2014. május 5., hétfő

Kijev-ma reggel!


kijevi
Amint arról már értesülhettünk, Kelet-Ukrajnából “büntetőzászlóalj” érkezését prognosztizálták a kijevi hiénák. Úgy néz ki a dolog, hogy az előőrs megérkezett az ukrán fővárosba. Lehet helyeselni, lehet elitélni a módszereket!
ÁM UKRAJNÁRA POLGÁRHÁBORÚT SZABADITOTT A CIONFASISZTA HORDA!
Nem gondolhatják, hogy ŐK megússzák!
Tegnap egyébként Tyahnyibok, a Szvoboda páholynagymestere szemlézett a “hazai pálya” egyik fellegvárában, a galiciai Ternopolban. Sok örömét nem lelte a vizitben.
Övéi lelkesedése igencsak lelohadófélben, mig a lakosság elég nyilt megvetéssel és panaszáradattal fogadta a fenevadat!
Kezd elegük lenni a cionfasiszta hatalom ténykedéséből! Ennek sokan hangot is adtak! Nem ezt várták az uniós paktumtól!
Az egyre drasztikusabban romló életkörülmények felemlegetésén túl a páholynagymesternek azzal a szörnyűséggel is szembesülnie kellett, hogy a ternopoliak is rosszallják az ország keleti részében zajló oroszellenes megtorló fasiszta műveleteket! Hiába a kijevi médiablokád-azon már hatalmas rések tátonganak!
Tyahnyibok páholynagymester meglehetősen feldúlt állapotban robogott tegnap este vissza a kijevi hiénaverembe! Rosszul alakulnak számukra a dolgok Ukrajnában!
Pedig Misa még nem is mordult!
(B-R )


A legújabb-BTR-4-tipusú-páncélozott csapatszállitó harcjárművekkel látják el a kijevi cionatlantista hiénafalka legmegbizhatóbb zsoldossereletét, a “Nemzeti” Gárdát!

A martalóchorda már nyolc darab ilyen ketyerét birtokba is vett, és útnak is inditotta Donbasszba, hogy végre tudjanak valami “eredményt” is felmutatni a sok civil halott mellett.
A május 3-ra beigért “védső megtisztitás” teljes kudarcot vallott. Avakov véreb hiába verte fel sátrát a büntetőhadjárat helyszinéhez közel-bár biztos távolságra-a Donbassz ellenállása szélesedik.
Egészen váratlanul Avakovék számára, Mariupoltól-Luhanszkig nyilt velük szemben front, és ugyan Kramatorszknál elértek némi sikert, ez csak a hordatagok tucatjainak pusztulása, és mintegy hatvan orosz ellenálló élete árán alakult igy! Nem is beszélve a lakosság szenvedéseiről.
Ma reggel egyébként teljesen kiterjedt a bányászok és az energetikai üzemek dolgozóinak sztrájkja.
Gorjanka, Szelidovo, Kurahovki és Novogorodov bányászai mind megtagadták a munkafelvételt, és határozatlan idejű sztrájkba léptek ők is, akárcsak a “melléküzemágak” munkavállalói!
A Donyeck elővárosának számitható Makejevkában ma reggel elkapták a népi milicisták Gázos Julcsa bandájának egyik felforgató ügynökét.
A Donyecki Népköztársaság Ideiglenes Kormányának ma délelőtt kiadott közleménye szerint Donbassz valamennyi jelentősebb városát ellenőrzik.
Odesszában pedig robbanásig kezd feszülni a helyzet. A május másodikai oroszellenes pogrom nemcsak a város, hanem az egész térség dühét váltotta ki, és információink szerint “hadak keltek útra” Zaporizzsjából, Herszonból és Mikolajivból. Tegnap délután sikerrel szabaditottak ki orosz foglyokat Odesszában a rendőrség börtönéből. (Ahová-a pogrom után-érthetetlen módon egyetlen cionfasiszta támadót sem vittek be!)
Ma már nyugodtan beszélhetünk Kelet és Délkelet-Ukrajnában forró polgárháborúról!
(B-R )

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése