2014. február 4., kedd

AZ IGAZSÁG NAPJA ELJÖN CIONZSIDÓKÉRDÉSBEN





KI FOG DERÜLNI HOGY HONNAN IRÁNYÍTJÁKA KORMÁNYT?

„Világraszóló botrányt vizionálnak a zsidó szervezetek vezetői, ha pont a zsidók nem vesznek részt a holokauszt-emlékév programjaiban, de az sem lenne túl szerencsés, ha visszautasítnák az állami támogatást. Márpedig erre minden esély megvan, ha a Mazsihisz és a kormány a héten sem tud megegyezni a kapcsolatukat hetek óta mérgező vitás kérdésekben.” (Origó részlet, ahová továbbra sem engednek véleményeket beírni! Csak így tovább elvtársak! A cionista patkányköztársaság rögös útjain..)

PÉNZT VAGY SZOBROT?

MEDDIG HABZANAK A ZSIDÓK?

Emlékezhetünk rá, hogy pár hete a zsidó szervezetek ultimátumot adtak a kormánynak, hogy ne legyen „birodalmi sas” szobor és Szakály Sándor történészt rugják ki az állásából. A kormány hidegvérrel egyik ukáznak sem engedelmeskedett, hiszen ők ülnek azon a kiapadhatatlan pénzeszsákon, amiből az ÉLŐSKÖDŐ (és bűnöző!) zsidó szervezeteket támogatják. Most a zsidó szervezetek is észhez tértek, hogy mi a fontosabb nekik? A folyamatos állami pénzek besöprése vagy a szobor levétele a programból? Az Origó beteges és gennyes cikkét olvasva – ahogy az sejthetjük – az állami pénzek csordogálása sokkal fontosabb nekik mint a szobor fölállítása. Esetleg kicsikarnak valamit, hogy a szobor elnevezésén vagy más apróságon változtassanak és akkor rábólintanak.

A SZOVJET MOCSOKEMLÉKMŰ AZ KÓSER A ZSIDÓKNAK

A történésekből az derül ki számunka, hogy Budapestet a zsidók saját maguknak akarják kisajátítani és mindenben ők akarnak dönteni. Ebben már nagy eredményeket értek el az elmúlt 25 évben, hiszen megépítették azt a Duna-parti mocskot, amit ők „nemzeti” színháznak neveznek, mellette Demján elvtárs betonerődje (amit az állam fizet évtizedekig!), szintén az ő piszka a Nagy Imre szobor és a West End nevű zsidóhodály is. Ők csinálták a „bálna” nevű szemetet a volt műemlék közraktárak helyén és még hosszasan sorolhatnánk. Már sok éve a külföldieknek szóló reklámokban úgy hírdetik Budapestet, mintha az zsidó város lenne és a belvárors teljes mértékben „zsidónegyed” lenne és héber föliratokkal tűzdelik ki az épületeket. Lassan már ott tartunk, hogy táblákat tesznek ki, hogy „Magyaroknak belépni tilos!” egyes kerületekbe. Ez nem vicc....Tudunk olyan pesti gettórészeket amiket egész nap zsidók lepnek el és ha ott egy magyar le mer ülni egy padra, akkor rögtön kinézik maguknak. Hasonlók mondhatók el a cigánygettós kerületekről is.

SORSTALANOK KÖLTÖZNEK A SORSOK HÁZÁBA

A fővárostól ellopták – ingyen – a műemléki Józsefvárosi vasútállomást és ezt most Dávid-csillagokkal fogják beborítani, hogy az arra menő vonatokból ezt jól lássák a külföldiek is. Pár évvel ezelőtt azt csinálták a belváros sok utcájában, hogy a járdák asztfaltjába csillogó lapokat tettek, amire azt írták, hogy onnan holokausztosokat vittek el.

FÖL VAN ADVA A LECKE AZ ORBÁN-KORMÁNYNAK

A képlet nagyon egyszerű. Ha a kormány a zsidók kivánságainak eleget tesz a szobor-ügyben, stb., akkor azzal azt igazolják, hogy a Dohány utcából irányítják a kormányt. Ha nem engednek semmit a zsidó szervezeteknek, akkor viszont évekig tartó kötélhúzás lesz, hacsak a Fidesz április 6-án át nem adja a hatalmat Gyurcsánynak. A Fidesz mindenre képes! Ezt az aljas lépést már 2002-ben is megcsinálták, s most sem lenne meglepő, mert sokszor utaltak már erre. Végül is ugyanarról a bandáról van szó, vörös vagy narancs ugyanaz. Egyik sem magyar nemzeti színű. Kép: origo korábbi cikke és radicalpuzzle kép


http://amagyaroldal.hu/hirek/content/az-igazs%C3%A1g-napja-elj%C3%B6n-zsid%C3%B3k%C3%A9rd%C3%A9sben

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése