2014. május 8., csütörtök

Közösség elleni izgatás Borsodban - a magyarok ellen

"Deportálják a romákat" - harsogja az atlantista liberális média. Már szinte nem is lepődhetünk meg azon, hogy a Nemzeti és Etnikai Kisebbségi Jogvédő Iroda (NEKI) és a Társaság a Szabadságjogokért (TASZ) nevű, Soros György által finanszírozott, többségi társadalom ellenes fedőszervezetek azonnal vagonokat vizionálnak, hosszú utakat, amiket állva tesznek meg az emberek.
A helyzet ezzel szemben az, hogy az egész nem más, mint egy újrapróbálása a Fidesz-kormány álltal igencsak kedvelt "hallgattassuk el pénzzel a kisebbségi etnikumokat" megoldásnak. A baj az az, hogy a havi járadékkal megvesztegetett kisebbség már rákapott a jóra. Már nem elég nekik, hogy rendes havi fizetést ad nekik az állam, ún. nyugtonmaradási pénzt. Az ötlet nem magyar eredetű, az USA-ban már csinálják pár tíz éve. Ugyanezzel az eredménnyel, mint Magyarországon. Az etnikumok egyre jobban követelőznek, egyre többet és többet. Miért van a magyarnak autója, nekik miért nincs, miért van a magyarnak szép háza, nekik miért nincs? Válaszoljuk meg ezeket a kérdéseket. Mert dolgozik.
Nehéz elhinni - tudjuk mi azt -, hogy az etnikum által csak "parasztnak" emlegetett többség munkából próbálja megoldani a napi betevőt.
A miskolci Fidesz-frakció kiagyalta a kiváló megoldást, mert már ott tartott a dolog, hogy a "jó polgári" Fidesz szavazókat is napi szinten inzultusok érték a "rejtett erőforrástól", ez pedig már közvetlenül is veszélyes a hatalomra. Ugyanis, ha egy rezsimet buktatni akarsz, akkor ne a rezsimet támadd, hanem annak a támogatóit. Ezt már érzi a helyi Fidesz, itt már a tyúkszemükre kezd lépni a probléma. A probléma ugyanis átlépte a küszöböt, és berúgta az ajtót. És nem is akar távozni. Mi a megoldás?
Hídfő.net | A Fidesz pénzeli a cigányokatHiszen megérdemlik a pénzt szegények, a társadalmi hasznosságukat "alig" lehet vitatni.
Mi más lenne, mint a klasszikus atlantista megoldás. Adjunk még több pénzt, hátha csöndben maradnak, hiszen megoldásokat keresni gyávák az "urak", még koszos lesz a Hugo Boss zakójuk. "Mennyi legyen?" - kérdi a Fidesz-frakció. És megszületett a másfél milliós ötlet. Tehát 1.5 millió forintot kapnak azok a cigány családok, akik önként lemondanak a Fidesz-szavazók vegzálásáról Miskolcon, és kiköltöznek valamelyik Miskolc-melléki faluba. Hiszen ott nincsenek a jó polgárok szeme előtt.
Mi viszont azt javasoljuk a cigányoknak, hogy kérjenek 3 milliót, de ha több gyerek van, legyen 5 millió inkább. Úgyis a "parasztok" adóforintjaiból megy, mit fáj az a Fideszes önkormányzatnak, ha stadionokra már futotta? Ha már lúd, legyen kövér, nem? Hátha előbb ráébred a tisztességes magyar adófizető, hogy az ő hátáról nyúzzák a bőrt. Gyorsítsuk akkor fel ezt a folyamatot kedves Fidesz, a magyarok ébredését, kevés az idő így is!
Nagy Kálmán


A Fidesz emeli a tétet - 1.5 helyett 2 milliót kapnak a távozó cigányok


Tegnapi írásunkban hoztuk, hogy milyen kedves a Fidesztől, hogy hozzájárul a magyarok ébredéséhez azzal, hogy érezteti az emberekkel, mennyivel is kell hozzájárulniuk a szociális ellátórendszeren csüggeszkedők napi életviteléhez.
Hídfő.net | Miskolc, Avas lakótelep 2012 októbere. Miskolc, Avas lakótelep 2012 októbere.
A fideszes városvezetés 19-re lapot húzott Miskolcban, és az előirányzott 1.5 millió helyett már 2 millió forintot kapnak a távozó cigányok, akik hajlandóak nagy kegyesen a megyeszékhely helyett egy környékbeli faluban terrorizálni a lakosságot. Az ügy hasonló visszaélésekre fog lehetőséget adni, mint a szocpol-botrány volt pár éve. Előreláthatólag a magyar adófizetőknek a kisebbség szűnni nem akaró pénzéhsége és a hozzá kapcsolódó visszaélések csak ebben a miskolci esetben 300-400 millió forintba fog kerülni. Persze lehet, hogy elő-előkerülnek a környező rokonok is, akik életvitelszerűen élnek egymás lakásában, így nekik is jár a pénz.
A liberálisok szerint továbbra is hagyni kellene a cigányokat a jelenlegi helyükön Miskolcban, hiszen nem csinálnak semmit rosszat. Minden bizonnyal ezt valamelyik budapesti irodaházból állapították meg, gyanítható, hogy a miskolciak más véleményen lennének erről.

http://www.hidfo.net/2014/05/09/fidesz-emeli-tetet-15-helyett-2-milliot-kapnak-tavozo-ciganyok

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése