2014. február 4., kedd

Orbán Viktor elmagyarázza az igazságot a külföldön élő magyarokról

Néhány hozzászólás a videó alatt:
"Hogy nem szakad rá a kupola mikor ilyen alattomos logikai csavarokat használ. Még szomorúbb, hogy sokan be is veszik."
"Minimálbért a nagyszájúnak, a gyerekeit meg szétszórni a világ minden pontjára mosogatni, takarítani...Hagy szokja, ha eddig nem tapasztalta..."
"Csupán annyit fűznék hozzá, hogy nagyobb hányada a kint  idegenben= Ny.EU.-ban, dolgozó magyar honfitársaink, a külföldi ,,csicskáztatást" kellett, hogy vállalja amennyiben meg akarták előzni, hogy a ,,kuffár-bankár-MAFFIÓZÓK", és ,,Maffiózó-végrehajtóik", kisemmizzék őket egyetlen ingatlanjaikból, vagy azért, hogy megtarthassák a hitelre vásárolt ,,munka-eszközt" a szem.gépkocsijukat!!!"

"Mert ilyen ,,cinikusan" kimagyarázni, hogy a kb. 500.000 Magyar Honfitársunk, csupán kalandvágyból ment külföldre dolgozni, nos ez ,,arcpirító" cinikus mellébeszélés, egyre jobban kezd a ,,Viktorka" a Gyurcsótányira hasonlítani!!!"

"Szóval szerinted csak szórakozásból és kalandvágyból mentek ki a magyarok még véletlenül sem a munkahely hiány és a rossz megélhetés miatt. Hát persze akkor hangozhatna el a pofádból hogy Magyarország jobban teljesít. Te hülye cionbérenc Orbán tudod te egyáltalán, hogy miről beszélsz? Nyilván, mert ezt kívánják tőle az urai."

"És nem csak a fiatalok ha utána jártál volna! Talán itthon kellett volna megteremtened a körülményeket ahhoz, hogy ne menjenek itthonról. Te vagy a Miniszterelnök Te felelősséged!!!"
"VIKTOR de legalább ne hazudnál ekkorát .... 1000 uj adot vezettél be azota hogy emberek elhagyták országot 2005 ota és neked jár a pofád ???? "
"Sokan miattatok mentek el..."

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése