2014. május 9., péntek

Bajnai polgárháborúval fenyegeti Magyarországot

Az Együtt-PM nevű radikális atlantista párt vezetője kommentálta Brüsszel azon döntését, hogy Magyarország számára átmenetileg befagyasztják az uniós forrásokat. Bajnai elmondta, hogy az "európai adófizetők pénzét" amiatt tartja vissza Brüsszel, mert attól félnek, hogy a magyar kormány azt ellopja. Ez így is van, azt azonban nem árt megjegyezni, hogy ez az elmúlt 10 év során semelyik pártot nem zavarta. Most vannak felháborodva, hogy a Fidesz a kétharmad segítségével magához ragadná azokat a pénzeket is, amik eddig az ellenzéknek lettek csúsztatva. A brüsszeli pénzek megvonása a magyar kormányra történő nyomásgyakorlás, nem nehéz észrevenni, hogy az EU a magyarországi radikális atlantisták pénzcsapjainak elzárása miatt nem fizet.
Ez még kiegészül azzal, hogy Bajnai szerint az EP választásokon az ország nyugati vagy keleti orientációjáról kell dönteni. A pártelnök szerint, ha az ország az EP-választásokon a nyugati orientációt választja, az uniós fejlesztéseket jelent, - ha a keletet, az pedig azt jelenti, ami most Ukrajnában van. Vagyis Bajnai nyíltan azzal fenyegeti Magyarországot, hogy akkor fogunk uniós pénzeket látni, ha a nyugatot kiszolgáljuk. Ha a kormány igyekszik lazítani a nyugattól való függésen és a külpolitikai mozgástér növelésére törekszik, akkor azt kapjuk, amit Ukrajna, vagyis polgárháborút és az ország darabokra tépését.
A radikális atlantisták már több alkalommal kinyilvánították, hogy a magyar államiság felszámolása elsődleges céljuk, és Európa térképéről többek között Magyarország letörlésével egy Európai Egyesült Államokat akarnak létrehozni. Ha Magyarország, a magyar nép ezt nem akarja, számolnunk kell azzal, hogy Budapesten is az lesz, ami Kijevben. Kijevben a NATO mesterlövészei több tucat civil áldozatot szedtek, mire sikerült a saját, civil viseletben megjelenő különleges alakulataik, az általuk felhergelt tömeg és a rendfenntartó szervek közt fegyveres összetűzést provokálni. Az ország egy része fellázadt a fegyveres puccsal hatalomra juttatott atlantista kormány ellen, amit Kijev nyugati fegyversekkel és a lakosság elleni megtorló akciókkal akar letörni. Bajnai ezt ígéri Magyarországnak az EP-választások alkalmából.

http://www.hidfo.net/2014/05/09/bajnai-polgarhaboruval-fenyegeti-magyarorszagot

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése