2014. május 30., péntek

Újabb USA "siker" Szíriában - megvan az első amerikai állampolgárságú öngyilkos terrorista

Az al-Kaidához közel álló médiaforrás közölte le a napokban az amerikai állampolgárságú Abu Hurayra Al-Amriki (Abu Hurayra, az amerikai) tettét. Az ügy érdekessége, hogy az amerikai állampolgárság tényét az Államok is elismete, így gyakorlatilag azt is elismerték, hogy már nemcsak fegyvereket szállítanak Szíriába a terroristáknak, hanem bizony a tudtukkal mennek oda harcolni amerikai állampolgárságú terroristák. 
Hídfő.net | Abu Hurayra az al-Nusra tagjaival a merénylet előtt nem sokkalAbu Hurayra (jobb legszélső) az al-Nusra tagjaival a merénylet előtt nem sokkal.


Az egyik terrorista a Twitteren tette közzé az amerikai származású terroristát dicsőítő képet és a merénylet pillanatait.
Az Államok bűnüldöző szerveinek nyilatkozata szerint - amit a londoni NBC News hozott le - az Államok hatóságai ugyan beazonosították az elkövetőt, de nem sikerült megálapítaniuk a lakcímét vagy egyéb részleteket. Tehát a világ legnagyobb megfigyelőrendszerével rendelkező ország, az USA, nem képes részleteket megállapítani egy emberről, úgy, hogy az terrorista, és az Államok állampolgára. Érdekes legalábbis.

A videón látható, hogy az egész leginkább egy jól megtervezett propagandaakció volt, az elejétől a végéig dokumentálták.


http://www.hidfo.net/2014/05/30/ujabb-usa-siker-sziriaban-megvan-az-elso-amerikai-allampolgarsagu-ongyilkos-terrorista

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése