2014. március 23., vasárnap

Kutyaharapást szőrével?

A népi gyógymód szerint a kutyaharapást szőrével lehet gyógyítani. Van ebben valami homeopátiás tapasztalat, és ez nem csak a kutyaharapásra vonatkoztatható, hanem sok minden másra is, most épp a NATO csapatösszevonásaira az EU keleti országaiban. Politikai elemzők úgy vélik, hogy ez katonai nyomásgyakorlás az oroszokra, mert a gazdasági szankciók semmit nem érnek.
Hídfő.net | Holland páncélosok Hajmáskéren, "Várpalota Challenge 2014"Holland páncélosok Hajmáskéren, "Várpalota Challenge 2014"
A NATO annál sokkal gyávább és gyengébb, hogy megtámadja Oroszországot. Különösen most, amikor Putyin népszerűsége az egekben, és a nemzeti öntudat szintén. Na meg az atomfegyverrel is számolniuk kell, mert az oroszok háború esetén azonnal megsemmisítő csapást mérnének egész Nyugat-Európára. Ezt az orosz katonai doktrína elő is írja, pontosabban fenntartja a jogot az atomfegyver elsőkénti bevetésére. Nem azért költöttek milliárdokat erre az elrettentő fegyverre, hogy a bázisaikon nézegessék. A fegyvercsörtető NATO azért azt tudja, hogy az oroszok eddig minden ellenségüket megverték. Mongolok, tatárok, törökök, franciák, németek, svédek és minden támadó erő katonái orosz földben hasznosulnak, zászlóik a Kreml termeit díszítik. Grúzia és most a Krím bizonyítja azt, tudják, hogy kell ma háborúzni. Afganisztánban az orosz vezetés megtiltotta a légierő bevetését, mivel sok civil áldozattal járt volna. Amikor Afganisztánból kivonult a szovjet haderő, utána még két évig baráti rendszer volt ott hatalmon. Az USA és a NATO Afganisztánban csak bombázni tud, de győzni nem. Földi harcban képtelenek eredményt felmutatni. Ahonnan kivonulnak, káosz marad utánuk.
Egy ilyen impotens, harci tapasztalat nélküli NATO haderő nem ellenfele az orosznak. Ez tény, és az is, hogy a háború jó, ha 24 óráig tartana számukra. A tér adta orosz fölény kiegyenlíthetetlen, és amikor egész Európa már csak volt, az óriási Oroszország még mindig van. Az is tény, hogy az oroszok nem támadó gondolkodásúak, de ha megtámadják őket, Isten legyen irgalmas a támadóhoz (mert az orosz nem lesz).
A kérdés ezek után az, hogy ha nem az oroszok ellen vonul fel a NATO Kelet-Európában, akkor miért? Alkérdésként feltehetjük azt is, hogy mit keres itt egy holland sereg közel 500 harcjárművel. Azért érdekes ez a kérdés, mert a hollandok pocsék katonák, genetikailag gyávák, és Srebrenyicánál elfutottak a jóval kisebb szerb csapatok elől, sorsára hagyva a lakosságot. Az orosz haderő számára csak vadkacsavadászat lenne ezekkel egy háborús találkozás. Lengyelországban sem különb a helyzet, csak annyival, hogy ott hasonló harcértékű vegyes NATO sereg gyülekezik.
A kutyaharapást szőrével - elvet az oroszok is ismerik. A NATO attól retteg, hogy az oroszok is hasonló taktikával lazítják fel a csalódott társadalmakat, és okoznak súlyos zavarokat Kelet-Európában. Úgy, mint az atlantiak Szíriában, Libanonban, vagy most Ukrajnában. Kelet-európai országokban is tömegek lennének vevők az ilyen zavargásos műveletekre, sokkal többen, mint most Ukrajnában. Csak pénzkérdés az egész, semmi más.
Oroszország eddig erkölcsi okokból nem folyamodott ilyen eszközökhöz. Talán a jövőben sem fog, de mivel "ki mint él, úgy ítél", az atlantiak szinte biztosra veszik az ilyen jellegű orosz ellenműveleteket. Magyarországon a hollandok a magyarok ellen készülnek bevetésre, különös tekintettel a választás utáni feszült helyzetre. A vesztes atlantista lakájok által kiprovokálandó összecsapásoknak gyászos vége lenne a provokátorokra nézve, és valakinek meg kell védeni őket, illetve le kell verni a provokátorok ellen fellépőket. Ezért vannak itt a hollandok, de hogy visszamennek-e, az kérdéses. Futni ugyan tudnak, de a lövedékeknél gyorsabban biztosan nem.
Ravasz dolog volt hollandokat vezényelni ide. Talán arra gondoltak a terv kiagyalói, hogy a világháború után sok magyar gyerek került Hollandiába, családokhoz, átvészelni a nehéz időket. Ez rokonszenves lehet a magyarság számára. Furcsa dolog ez. Az egész NATO-n belül ez az egyetlen olyan momentum, amely egy kis pozitívumot tartalmaz. Csak ennyi? Igen, csak ennyi!
Kassai Ferenc

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése