2014. február 3., hétfő

Menjenek a magyar politikusok oda ahonnan jöttek

Az amerikai elnök egy tegnapi tudósitás szerint arról beszélt, hogy ha az ő társadalombiztositási elgondolása megvalósulna, akkor a PILLANATNYILAG MIND AZ EGYMILLIÓ-HATSZÁZEZER amerikai munkanélkülinek lehetne társadalombiztositása! (Csak afféle érdekességként jegyezzük már meg: a rák minden fajtáját-meg még valami betegséget-alanyi jogon, ingyen kezelnek és gyógyitanak az USA-ban!)
De most nem is ez a lényeg. A lényeg a MIND A PILLANATNYILAG EGYMILLIÓ-HATSZÁZEZER munkanélkülin van.
Namármost. Az USA lakossága úgy kb. 240 millió. És erre a létszámra vetitve van PILLANATNYILAG EGYMILLIÓ-HATSZÁZEZER munkanélküli.
Magyarország lakossága kb. tiz millió! Hány munknélküli is jut erre a tizmilliós lélekszámra?
Számoljunk csak!
Ötszázezer magyar külföldön dolgozik-mert Magyarországon nincs munka!
Négyszázezer magyar regisztrált munkanélküli!
Kétszázezer közmunkás van. Közterület kapirgálás, szemétszedegetés, stb. stb. stb. Ez viszont nem munka!
Nagyjából háromszázezer magyar kikerült már mindenféle munkügyi statisztikából. Se munka, se járadék.
Ha ezeket a számokat összeadjuk, kijön minimum egymillió-négyszázezer munkanélküli, a tizmilliós Magyarországon.

Arányitva mindez az USA-hoz: 14:1-hez. Természetesen a mi “javunkra”! Tizennégyszer több a munkanélkülink!
Ámbérék! Hát kenterbe verjük Amerikát! Ez ám a teljesitmény!

De hogy fokozzuk egy kicsit a lelkesedésünket: Obama társadalombiztositást akar nekik adni! Mind a több mint másfél milliónak!
Nálunk-Magyarországon-egyetlen hazaáruló maffiózónak sem jut eszébe ilyesmi!
HÁT ELMENNEK A JÓ BÜDÖS KURVA ANYJUKBA A MAGYARORSZÁGI POLITIKUSOK!




Fodor és a Liberálisok nyíltan vállalják a hazaárulást

A liberális féreg Fodor Gábor hosszú hallgatás után előbújt a pincéből, és árnyékkampányba kezdett, mivel szerinte "szükség van egy liberális értékeket képviselő formációra" ("értékeket", ugyebár). Ezek szerint Fodor megint szeretne a kondér melett ücsörögni, miután az SZDSZ nagyon helyesen sírba szállt. Tehetségtelenségét jól jellemzi, hogy gazdái immáron nem csak a hitelt adják neki cserébe majd későbbi parlamenten belüli érdekképviseletért, hanem mostmár a a párt kinézetét is ők határozzák meg, nyíltan szabadkőműves jelképekkel. Az SZDSZ még vette a fáradtságot, hogy nemzeti színekkel palástolja a csapat kilógó patás lábát, Fodorék már ezt se teszik, annyira kell kapkodni, hogy a kis kedvencnek jusson egy hely, Gabikának, ahogy a "klubban" hívják.

Hídfő.net | Fodor és a Liberálisok nyíltan vállalják a hazaárulástFodorék egyik plakátja, üzenete: "izraeli lobbi vagyunk 100%-ban, szavazzatok ránk, hiszen kell nektek a szabadkőműves."

Nem elég az izraeli kék háttér, Gabika és a csapat már belevették az egyik legismertebb szabadkőműves jelképet is a kapmányelemeik közé, és még le merik vele írni egy plakáton a "Magyarország" szót. Érthető, hiszen ők alapvetően azt a masszív cionista zsidó réteget akarják megszólítani, akik ebben az országban lebzselnek mint holokaussztúlélő vagy nyugdíjas. Nekik meg aztán tökéletes ez a jelképrendszer, hiszen ebben nőttek fel, nekik a mi jelképeink az idegenek. De rendes ember ez a Fodor, törődik ő bizony mindenki érdekeivel, buzik, cigányok, zsidók, csak megint a magyar marad érdekképviselet nélkül. Amikor megkérdezik tőle, hogy ugyanmár, mennyi szavazatot kíván beletenni az Összefogás kalapjába, ő urasan csak annyit mond: "Illetlenség lenne számszerűsíteni". Ilyen egy jó polgári zsidó, látjátok feleim.
Nagy Kálmán

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése