2014. február 26., szerda

A belga parlamenti képviselő Louis Laurent ez év február 26.-án elmondott parlamenti beszédében figyelmeztette Ukrajnát.

A képviselő próbálta volna okositani az ukránokat. Felhivta a figyelmüket, hogy alaposan gondolják át ezt a társulási szerződéses dolgot, mert ők ebből csak rosszul jöhetnek ki! Ha szövetségre lépnek a Európai Unióval, az egyenértékű lesz Ukrajna teljes kifosztásával.
Louis Laurent beszéde természetesen ismeretlen maradt az ukrán köznép előtt. A kijevi Helytartóság meg ellenérdekeltje a népnek ez ügyben is, úgyhogy a “közukránok” továbbra is azt hiszik: az EU tárt karokkal várja őket! Sorsukról hamarosan dönt Valcman Nyalókakirály, aki alá akarja irni az Ukrajna Elprédálásának Okmányát az EU-val. (Bár egyes tegnapi-meg nem erősitett-”kósza hirek” szerint már az EU is hezitál ez ügyben.)
Oroszország, Kazahsztán, Belorusszia pedig már tegnapelőtt bejelentette, hogy az Ajándékozási Szerződés alákörmölése esetén az Eurázsiai Unió azonnal életbe lépteti a gazdasági intézkedéseket Ukrajnával szemben.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése