2014. június 14., szombat

Épülnek a koncentrációs táborok!

Koval-kijevi kiszolgáló latorvezér a héten bejelentette, hogy Donbassz összefogdosott lakosságát koncentrációs táborokba kivánják zárni.
Indoklása szerint ezekben a táborokban végeznék el a lakók “szűrését”! Elfogadják-e a cionatlantista megszállást-vagy sem? Háborúztak-e a hiénahatalom ellen-vagy sem?
Amint arról a fenti video tanúskodik, épülgetnek ám már ezek a lágerek! Amit a video bemutat, az éppen Zsdanovkában épül viharos tempóban. Az épitésvezető tájékoztatója szerint illegális bevándorlók laktatására fog szolgálni.
Értik ugye?-Kedves olvasóink. Zsdanovkában. Ez a település Donyeck-régióban van. Valahol Donyeck és Mariupol között-nagyjából félúton. 100km-re keleti irányban Oroszország. 100km-re déli irányban az orosz “beltenger”-az Azovi-tenger. Délnyugati irányban a szintén orosz Krim!
Nagyon nehéz elképzelni-józan ésszel-hogy a migránsok Oroszországból érkeznének!
Márpedig a tudósitást elnézve, nem kevés férőhelyet alakitanak ki, magas kőkeritéssel és “NATO-drótokkal”! És sok ilyen objektum van készülőben!
Meglehet arra gondolnak maradék-Ukrajna uralkodói, hogy a területnek az EU-fennhatósága alá helyezését követően migrációs hullám zúdul majd az “Igéret Földjére”?
Mi nagyon reméljük, hogy az épittetők fogják “belakni” egy kis időre a “konclágereket”! Mig végleges elhelyezésük megoldódik. Ezek a lágerek lesznek majd a “daloltatók”!
Az Igéret Földje pedig úgy jó tizezer kilométerrel Északkeletre lesz nekik. Birobidzsanban. Igazi, multikulti találkahely lesz az ott!
http://balrad.wordpress.com/2014/06/14/epulnek-a-koncentracios-taborok/

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése