetben Putyin szerint, „az, ami ma történik, az egy kis false start, amely bizonyos körülmények miatt történt.”
http://hungarian.ruvr.ru


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése