2013. december 6., péntek

Meghalt a kommunista terrorista Mandela, aki bizonyíthatóan 70000 fehért gyilkolt le,de magasztalják


Fehérek mészárosa, kommunista, terrorállam létrehozója - rá emlékezzünk?
Kilencvenöt éves korában meghalt csütörtökön Nelson Mandela, a Dél-Afrikai Köztársaság első fekete bőrű elnöke, aki 27 évet sínylődött börtönben felforgató tevékenysége miatt, de a vadliberálisok (és sajnos egyes polkorrekt hazafias körök) az elnyomás elleni küzdelem példaképévé tették. Arról nem beszélnek, hogy a Dél-Afrikai Köztársaságból terrorállamot csinált, ahol percenként van gyilkosság, nemi erőszak, a fehéreket szószerint kiirtják. Nem mellesleg "természetesen" kommunista rendszert épített Mandela...
Dél-Afrikai Köztársaságban eredetileg kis számban éltek négerek, főleg fehér lakosok építették fel, iparosították és vitték el oda a fehér ember civilizációját. A négerek, Afrika belsejéből azonban egyre nagyobb számban jöttek, így a békés egymás mellett élést meg kellett oldani. Létrehozták az aparthaid-rendszert, ami bár lehet, hogy a vadliberális, négerimádó modernek szemében elnyomó volt (pl. nem utazhattak egy buszon a fehérekkel, vagy csak hátul szállhattak fel), azonban rend volt, az ország fejlődött minden szempontból. Jött Mandela, akit méltatnak most szinte mindenhol a halála kapcsán, mintha meghalni erény lenne, és fellázította a feketéket, jogokat kezdtek el követelni a négereknek. Megdöntötték a fehér államvezetést, és beköszöntött a terror korszaka: a fehérek nagyrészét szószerint kiirtották, lemészárolták, vagy egyszerűen elüldözték (A 6 milliós fehér lakosságból 3,6 millió maradt). Manapság a fehér lakosság szinte menekültként kénytelen élni, kis közösségbe szerveződve. Mondanunk sem kell, hogy a gazdaság gyakorlatilag megsemmisült: sem szakértelem, se akarat nem volt az ipar fenntartására, az úthálózat karbantartására, a közlekedés megszervezésére stb., így a tipikus néger "kultúra", a lemúriai szubsztrátum jellegzetéssége vált uralkodóvá. A munkanélküliség 13%-ról 50% fölé emelkedett az apartheid-rendszer megbuktatása után.
Nézzük, milyen államot is hozott létre Mandela. Halálát inkább ünnepelni kellene ennek nyomán, mintsem gyászolni, de legalább hallgatni róla.
Hírek a fehérek elüldözéséről, kiirtásáról, a tomboló járványokról, a bűnözésről - Mi ezzel a kis hír- és videócsokorral emlékezünk meg Mandeláról:
Dél-Afrika: Forró vízbe fojtották a fiút, mialatt anyját halálra erőszakolták a rasszista négerek (katt - SZKR hír) - Az egyik legbrutálisabb családirtásról szóló hír. A bíróságon aztán jól mulattak a niggerállatok.
A nyílt utcán megerőszakolják, majd megkövezik a fehér nőt Dél-Afrikában (katt - harcunk.info hír) - Az egyik legbrutálisabb videó. Csak saját felelősségére nézze meg.
Dél-Afrika: Folytatódik a fehérek lemészárlása (+dokumentumfilm) (katt - SZKR hír) - Tizenhét másodpercenként újabb rablás,naponta 1700 AIDS-el fertőzött ember, Fidel Castro és vörös terror.
Meggyilkoltak egy búr vezetőt Dél-Afrikában (katt - SZKR hír) - Amiről nem voltak ilyen szép hírek akkoriban.
A grúz jövőben bíznak a dél-afrikai farmerek (katt - SZKR hír) - Inkább Grúziába vándorolnának a búrok, annyira reménytelenek látják a négerekkel való együttélést.
Dél-Afrikában 169 évre ítélték a fehér fiút, amiért lelőtte néger szomszédjait (katt - SZKR hír) - Ottani "Temerini fiúk", csak kicsit durvább kiadásban. Tipikus: ha négerek ölnek fehéreket, akkor ejnye-bejnye jó esetben,
Dél-Afrika, a szivárványos rémálom (katt - SZKR hír) - Mi is lett a Dél-Afrikai Köztársaság gazdaságával, és hova tart az ország?
Mi történik Dél-Afrikában? (katt - SZKR hír) - Cikk a szűz kislányok megerőszakolásáról, a napi szintű nemi erőszakról és egyéb borzalmakról.
2013.12.06. 10:17
Forrás:

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése