2014. február 19., szerda

A Mazsihisz elnöke a tűzzel játszik


Orbán Viktor megküldte a válaszlevelet az emlékmű-ügyben követelőző zsidó szervezetnek. A Mazsihisz számára írt levélből kiderül, hogy a kormányfőnek most nincs ideje ehhez hasonló értelmetlen ügyekre, majd április második felében (a választások után) megtárgyalják a dolgot. Addig a Mazsihisz "sajnálatos módon" nem vesz részt a saját holokauszt-megemlékezésein. Amit a kormány az adófizetők pénzéből, a zsidó szervezetek felé behódolásként csinál. Nem a magyar nép dolga ez a holokausztozás, ezt a cionistáknak behódoló kormány és a zsidó kisebbség privát műsorként csinálja, ami senki érdeklődését nem kelti fel. Ha a legnagyobb zsidó szervezetek nem akarnak részt venni a rendezvényeken, akár le is lehet fújni az egészet, annyival több pénz marad a költségvetésben.
A Mazsihisz csak örüljön, hogy nem olyan kormány van hatalomban, ami betartja a törvényeket, és húzza meg magát szép csendben. Mert ha a magyar hatóságok a hatályos törvényeket betartatnák, most a Mazsihisz vezetőinek büntetőügye lenne a média figyelmének középpontjában.
Korábban a Mazsihisz három konkrét követelést fogalmazott meg a kormánnyal szemben, aminek végre nem hajtása esetén kilátásba helyezte, hogy a zsidó szervezetek bojkottálják a kormány holokauszt-megemlékezéseit. A Btk. vonatkozó paragrafusa alapján ez terrorcselekmény, ami 5 és 10 év közötti szabadságvesztéssel büntetendő. Heisler András Mazsihisz elnök jobban teszi, ha visszavonulót fúj, és nem terrorizálja a magyar kormányt. Magyarországon a jelenleg is zajló geopolitikai átmenet miatt zavargások várhatóak a következő parlamenti ciklus során. Egy ilyen kiélezett helyzetben pedig a kormány és a zsidó szervezetek nyílt szembehelyezkedése - az évtizedek során elfojtott feszültség miatt - valami olyat produkálna, mint az 1938-as kristályéjszaka. A Mazsihisz elnöke épp a tűzzel játszik, ideje lesz szép csendben visszavonulót fújni és nem tovább feszíteni a húrt.
Fenyvesi Áron






ÜZENTEK A MAZSIHISZTÉRIA FŐKÁPÓJÁNAK
Kik azok, akik felsorakoznak a volt munkásőr mögé? Nem restellik magukat? Egy volt munkásőr az, aki őket vezeti? Huszonnégy évvel a rendszerváltoztatás kezdete után? Ennyire fejlődésképtelenek? Azt hiszik, a társadalom ezt nem tudja? Ők akarnak erkölcsi magaslatról prédikálni? Kioktatni demokratákat? Olyanokat, akik kockázatot vállaltak a munkásőrállam lebontásáért. Nem vörösödnek el a szégyentől? Nincs bennük igény szervezeti öntisztulásra? Komolyan vehetőnek hiszik magukat? Nem veszik észre, hogy azzal: egy munkásőrt tolnak maguk előtt, összes megmozdulásuk szánalmassá válik? Nagy, komoly és fontos ügyeket tesznek lesajnálhatóvá? Ennyire nincs szellemi kapacitás a háttérben? Vagy vállalhatónak hiszik a volt munkásőrt? Ezzel önmagukról állítanak ki oklevelet. Egy volt munkásőr 2014-ben minden pozícióban vállalhatatlan. A bélyeggyűjtők, a horgászok vagy a zebratenyésztők elnökségében sem lehetne helye. Sőt: a bélyeggyűjtők, a horgászok, a zebratenyésztők adnak magukra. Ők nem viselnék el, hogy egy volt munkásőr ossza az észt, diktálja az ízlést, szóljon bele fiatalok sorsába, színezze a jövőt. Egy volt munkásőr a saját múltjával törődjön. Elemezze azt. Nézzen szembe korábbi önmagával. A jövőformálásból azonban vonja ki magát. (…) Ne ők akarják megmondani, melyik emlékmű nem vállalható. Emlékezzen csak vissza a volt munkásőr, milyen emlékművek állításakor állt díszőrséget. Milyen beszédek elhangzásakor tapsolt. Lelkesen. Milyen elvtársak szolgálatára esküdött örök és megbonthatatlan hűséget. Ezt ő sem felejtette el. De a társadalom sem. Emlékszünk, kedves munkásőr elvtárs az ön dicső múltjára is. Élnek még azok, akikkel ön melegszívűen jót cselekedett. Mesélik tág körben is az ön figyelmes humanizmusát. Utolérhetetlen önzetlenségét. Felülmúlhatatlan ügyszeretetét. Ezek az emlékek nem maradnak titokban. Hanem terjednek, munkásőr elvtárs. Egyre tömegesebbé válnak. És nem csak önről teszik valósághűbbé a képet. Hanem azok arculatát is árnyalják, akik önt jelenleg vállalhatónak vélik. A véleménysugár őrájuk is kivetül. Frissítse fel ön is emlékezettárát. És ennek megfelelően lépjen nyilvánosság elé. (gondola, részlet) Kép: a kápó 56-ban majd munkásőrként és a református püspök levele

http://amagyaroldal.hu/hirek/content/munk%C3%A1s%C5%91r-k%C3%A1p%C3%B3-mazsihiszben



Megsértődnek a zsidó szervezetek - Orbán nem válaszol


Heisler András Mazsihisz elnököt igen érzékenyen érintette, hogy Orbán Viktor máig nem válaszolt a neki küldött nyílt levélre, amiben a zsidóság látványos sajnálására és az udvarias kérésnek nevezett követelések végrehajtására szólította fel a kormányt.
Be kell látni, - a mai világban egy mérsékelt atlantista miniszterelnök számára fontosabb dolog is van most, mint a zsidóság önsajnáltatása, vagy a kinek milyen emlékmű nem tetszik téma. Például Brüsszelbe szaladgálni, a V4 országokba szaladgálni, hogy megtárgyalja, a pórnép számára hogyan legyen tálalva az Ukrajna elleni agresszió, és egészen pontosan mi lesz a jel arra vonatkozóan, hogy mostantól agresszív magyar érdekképviseletbe kell kezdeni Kárpátalján.
Bizony rohangászni kell ezügyben, mert a kormány egyetlen önálló lépést nem tehet a magyar érdek képviseletében anélkül, hogy a bokáján csörgő rabláncban pofára ne esne. Így Heisler András is bizonyára meg fogja érteni, hogy a zsidóság ügye most másodlagos. Ismételjük: a zsidóság ügye most másodlagos. Bizonyára megérti majd, mert a zsidó szervezetek nyafogása mindezidáig elsődleges helyen és a közéletet meghatározó tényező volt. Így rengeteg és halaszthatatlan elfoglaltsága kell legyen egy atlantista miniszterelnöknek ahhoz, hogy egy zsidó szervezet követeléseire ne válaszoljon.
Sebaj! Majd kárpótolja őket, hogy 2015-ben Magyarország végzi a Nemzetközi Holokauszt Emlékezési Szövetség elnökségi feladatait. Talán 2016-ra is kitalálnak valamit, hogy most éppen miért fontos a holokauszt. Addig is, türelem! A zsidóság minden gondja-baja most másodlagos. Még Orbán Viktornak is.
Fenyvesi Áron




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése