2014. február 17., hétfő

Chilei védőoltásokba tilos többé higanyt tenni


Catherine J. Frompovich neve a védőoltások témakörével szorosan összekötődik. A “Vaccination Voodoo: What You Don’t Know About Vaccines” című könyvében elmagyarázza, hogy az egyes vegyi anyagok a mai védőoltásokban milyen hatással vannak az emberi szervezetre.
Az adalékanyagok egyik legpusztítóbb, legveszélyesebb alkotóeleme a thimerosal, aminek 49,6 százaléka áll etil-higanyból. Az összes alkotórész közül ezt hozták összefüggésbe maradandó idegrendszeri károsodás okozásával.
A világon végre legalább egy kormány- a dél-amerikai- megelégelte a thimerosallal kapcsolatos negatív kutatási eredmények özönét és törvényjavaslati szinten áll a védőoltások adjuvánsaként használt thimerosal betiltása. Vagyis az orvosok Chile-ben nem adhatnának be olyan vakcinát, amiben higany van.
De vajon tényleg törvény lesz?
A Vaccine Liberation Army (Oltóanyag Felszabadító Hadsereg) weboldal szerint a chilei törvényhozók január közepén arra szavaztak, hogy a higany használata tilos legyen.
A törvényjavaslat … amely a higanyt eltávolítaná a legtöbb oltóanyagból, csupán a végét jelenti egy olyan sikeres jogalkotási folyamatnak, amely a politikai pártokat közel hozta egymáshoz, hogy együtt arra a következtetésre juthassanak, miszerint a lakosság egészségét meg kell védeniük.
A chilei kongresszus egyöntetűen a mellett van, hogy a higanynak leáldozott, de kérdés az, hogy a most elnöki székbe kerülő Michelle Bachelet- gyermekorvos és korábbi WHO (World Health Organization ) reprezentáns szintén fontosnak tartja-e majd az emberek egészségét. A vakcina Felszabadító Hadsereg oldalon való megjegyzés szerint:
“A globális elit eddig is a kívánatos “higanymentes oltóanyagokat” kapta. Ugyanakkor az utca embere még ma sincs tisztában a higany egyértelmű és bizonyított idegméreg létével.”
Ettől függetlenül, a chilei törvényalkotók beírták nevüket a történelembe! Elkezdődött egy ébredés a világon, az oltóanyagok összetevőinek és azok emberi testre gyakorolt hatásainak megismerése.
Hajrá Chile!
Reméljük a magyar törvényekbe is be fog egyszer kerülni az, hogy a védőoltásokba tilos thimerosalt tenni. Ahogy a chilei kongresszus túlnyomó többségben támogatta ezt a gondolatot, így legyen ez a magyar parlamentben is!
(naturahirek.hu )

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése