2014. január 28., kedd

Nem hinni a halálkultuszban

Az Athena intézet az egyik írásunkat törvénysértőnek nevezte. Mármint vélhetőleg törvénysértőnek. Vagyis nem törvénysértő, de ők nagyon akarják, hogy az lehessen, és bizonyára hozatnának is gyorsan olyan törvényt, hogy annak nyilváníthassák.
No de mi is bántja a zsidót a melegholokauszttal kapcsolatos cikkünkben? Először is: a zsidó nem tudja elviselni, ha a képmutatását és az álszentségét leplezik le. Márpedig a Tóra az Tóra, és amit leír, azt leírja. Ha egyszer a zsidók számára a Mózes törvénye előírja a buzik kivégzését, akkor előírja. Akár zsidó, akár nem! Ezen nincs mit változtatni, és nincs mit magyarázni. Fáj, ha erre emlékeztetnek benneteket? Persze hogy fáj. Hát hadd fájjon!
A zsidóság nagyon szívesen elégetné az összes szent könyvét, ha tehetné, de akkor nem adhatnák ki magukat zsidónak, jónak, az igazság őrzőinek. Mert mire is hivatkoznának? Így legalább intelligensebb díszpéldányaik a helyenként meghamisított könyveikre tudnak hivatkozni. Amit nem tudsz megsemmisíteni, annak állj az élére, ugye?
A holokausztos ajvékolás pedig nem a történelmi tényeknek, hanem a hitnek szól. Teljesen mindegy, hogy ki mit nevez és fogad el ténynek, egy másik embernek nem kell azokat ténynek elfogadnia. Erre bőven van példa a tudományos életben. A holokauszttal kapcsolatos összes állítás törvényileg ténynek nyilvánítható, és tiltható a tagadása, bizonyos tudományos közmegegyezés szerint. De hogy ebben ki hisz és ki nem, az más kérdés. A hitet nem lehet előírni. Ahogy a liberális zsidók szokták hangoztatni: a vallás magánügy!
Más oldalról pedig a zsidóság burkoltan dogmává tette és tetette a holokausztot, megkérdőjelezhetetlen ténnyé. Egy vallássá. Önmagában a hitetlenség kinyilvánítása egy tudományos állítással szemben semmitmondó dolog, nem kellene hogy bárkit is bántson. Ez csak akkor bántó egyesek számára, ha a tudományos érvelések látszatát próbálják arra használni, hogy széles tömegekben vakhitet hozzanak létre. Tegyük fel a költői kérdést: most akkor ez így van vagy sem?
Próbáljátok csak meg nyilvánosan is kötelezővé tenni a halálkultuszotokba vetett vak és kizárólagos hitet, és mindjárt meglátjátok, hogy az igaz hit hogyan rombolja le ezt a cionista eretnekséget. Ezt a valódi, zsidó pogányságot. Mindaddig pedig, kételkedni és hitetlenkedni szabad. Elvégre vallásszabadság van, vagy nem?
Tamási Attila

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése