2014. március 23., vasárnap

Madridban összecsaptak a tüntetők a rendőrökkel, 101 sebesült

Madridban egy békésnek indult tüntetés erőszakba csapott át. A tüntetők a megszorító intézkedések ellen vonultak utcára, és a kormányt hazudozással vádolják, a követelésük a megszorítások leállítása. A menet végén a tüntetők összecsaptak a rendőrökkel, 101 sérült, ebből 67 rendőr. 29 embert őrizetbe vettek.
Hídfő.net | Madridban összecsaptak a tüntetők a rendőrökkel, 101 sebesültMadrid, megszorítás ellenes tüntetés, 2014.03.22.
"A tüntetés épp a végéhez érkezett, amikor maszkos fiatalok elkezdték kövekkel dobálni a rendőröket, a rendőrség próbálta visszatartani őket, ekkor szabadultak el az indulatok" - jelentik a helyszínről. "Amikor a rendőrség próbálta hátrébb szorítani a tüntetőket a kordonoktól, akkor azok tüzijátékkal kezdték lőni a rendőröket, akik gumilövedékekkel válaszoltak."


http://www.youtube.com/watch?v=1dBl4qnM0VE
Miről is szól ez a történet? Az EU államokat is érintik a megszorítások, akármilyen kellemetlen is ez nekik. De milyen megszorítások ezek? Nem más, mint az Egyesült Államok felé való globális adófizetés. Ugyanis a világ országainak államadósságának nagy részét az USA-ban székelő bankok és befektetőházak tartják kézben. Ezek pedig nagyon keményen bevasalják a jussukat, hiszen az ottani etnikumokat bizony keményen kell tömni pénzel, hogy elkerüljék a négerlázadásokat. Több ilyen nincstelenségből fakadó lázadás az Egyesült Államokat végképp térdre kényszerítené, főleg egy háborús készülődés alatt lenne ez halálos döfés. Emiatt az USA mindent megtesz, és ennek az európai emberek fizetik meg az árát, hiszen itt még úgy-ahogy dolgoznak és adót fizetnek az emberek. Ez persze az afrikai menekültek tömeges betelepítésével meg fog változni nagyon hamar.

http://www.hidfo.net/2014/03/23/madridban-osszecsaptak-tuntetok-rendorokkel-101-sebesult

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése