2014. március 23., vasárnap

Ebola fertőzöttek érkezhetnek Európába?

Közel hatvan haláleset a bizonyíték arra, hogy ebola-járvány tört ki Guineában, ami Sierra-Leónéra is villámgyorsan átterjedt. A járványt a küldött minták alapján megerősítette a Lyonban található biológiai labor is. Az ebola gyógyíthatatlan vérzéssel (esetenként elvérzéssel) járó, kíméletlen epidémia, mivel összeomlik a szervezet vérelválasztó képessége. Sierra-Leóneban egy 14 éves fiú halt meg ebolában, aki részt vett egy Guineában zajló temetésen. A WHO (World Health Organisation, Világegészségügyi Szervezet) emberei jelenleg is a helyszínen vannak, és megpróbálják lokalizálni azokat az egyéneket, akivel a fertőzött még kapcsolatba léphetett a halála előtt. Már most 33 tonna eszközt és berendezést szállítottak a helyszínre, hogy a járványt mielőbb megfékezzék.
Hídfő.net | Ebola fertőzöttek érkezhetnek Európába?WHO tagok hagynak el egy települést Uigeben, 300km-re északra Angola fővárosától, miután mintát vettek egy ebolában meghalt ember véréből. A fent látható öltözet jelenleg az egyetlen ismert hatásos védelem az ebola cseppfertőzéssel való terjedése ellen.
Nekünk, európai népeknek is figyelmeztetőek az ott zajló események, hiszen bárminemű ellenőrzés nélkül zúdulnak ezek az előemberek az öreg kontinensre menekültként. Félelmetes invázió zajlik jelen pillanatban is, ami a fehér fajt hivatott biológiailag félreállítani. Azon túl, hogy a fajkeveredés mindent megrontó bűne készíti elő a fehér faj alkonyát, komoly, halálos kórság is felütheti fejét, ami rövid időn belül elharapózhat az európai féltekén. A "tolerancia bajnokai" állandóan a "minden ember egyenlő!" szlogent üvöltik véres torkukkal, de erre alaposan rácáfol az események kapcsán megfogalmazódott, egyszerű magyarázat: nem vagyunk egyenlőek, hiszen vannak egészséges és fertőzött, beteg emberek. Ezeket pedig Európára ereszteni aljas terrorizmus, egyfajta romboló, biológiai hadviselés, a kultúrnépek közösségei ellen.
Az események tükrében bátran kimondhatjuk: Európa nem kér a színes bevándorlókból. Nem akarjuk megérni a fehér faj holokausztját!
Balassa Viktor

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése