2014. január 1., szerda

A SZÓLÁSSZABADSÁG és a MAGÁNÉLET VÉDELMÉBEN!!!

Kedves olvasó
Magyarország Országgyűlése a szólásszabadság védelmében olyan országok szintjére emelkedett, mint Észak-Korea, Kína, Egyesült Királyság (Anglia), Hollandia, Belgium, Finnország, Dánia, Ausztrália vagy Németország, ahol központilag szűrik az Internetes tartalmakat, az elérhető letöltéseket. Magyarországon 2014. január elsejétől bírói ítélettel, vagy kormányzati döntéssel blokkolhatnak oldalakat, elérhető és/vagy letölthető tartalmakat. Nem ezt a "lovat" akartuk 1990-ben, az első szabadnak hazudott választáskor. Embereket ítélnek el a hozzászólás IP címe alapján, mert államtitkárt merészelnek kritizálni 2013-ban Magyarországon. Ennek megálljt kell parancsolni. Ehhez kívánok segítséget nyújtani azzal, hogy egy olyan eszköz letöltését javaslom, amivel biztonságosan lehet böngészni oly módon, hogy az állam nem tud követni.
És bekövetkezett, ami várható volt. A NAV [Nemzeti Adó- és Vámhivatal] blokkoltatott egyenlőre két sportfogadási oldalt, mivel Magyarországon nincsenek bejegyezve [nem növelik az elkölthető költségvetést, azaz nem adóznak kishazánkban]. Mindenkinek ajánlom a TOR Projekt használatát, mely lentebb található linkekről letölthető.
A lenti linkekre kattintva letudsz tölteni egy programcsomagot a biztonságos, anonim böngészéshez, mely tartalmaz egy Firefox alapú böngészőt, tartalmaz egy TOR nevezetű IP cím rejtő csomagot, illetve egy proxy kiegészítőt a böngészőhöz.

A másik program pedig lehetővé teszi, hogy biztonságosan [titkosítva] lehessen chat-elni a partnerrel, anélkül, hogy bárki elolvashatná azt.

TOR Browser letöltése 3.6.5

Bitmessage letöltése
0.4.3
'biztonságos chat'

A programokat a szerkesztők tesztelték és használják!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése