2014. május 9., péntek

"Ambassador for Humanity" - Holnap kit támad meg az emberiség nagykövete?


Ez az új kitüntetés, amit Barack Hussein Obama kapott szerda este, egyenesen Steven Spielberg kezéből egy Beverly Hills melletti Bell-Air házban. A Walt Disney Studios elnöke, Alan Horn nyitotta meg a házát a nagy cionista összejövetelre, akinek biztos csak hasonlít a neve a hírhedt pufajkáshoz. Jewllywood vezetői mind ott voltak, köztük Jeffrey Katzenberg,  Tom Rothman és Barbara Streisand. Színész szolgáik adták a másodrangú elemet, mint Ron Meyer, Toby Emmerich, Samuel L. Jackson és Liam Neeson.
Az Ambassador for Humanity award, az Emberiség Nagykövete díj egy Steven Spielberg alapítvány, a USC Shoah Foundation, vagyis a Dél-Kalifornia Egyetem Holokauszt Alapítvány díja. Azok a kiemelt személyek kapják ezt, akik előre segítik a Shoah-Holokauszt ügyét.
Vlagyimir Putyin pont ilyen alapítványokat kötelezett idegen ügynökként regisztrálásra, mert idegenből pénzelt, idegeneket képviselő szervezetek ezek. Minket magyarokat annyiból érint ez a hír, hogy minden nagy díj átvétele után Obama megtámadott valakit. Emlékezzünk csak, az elnökké választása után pár nappal már meg is kapta a Nobel Békedíjat, majd feldarabolta és porig rombolta Líbiát. Vajon holnap kit fog megtámadni az Emberiség Nagykövete?
Obama Nagykövet dícsérte a holokausztot megörökítő, azt terjesztő Spielberg munkásságát, és megígérte a Shoah terjesztését. Holnap hol fognak égni az embermáglyák? 
Hogy el ne felejtsük; Drezdáról, Hiroshima és Nagaszakiról egy szót se esett.
Kiss László

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése