2014. január 28., kedd

Braziliai Futball VB: Megkezdődtek az összecsapások!

Heves összecsapások (ezek pályán kívüli meccsek egyenlőre) törtek ki Brazíliában tegnap a kormányerők és a Futball VB ellen feltüzelt tüntetők között. Már a tavalyi év végén is történtek imázsromboló, bizonyíthatóan szabotázs jellegű „turpisságok”.
Ugyanis valami „új spanyol nyelvű” cion-média napvilágra hozta - egyértelmű provokatív céllal - a VB költségvetését az amúgy is „fájdalmasan szegény” országban. Vevő pedig akad, minden kacatra. Az irányár 14 milliárd dollárról tanúskodik és ezt alapos közvélemény-kutatás után a lobbisták (mert ugye ők biztosra mennek) úgy határoztak, hogy ideje bedobni a köztudatba a csillagászati számokat, had buzduljon a nyomorgó nép. Had végezze el a „nagytakarítás” piszkos részét. Azt nyilván elfelejtették megemlíteni, hogy a többszöröse a bevétel egy ilyen esemény után. Az általános népet (és ez a nép felületessége) láthatóan mindig kizárólag a költés érdekli, ebből levezetve, hogy tőle már megint csak elvonások lesznek. Márpedig egy üzletbe fektetni is kell, aki hasznot is remél. Nem véletlenül szúrja a világiak szemét egy tőlük független berendezkedés búsás haszna, ami saját fejlesztésére „szórná el a bevételt” és nem visszaforgatná a zsidó bankárvilágba. Még a végén egy leheletnyit megerősödne az a „nyomor”! Amikor a rendezés jogát odaítélték Brazíliának, ezek a jól felfogott üzleti körök azt remélték (nem is titkon), hogy ők is lefölözhetik a nagyobb hasznot, így még engedték volna a játékok megrendezését. Most viszont kiestek a pikszisből - Brazília nagyon okosan állami és honi cégekkel végeztette a kivitelezés egészét, egy fricskát nyomva a lógó zsidó orra. És már nem bánnák, ha mondjuk a nyár kezdetéig páldául Közép-Európa venné át a rendezés jogát.
Érdekes kiszivárogtatás! Mit ad Isten itt meg pont - véletlenül - gőzerővel épülnek a „háttérstadionok díszpáholyai”! Gondolkozzatok! Márpedig, mint tudjuk véletlenek nincsenek!

Gölöncsér Miklós

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése