2013. december 2., hétfő

A KENNEDYT LEGYILKOLÓ MAFFIA MA IS LÉTEZIK
























RÉSZLETEK AZ ECHOTV PANORÁMA ADÁSÁBÓL
Bemutattuk az egyik képsort, amelyet egy állítólag amatőr készített filmfelvevőjével Dallasban, 1963. november 22-én, Kennedy megölésének pillanataiban. Nos, az egészen közelről filmezett nyitott elnöki limuzin kikockázott részeinél nem csak az látható, hogy Kennedyt az első lövés, lövések hátulról érték, kicsit előre bukik, és felesége igyekszik segíteni neki. Ám ez a lövés, e lövések még nem az elnök koponyáját érték. De az is felismerhető, hogy következő lövés, vagy lövések már a koponyáját találják el, ám ez a lövés vagy lövések majdnem szemből, kicsit oldalról jönnek, más szögből, más fegyverből, és leszakítják Kennedy koponyájának jobboldali részét. Drábik János azt írta: JFK-ra nem Lee Harvey Oswald adta le a halálos lövést, hanem a sofőrje, William Greer, a titkosszolgálat embere. Kennedy nemcsak a maffiával és a CIA-val, hanem az atombomba gyártására készülő Izraellel és az uralkodó bankárokkal is harcban állt. Túl sokan akarták a halálát. Öccse, Robert jó eséllyel indulhatott volna az elnökválasztáson, s ha megnyeri, minden napvilágra derül. Neki is távoznia kellett hát az élők sorából. A Kennedy-gyilkosság más szemmel. A szakértő szerint összeesküvés történt Dallasban 50 évvel ezelőtt. Kiderült az is, hogy a testőrség nem vigyázott eléggé az elnökre, mert erre utasítást kapott. (echotv, részlet)
OSWALD CSAK BŰNBAKNAK KELLETT
Amikor megtörtént a gyilkosság, az 1963-as hazai hírekben azt jelentették, hogy „azonnal” elfogták a gyilkost, Oswaldot. Utána hetekkel már elemzők bizonyították (ezek az akkori hazai hírekben is megjelentek), hogy Oswald nehezen találhatta el a magas, távoli ablakból az elnököt az előre haladó és távolodó autójában. Tételezzük föl, hogy Oswladnak előre megmondták, hogy milyen időpontban halad el ott az elnöki kocsisor. Akkor Oswaldnak jó előre ott kellett lennie a könyvraktár 5. emeleti ablakánál, lövésre készen, minden eshetőségre fölkészülve. Érdekes, hogy a hatalmas könyvraktárban senki sem látta hogyan jutott oda be fegyverrel? Őneki a puska csövét eleve az úttestnek arra a szakaszára kellett irányoznia ahol az elnöki autó haladt. S amikor megcélozta a kocsit, akkor még külön az elnök fejét is megkellett céloznia. Egy ilyen célzási művelet több másodpercig tart, akár jó egy percig is. Talán a mesterlövészek tudják ezt a legjobban. Eközben míg célozgatott Oswald, a gépkocsisor haladt előre. Tegyük fel hogy a távcsöves puskájával jól célzott. De a jelentésekben azt mondták, hogy több lövést is leadtak, legalább 4-et hallottak a szemtanúk. Hogy Oswald hányszor lőtt azt nem mondták, csak azt egyből megmondták, hogy „ő a gyilkos”. Igen ám, de azt hogy az elnököt pontosan hol is érték a lövések, azt nem mondták el akkoriban és nem is mutatták soha. A filmben az látszik, hogy az első lövés az agyvelejének egy darabját is kiszakította, ami után nyúlt a felesége, de éppen akkor ugrott a kocsira hátul egy testőr, aki korábban nem volt ott. Éppen akkor nem lógtak a kocsi hátulján a testőrök amikor a lövések voltak.
J.D. TIPPIT RENDŐR MEGÖLÉSE IS BIZONYÍTÉK A MEGSZERVEZETT ÖSSZEESKÜVÉSRE
Akkoriban, a 60-as években a rendőr megölését ugyan említették, de mint valami jelentéktelen dolgot, holott amint látjuk, ő is beszervezett figura volt. Akit föláldoztak. Alábbi részlet a hivatalos jelentésből:
12:45-kor, 15 perccel azután, hogy az elnök elleni merénylet megtörtént, Tippit kapott egy rádióhívást hogy menjen a központi Oak Cliff területe felé, a város központjában . 00:54-kor Tippit a rádióhívások alapján mozgott autójával, ahogy irányították. Addigra már több üzenetet hallott, hogy a Kennedy-gyilkosság gyanúsítottja egy karcsú fehér férfi, harmincas évei elején jár (további testi adatai. A szerk.) Körülbelül 1:11-kor Tippit amikor a Patton Avenue-n vezette a kocsiját, akkor megjelent mellette egy férfi, aki hasonlított a rádióban leadott személyleírásra, Lee Harvey Oswald-ra. A férfi odalépett Tippit kocsijához és úgy tűnt, hogy váltott vele néhány szót az autó nyitott ablakán keresztül. Tippit kinyitotta a kocsija ajtaját és ahogy sétált az autója eleje felé, akkor ez a férfi előhúzott egy pisztolyt és három lövést adott le Tippitre, gyors egymásutánban, a mellkasába. A férfi ezután odament Tippit lebukott testéhez és tüzelt egy negyedik lövést is, közvetlenül a jobb halántékára, halálosan megsebesítve őt. Tippit halott volt, mielőtt segítséget tudott volna nyújtani és Oswaldot később letartóztatták, miután "gyanúsan járkált" és idegesen reagált a megjelenő rendőrségi szirénára, amely közeledett hozzá. Lebukott, mert nem a Texas Színházba vásárolt jegyet. (részlet a Warren-jelentésből)
IGEN SZŰKSZAVÚ A LEXIKON
„Az Elm és Houston street sarkán a tankönyvraktár tetején lévő, hatalmas hirdetőtábla órája pontosan 12 óra 30 percet mutatott, amikor az elnöki autó 15 km/óra sebességre lassulva bekanyarodott az Elm streetre. Abraham Zapruder egy lugas kőkerítésének peremén állva 350 képkockás filmfelvételen rögzítette az ezt követő eseményeket”.
William Greer, sofőr
Kennedyt ekkor találták el a lövések; előbb a torkán, majd a fején. A Parkland kórházba szállították. Eközben Howard Brennan kazánszerelő, aki a tankönyvraktárral szemben, az utca túloldalán ült, szólt egy rendőrnek, hogy lövést hallott fentről, és felnézve látta, hogy egy férfi újabb lövést ad le az ötödik emeleti, sarki ablakból. Azt mondta, ugyanazt a férfit látta kinézni az ablakon néhány perccel korábban. Brennan személyleírást adott a lövészről, amit rádión minden dallasi rendőrnek továbbítottak 12.45-kor, 12.48-kor és 12.55-kor. Miközben Brennan a rendőrrel beszélt, csatlakozott hozzájuk Harold Norman és James Jarman, a tankönyvraktár két dolgozója, akik a raktár délkeleti, negyedik emeleti ablakaiból figyelték az elhaladó konvojt. Norman elmondta, hogy három lövést hallott közvetlenül a fejük fölül. Norman ugyancsak hallotta egy tolózáras puska hangját és a földre hulló töltényhüvelyek zaját. Arra vonatkozóan, hogy a rendőrség mikor zárta le a tankönyvraktár kijáratait, a becslések 12.33 és 12.50 között szóródnak.
A WIKIPEDIA AGYMOSODA A LEGÚJABB TALÁLGATÁSOKAT IS TÁLALJA
Nem véletlenül foglalkozunk a Kennedy-gyilkosság 50. évfordulóján a merénylettel. A legtöbben azt hiszik, hogy ez régen volt, kár ezt már feszegetni. A helyezet ennek az ellenkezője. Hogy mekkora nagy összeesküvés volt ez, az abból is látszik, hogy az adatokat máig sem teszik közzé, holott a titoktartást föloldhatnák, de ezt nem teszik, mert akik akkor ezt a merényletet megtervezeték ma is élnek részben, másrészt ezek az érdekkörök ma is ugyanazok. Itt van a kutya elásva. Érdemes a Wikipedia agymosoda legújabb bejegyzéseit átolvasni, mivel ők is az 1963-as Warren-jelentés hazugságait tartják „igaznak”. (wikipedia) (A témát folytatjuk!)
1 képen ahogy az Elm útra befordul az elnök kocsija, akkor még a testőr ott van a kocsi végén.
2 képen a könyvtár épülete és alul az út ahol ahol lelőtték több lövéssel az elnököt.
3 képen a maketten 3 lővés irányát rajzolták le. Persze a valóság más lehetett.
4 kép az egyetlen ami az első lővés idején készült. Az emberek szaladnak a kocsi felé. A háttérben a kőépítmény jobb részén van egy beton talapzat, azon állva filmezte Zapruder a gyilkosságot, ez az egyetlen hiteles film erről.
5 képen a könyvraktár 5-dik emeleti ablaka ahonnan állítólag Oswald lőtt.
6 képen így láthatta Oswald az ablakból az utat.
7 képen egy 1967-es jelentés amikor vizsgálták az ablakból hogyan lehetett lőni.
8 képen kinagyítottuk, hogy Oswald kb. ennyit láthatott a távcsövén keresztül az elnöki kocsiból. Kizárt dolog, hogy egy 15 km-es sebességgel haladó autóban egy fejet el lehet találni abból a magasságból egy vagy két lövéssel.
9 képen a Fehér Ház sajtósai és szakértői utólagos vizsgálatai, akik buszon jöttek.
10 képen az van, hogy a könyvraktár dobozai között hagyta ott Oswald a fegyverét. És még találtak ott egy üres kólás üveget is ami az övé lehetett.
11 képen dobozokat tett az ablakba lőállásnak.
12-13 képen fényképezőgépet és filmfelvevőt csatlakoztattak Oswald távcsövére, hogy azon hogyan láthatta a célt.
14-15-16 képen az látható hogyan láthatta a kocsiban az elnök fejét, ami egy olyan pici pont a távcső képmezőjén, hogy lehetetlen azt eltalálni.
17 képen a dallasi tévében jobb oldalt Zapruder, aki magyarázza, hogyan szakadt ki Kennedy feje a lövés után, ő csinálta az amatőr filmet. Érdekes, hogy ez a film a világsajtóba alig pár éve lett ismert. Valószínű, hogy a hatóságok akkor lefoglalták és csak mostanában hozták nyilvánosságra a neten.
18-19 képen a hivatalos ábrák az elnök lelövéséről, csak egy felvétel van a fejéről az archivumban ami itt látszik, de a többi képeket máig is titokban tartják.
20 képen egy kb. 2.5 centiméteres koponyacsont töredék, amit másnap találtak meg a fűben.
21 képen Tippit rendőr, akit Oswald lelőtt, itt még egy tíz évvel korábbi képe.
22 képen egy fiatal házaspár a gyerekükkel, akik az út túlsó oldalán földre vetették magukat a lövések hallatán, de azonnal odarohantak fotósok. Igen sok gyanús alak lehetett ott a tömegben.

http://amagyaroldal.hu/hirek/content/kennedyt-legyilkol%C3%B3-maffia-ma-l%C3%A9tezik

























TOVÁBB FOLYTATJÁK A MEGTÉVESZTŐ HAZUGSÁGOKAT A SAJTÓBAN
William Colby a CIA egykori igazgatója elmondta, hogy az ügynökség minden nagy jelentőségű tömegtájékoztatási eszköznél ott van. Az 50. évforulón is hamis és félrevezető jelentéseket adtak le a JFK elleni merényletről. Az országos hírekben egyáltalán nem foglalkoztak a bizonyítékokkal.
Miközben öt nemzeti konferenciát tartottak erről a témáról és megjelent három gyűjtemény azokról a tanulmányokról, amiket szakértők csináltak, különböző nézőpontból az ügyről. Az állítólagos bérgyilkos egyetlen lövést sem adott le. Itt szeretném összefoglalni néhány páldán a legsúlyosabb visszaéléseket, amiket a média főbb szereplői csináltak. Köztük a CBS, amely jóváhagyta a "csodafegyver" elméletet és Bob Schieffer, aki a házigazdája, a "Face the Nation" (a nemzet arca. A szerk.) műsornak, aki a legkirívóbb módon szállítója a hamis információkat, mind közül. A HSCA orvoscsoport megfigyelte, ha nincs "csodaszer ", akkor ott legalább hat lövésnek kellett lennie, háromféle irányból és így több lövésze volt az összeesküvésnek. A Warren Bizottság középpontjában a "magányos gyilkos" forgatókönyv szerepelt. De mi láttuk az elnöknek az ingét, és azt a kabátot ami rajta volt. A gallérja alatt 5.5 cm-es lukak voltak, a gerincoszlop jobb oldalán is. A boncolási ábrán egyetlen seb volt ugyanazon a helyen. Tehát nem az elnök személyi orvosa csinálta a halotti anyakönyvi kivonatot és a temetés leírását. Tudjuk, hogy ez a "csodafegyver " elmélet hamis. (Itt arra utal a szerző, hogy Oswald nem lőhette ezeket a sebeket, amiket a testén találtak. A szerk.) Míg a Warren Bizottság jelentése szerint csak egyetlen seb van. Van egy kis folt elöl JFK-in és egy sokkal nagyobb sebfolt a hátán. Több fényképet is mutattak erről. Az egyiken a fiatal Arlene Specter mutatja a röppályát hogy a "csodafegyvernek" hogyan kellett volna lőnie, ha az elmélet igaz. Ismerjük Gerald Ford, a Warren Bizottság fiatal tagjának a leírását, annak érdekében, hogy a "csodafegyver "elmélet a valószínűbb. De ez nem csak bizonyíthatóan hamis, hanem anatómiailag is lehetetlen. Az utólagos kisérletek során senki sem volt képes megismételni a Oswaldnak tulajdonított lövéseket. A legjobb mesterlövész az US Marine Corps-nál (az amerikai haditengerészet. A szerk.) Carlos Hathcock többszöri próbálkozást tett Quantico-ban, hogy megismételje Oswald lövéseit, de sikertelenül. És Jesse Ventura, szakértő lövész szintén megpróbálta megcsinálni ezeket a lövéseket egy sokkal jobb Mannlicher – Carcan fegyverrel, de három megismételt lövésből csak egyszer találta el a célokat. A The Cavalier Daily lapban ezzel a címmel megjelent: "JFK: Igazság vagy összeesküvés?" Itt egy három részes cikkben ököl nagyságú seb volt megfigyelhető a Parkland kórházban az elnökön. Hatalmas lyuk volt a koponyáján az eltünt csontokkal. Dr. Ronald Jones volt a boncoló orvos a Parkland kórházban és Jones elmondta Schieffernek, hogy amikor belépett az 1-es boncterebe, akkor észrevett egy kis lyukat a nyak elülső részén, ami becslések szerint egy negyed hüvelyk lehetett. És tudtam, hogy volt egy nagy seb a feje hátulján. Ahelyett, hogy elfogadták volna ezt az első személyes beszámolót a két sebről, mindkettőjüket kirúgták a kórházból. Azt is tudjuk, hogy Marina, Oswald felesége (orosz nő volt! A szerk.), csodálta Kennedy elnököt és neki nem volt az elnök ellen rosszindulata. Az újabb kutatások bebizonyították, sőt megerősítették, hogy az a férfi, akit a képen elfogtak, az egy híres fotó. A felvétel azt mutatja, hogy a könyvraktár ajtajában állt Lee Oswald. Neki nem volt semmi indítéka gyilkolni, sem eszközökkel, sem lehetősége nem volt erre. A régi diákok, mint Harold Weisberg (1966) azt állították, hogy Lee volt az ajtóban. Vince Salandria, Mark Lane, Gerald McKnight és sok más állította ezt a szakértőknek. Bizonyíték van arra, hogy az archivált "Oswald Innocence Campaign" (Oswald Ártatlan Kampány. A szerk.) meghatározta a helyzetét. Mivel ő az ajtóban volt, tehát nem lehetett még a 6. emeleten. (Nagyon érdekes! Az amerikai cikkek hol 6-dik és hol 5-dik emeletet emlegetnek a könyvraktárnál, ahonnan állítólag Oswald lőtt, több lövést. Az épület valójában 6 emeletes, de a jelőlések a képeken mindig az 5-dik emeleti ablakot mutatják ahonnan lőhetett. A szerk.) Jim Marrs, a CROSSFIRE (1987) című könyv szerzője azt bizonyította be, hogy azon a kerti fényképen ahol Oswald egy puskát tart a kezében, ott az ő arca alá másnak a testét ragasztották. (Ez a kép kezdettől fogva gyanús volt, amivel azt akarták igazolni a hatóságok, hogy Oswald korábban már „készült” a gyilkolásra. A szerk.) Az állcsúcsa nem stimmel és az alsó szája széle sem és a jobb keze ujjvégei le vannak vágva. Tom Brokow NBC műsorában, Robert Groden tárgyalja JD Tippit rendőr megölését. Groden elkezdte magyarázni, hogy négy töltényhüvely volt található a helyszínen, ami automata fegyverre utal, míg Oswaldnál csak egy revolver volt. Abszurd dolog, hogy Lee Oswald le tudta lőni a rendőrt négy lövéssel, majd eltünt a házak között, miközben géppisztolyos rendőrök voltak a környéken. Egy nő volt az utca túloldalán, Acquilla Clemons, aki megfigyelte a lövöldözést és azt jelentette, hogy két ember lőtte le Tippit rendőrt és egyikük sem nézett ki úgy, mint Oswald. Tehát őt sem hívták be tanúként. A legjobb riportot Tippit lelövéséről meg lehet találni Groden (1995), "The Search for Lee Harvey Oswald címmel.
(Dr. James H. Fetzer, egykori tengerészgyalogos tiszt, az University of Minnesota Duluth professzora. Vezető szakértője JFK halálának és az 9/11 merényletnek. Ő tette közzé cikkeit széles körben mint újságíró, a Veterans Today lapban. presstv, részlet)
Kép: Oswaldról több változat is készült a hamis képről, egy jó kép, ahol a sárga vonal jelzi, hogy Oswald az ablakból csak olyan szögben lőhetett, míg a piros vonal azt mutatja ahol az első lövés érte, de az nem a raktárból jöhetett

http://amagyaroldal.hu/hirek/content/%C3%BAjabb-bizony%C3%ADt%C3%A9kok-kennedy-gyilkoss%C3%A1gr%C3%B3l

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése