2014. április 30., szerda

Az amerikai külügy háborúba sodorja Magyarországot


Mondhatni; kibújt a szög a zsákból: John Kerry amerikai külügyminiszter az USA globális vezető pozíciójáról vizionált, amit szerinte akkor fog elveszíteni Amerika, ha nem ragadják meg "az ukrán helyzet adta lehetőséget". Kerry szerint a NATO-nak vissza kell térnie eredeti céljához, ami Oroszország visszaszorítása volt, emellett az USA-nak arra kell törekednie, hogy Európát Washingtonhoz hozza közelebb és távol tartsa Moszkvától.
Kerry szavai az első magas politikai elismerése annak, hogy Washington Európa gyarmatosítását akarja és Moszkva közelébe, lehetőleg Moszkvához minél közelebb akarja tolni a NATO haderőt, hogy az orosz nagyhatalmat nyomás alatt tartsa. Mindeddig a diplomácia bárgyú álarca alatt zajlott a nagyhatalmak érdekszférája közti átmenet. Most Kerry elismerte, hogy a NATO fenyegetést jelent Oroszországra, Európát pedig egyszerű gyarmatnak tekinti, amit Oroszország visszaszorítására használna.
Mindezek után még mindig európai integrációról beszélünk, tagja vagyunk a NATO-nak és az Európai Uniónak? Felháborító, hogy az amerikai politika egyszerű eszköznek tekinti Európát és benne Magyarországot. Meg kell tenni a megfelelő intézkedéseket, mely az amerikai nagykövet számonkérésével kezdődik, majd nem megfelelő magyarázat - és bocsánatkérés - esetén haladéktalanul népszavazást kell tartanunk a NATO-ból kilépésről!
Washington bevallottan háborúra készül Oroszország ellen. Az a magyar kormány, ami Washingtonra mint szövetségesre és iránymutatóra tekint, háborúba sodorja a magyar népet.
Hazaárulók, kollaboránsok nem maradhatnak hatalmon hazánkban, most itt az alkalom, hogy a geopolitikai átrendeződés adta lehetőséget a hazaárulók eltávolítására megragadjuk. Magyarországnak végleg le kell számolnia az atlantizmussal, végre kell hajtani a teljes atlantista politikai elit elszámoltatását az állami vagyon elherdálásáért és hazánk teljes kiszolgáltatásáért, amit együtt, 32 év alatt vittek véghez, Washington szolgálatában.

http://www.hidfo.net/2014/04/30/az-amerikai-kulugy-haboruba-sodorna-magyarorszagot

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése