2014. február 4., kedd

Árfolyam-manipulálások, rossz német-amerikai viszony, német imperializmus és elagyabugyált Hitler-lány

Mint már 2013 novemberében is írtam, a bankároligarchia világháború kirobbantásával próbálkozott sikertelenül, lévén továbbra is csödben van és teljesen instabil az egész bankrendszer, s mint 1938-ban is, a wall-streeti óriásbankok háború kirobbantásával próbálták menteni a börüket. Mivel utóbbi szerencsére nem sikerült, így más lehetöség híján az elmúlt hónapokban kénytelenek voltak- egymás közt összejátszva - gigászi méretü, de manipulált valutaárfolyam fogadásokat kötni, hogy így kerüljék el a csödöt.
Lehetetlenség lenne pontos részletekbe bocsátkozni azt illetöen, hogy mi minden zajlott le, akit esetleg érdekel, ezen a titkosszolgálati kiszivárogtató-oldalon visszakereshet bizonyos dolgokat: http://www.tomheneghanbriefings.com

Az utóbbi idöben azonban homok került a gépezetbe abból kifolyólag, hogy a németek és az EU teljesen „berágtak“ az amerikaikra, s a valuta- és aranyáfolyam-manipulálások híre elért egyes fösodratú médimokat is:

Metals, Currency Rigging Is Worse Than Libor, Bafin Says
„A német pénzügyi felügyelet (Bafin) szerint a jelenlegi nemesfém- és valutaárfolyam manipulációk rosszabbak a korábbi londoni bankközi kamatláb-manipulálási botránytól is(Libor-botrány)“

Jelenleg ott tartunk, hogy a legnagyobb amerikai óriásbank, a JPMorgan a tönk szélén áll, mivel a német Deutsche Bank nem hajlandó tovább „segíteni“ az arany árfolyamának manipulálásában. Erröl szól a legújabb ONI kiszivárogtató írás is.
A Deutsche Bank ezen lépése mögött európai (német-náci-neokon) hatalmi köröket kell keresni. Az amerikai-német ellenségeskedéssel hozható összefüggésben több, az utóbbi idöben „megöngyilkolt“ bankár halála is, utóbbi gyilkosságok mögött az Obama rendszerhez hü titkosszolgálati frakciók állnak. Ezek a bankárok nagyon kényes részleteket próbáltak nyilvánosságra hozni a nemesfémek árfolyamának manipulálása felöl, minden bizonnyal az európai „náci-neokonzervatív“ oldal sugallatára:

Holtan találták a Deutsche Bank korábbi igazgatósági tagját
Kiugrott a JPMorgan technológiai igazgatója a bank londoni székházának tetejéröl

Amennyiben a nemesfém-árfolyam manipulásáról szóló kényes információk elérnék a fösodratú médiumokat, s a JPMorgan belekényszerülne ezen kétes müveletek felfüggesztésébe, az az óriásbank azonnali csödjét jelentené, s vele együtt az amerikai gazdaság összeomlását is. Jelen pillanatban egy gigászi hamis-zászlós merénylet veszélye is fennáll, aminek leple alatt majd az amerikaiak megpróbálhatják kétes-illegális pénzügyi müveletek segítségével megmenteni a JPMorgant.

Mi áll a németek ellenséges lépései mögött az USA-val szemben?

Lényegében semmi új, „csupán“ az USA és az amerikai dollár tervezett - de párszor már meghiúsított – szándékos tönkretevéséröl van szó azoknak az agresszív náci-neokonzervatív eröknek a részéröl, akik az utóbbi hetekben Ukrajnában is csinálták a balhét a lehetö legdurvább módszerekkel (a John McCain republikánus szenátor vezette neokon-frakció is hozzájuk sorolható):


„Hitler rajongói már uralják a Baltikumot. Most Ukrajnában akarják megragadni a hatalmat. A rendőrséggel szemben több ezer Galícia által fizetett és jól képzett harcos vonult fel, akik büszkén vallják lelki rokonságukat a náci Banderával. ...
Nyugati politikusok és diplomaták nyíltan uszítanak Ukrajnában. Mintha a gyarmataikon lennének, nem pedig egy szuverén ország területén. Lengyelországból és a balti államokból aktív provokátorok érkeznek. Ukrajna belügyeibe példátlanul pimasz módon avatkoznak be. A törvényes rend helyreállítására tett minden hatósági intézkedést túlzott erőszakként állítják be, és szankciók érvénybe léptetésével zsarolják Ukrajna kormányát.”

A viszony egyébként olyan rossz az Obamához hü amerikai és a német-neokon-náci európai hatalmi frakciók közt, hogy most karácsonykor, a svájci alpokban egy kommandó megtámadta és megsebesítette az épp ott ünnepelö Angela Merkelt és kíséretét, könnyebb sérüléseket okozva neki, amit a fösodratú médiumok úgy hazudtak el, hogy Merkel – aki egyébként Adolf Hitler biológiai utódja - „medencecsonttörést” szenvedett:


„Angela Merkelnek a medencecsontja tört el, hetekig kell lábadoznia, de a műtétet megúszhatja. ... A német kancellár karácsony környékén ment el síelni Svájcba, de hivatala csak most számolt be a balesetről. Angela Merkel sífutás közben esett el. A kormányszóvivő részleteket nem közölt, de azt fontosnak tartotta megemlíteni, hogy az 59 éves politikus nem ment gyorsan. Merkel a hónap végéig lábadozik, több tárgyalást és utazást lemondott.”

Erröl a „lassú lábadozásról” csak annyit, hogy két héttel az esemény után Merkel már lábra állt, ami felettébb érdekes egy állítólag súlyos medencecsonttörést szenvedet 59 éves öreg hölgy esetében, akit még csak müteni se kellett...

Az amerikai-német viszonyt a háttérben az élezte ki a végletekig, hogy 2013 elején a németek visszaköveteltek az USA-tól több mint 600 tonna a FED-ben tárolt német aranyat, aminek visszaadását – feltételezhetöen hatalmi megfontolásból is – az Obama rendszer lényegében megtagadta:
Mi történt a német arannyal az Egyesült Államokban?
Akár 2020-ig is eltarthat, míg Németország visszakap 600 tonna aranyat az USA-tól

Ez az ellenségekedés az oka annak is, hogy a németek és az EU – egyébként meglehetösen álszent módon – utóbbi idöben támogatásukról biztosították még Snowdent is:
„Szemtanú és nagy segítség lenne a németek NSA ellen folytatott küzdelmében.”
Emögött egyébként még az a sanda szándék is áll, hogy az EU „semlegesíteni” szeretné az amerikai NSA-t, majd pedig egy saját, még az amerikaitól is ellenörizhetetlenebb „náci” titkosszolgálatot szeretne kiépíteni:
Az EU az amerikai NSA-t ellensúlyozandó titkosszolgálatot akar létrehozni
(EU to create intelligence service to counter NSA)
A német politikusokat korábban abszolút nem izgatta az NSA , olyannyira nem, hogy lényegében MINDEN SEGÍTSÉGET MEGADTAK az NSA-nak a Németország területén végzett kémkedéshez.
"Jogvédő szervezetek feljelentették a német kormányt. Szerintük Berlin összejátszott a jogsértő eljárással adatokat gyűjtő amerikai Nemzetbiztonsági Ügynökséggel (NSA)."

2013 öszére viszont már olyannyira rossz lett a viszony az USA és Németország közt a vissza nem adott arany miatt, hogy Merkel személyzeti fönökének, Ronald Paffalának a parancsára egy német rendörségi helikopter - provokatív módon - olyan alacsonyan repült el a frankfurti amerikai konzulátus felett, hogy a konzulátus helységeiben kisebb károk keletkeztek, eltört vázák, porcelánpoharak és egyebek formájában. A németek az esetet úgy indokolták, hogy a helikopter „NSA-s lehallgatóberendezéseket“ keresett.

Helicopter circles US consulate in spy probe

http://www.pokolraveluk.com/content/index.php?option=com_content&view=article&id=123:arfolyam-manipulalasok-rossz-nemet-amerikai-viszony-nemet-imperializmus-es-elagyabugyalt-hitler-lany&catid=12:vilagvalsag-altalanos&Itemid=40

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése