2014. április 4., péntek

Az LMP tiltakozott a rablánc lerázása ellen

Újabb tiltakozó akciót szervezett az LMP a paksi atomerőmű bővítése ellen - ezúttal a Lánchídról lógattak le egy molinót, melynek felirata szerint a paksi bővítés családonként egymilliós adósságot jelent.
Mivel az akciót egyébként senki nem vette volna észre, az LMP előre odarendelte az újságírókat. A tiltakozásra így mindössze 15 percet kellett fordítaniuk, azt követően az újságíróknak nyilatkozgattak kényelmesen.
Jávor Benedek, az egyik jólfizetett tiltakozó
Az LMP láthatóan nem bírja megemészteni, hogy Magyarország le fogja tépni a nyugati rabláncot. A paksi bővítésnek köszönhetően egy évtized múlva hazánk saját áramfelhasználásának mintegy 80%-át hazai termelésből tudja fedezni, ami nagyban csökkenti az ország sebezhetőségét és a villamosenergia világpiaci árával szembeni kiszolgáltatottságát.
Az LMP nyugatról pénzelt politikusai kóros mértékben elleneznek mindent, ami akár kis lépést is jelentene az ország függetlenedése felé. Politikusaik a nyugati érdek kiszolgálói, alternatíva a nyugati helytartói pártok közül, amiből néhány lecsúszott liberális egyetemistát leszámítva szerencsére senki nem kér.

http://www.hidfo.net/2014/04/04/az-lmp-tiltakozott-rablanc-lerazasa-ellen

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése