2014. június 14., szombat

Megrohamozták az orosz követséget Kijevben

A nyugat által pénzelt provokátorok kiegészülve a hasznos idióták cionfasiszta hadával, megrohamozták az orosz követséget Kijevben. Egyelőre a kerítésen belülre még nem mentek - az nyilt háborút is jelenthetne - de bedobálták az ablakokat, felborogatták a követség autóit, minden összetörtek amit csak lehetett. 
Hídfő.net | Megrohamozták az orosz követséget Kijevben
Provokátorok minden összetörtek, amit csak lehetett.
Moszkva fontolóra veszi, hogy minden dolgozóját hazahívja Kijevből. Ezzel gyakorlatilag az összes formális kapcsolat megszűnne Kijev és Moszkva között. Minden valószínűség szerint hétfőn leáll a gáz szállítása Ukrajnába, mivel az új kormány sem fizeti ki a gáztartozást. Emiatt nem csak Ukrajna, de Európa gázallátásának nagyrésze is leáll. Az USA tovább szítja a gyűlöletet, és az is valószínű, hogy a mostani provokátorok sem igen tudtak sem ukránul, sem oroszul. Ennek legfőbb oka, hogy az USA Európa és Oroszország között kiélezze a helyzetet, megrontsa a jól működő kétoldalú kapcsolatokat, de leginkább az, hogy gyengítse az EU gazdasági erejét. Az USA számára létkérdés, hogy ha már ő maga erősödni nem tud, a fő riválisát gyengítse. Az oroszok ellen hozott szankcióknak ugyanis eddig minden esetben az EU itta meg a levét.
hidfő.net/cionfasiszta
 Cionfasiszták - kijevi cionista zsoldban.
Kérdésként vetődik fel az is, hogy az az ukrán nép, amely saját társnépe, az orosz felé ilyen gyűlöletet mutat, hogyan akar 8 millió orosszal egy hazában élni. A nyugati provokátorok és orvlövészek által kirobbantott ukrán helyzet semmi más eredményt nem hozhat, mint azt, hogy az orosz területek le fognak szakadni Ukrajnáról. Hiába minden népitás, háborús és népellenes bűncselekmény, ezeket a területeket már nem fogják tudni megtartani. A gyűlölet lehetetlenné teszi. Örök polgárháborús góc maradna. Az ország keleti felében zajlik a polgárháború, ahol a cionista kijevi kormány sorozatos emberiség ellenes bűncselekményeket hajt végre - Washington parancsára és annak támogatásával.


http://www.hidfo.net/2014/06/14/megrohamoztak-az-orosz-kovetseget-kijevben





Mintegy 80-100 fölhergelt majdanista majom feszelgett és randalirozott ma Kijevben az orosz nagykövetség épülete előtt.

Természetesen Oroszország “beavatkozását Ukrajna belügyeibe” kifogásolták, és éltették a demokráciát. Autókat borogattak föl, és letépdesték a nagykövetség épületéről az orosz zászlót. Összehordtak az épület elé egy csomó gumiabroncsot is, de ezidáig még nem gyújtották meg őket! (De még hátra van az éjszaka!)
ki1 Mindezt természetesen a rendőrség asszisztálása mellett cselekedték.
ki1ki3ki4
Van aztán olyan is, aki viszont igy látta a történéseket:


Jó adag szerencséjük lesz Valcman-majmainak, ha Misa is CSAK ilyesminek nézi mai kijevi hőbörgésüket.

A szombat délután Kijevben MEGRENDEZETT majdanista hőbörgés Oroszország nagykövetsége előtt éjszakára “kiteljesedett”.

https://www.youtube.com/watch?v=yw5g_zE7vqk

Amint az várható volt, a fasisztadúlás a sötétedés után kezdődött igazán. Mint a denevérek a sötétség beálltával-úgy szivárogtak az éj közeledtével a nagykövetség elé a NATO-EU latorszövetség által felbujtott és pénzelt, Kijevet már egyszer lángba boritó gyilkos falka tagjai. A délután folyamán összehordott autógumik valószinűsitették, hogy lesz most is egy kis tüzeskedés. Akik igy sejtették?-jól sejtették!

Elrepült az első Molotov-koktél az épület falára, és ez volt a jeladás a gyújtogatásra. A gumiabroncsok küldetése is beteljesült.


A tűzoltók természetesen eloltották a tüzeket. Közben a kijevi hiénakormány külügyére-Gyesica-kijelentette: “Az épület nem lesz megrongálva…” (Honnan tudta?-ki tudja?!)

LENGYEL újságirók kérdésére azt válaszolta Gyesica, hogy a “tüntetők” a 49 ukrán “katona” pusztulását eredményező repülőgéplelövés miatt vannak ilyen feldúlt érzelmi állapotban. A “terroristaakció” mögött pedig bizonyithatóan Moszkva kezét látják, és emiatti felháborodásuk kifejezéseként…

(Érdekes módon Kijevben valahogy nem kavarta fel a most háborgók lelkivilágát az odesszai, a mariupoli, a luhanszki vérengzés, az ukrán sorkatonák jobbszektoros lemészárlása Volnahovkánál, és úgy általában a donbasszi megtorlóhadjárat rémtettei.)

“Az emberek Kijevben tiltakoznak Moszkva ukrán belügyekbe való beavatkozása ellen. Néha kissé agresszivebben nyilvánulnak meg, de mi meg fogjuk akadályozni a nagykövetség megrohamozását”-kaffogta Gyesica.
A megrohamozást valóban megakadályozta. Vélhetőleg tudta, hogy ha nem teszi meg, ma reggelre az elnöki rezidencia fölött már orosz zászlót lenget a szél.

Bizony jól tette Gyesica, hogy a helyszinre sietett-”csendesiteni”!

Misa kissé zokon vette az utóbbi két nap történéseit. A többszörös fegyveres határsértéseket, és a kijevi nagykövetsége előtt történteket.
Ám a NATO-EU-Kijev latorszövetség valami ellenállhatatlan ingert érez Oroszország hergelésére.
Hogy mikor?-és hol lesz?-az a pont, amire Misa érdemben fog reagálni, egyelőre nem tudni.
Az biztos, hogy a latorszövetség már nagyon közel jár ahhoz a ponthoz, hogy kirántsa a gyufát. A jelek szerint Moszkván múlik, hogy mit tekint a számára már elfogadhatatlan tettnek.

Az is biztos, hogy Misa türelme végtelennek tűnik!
(B-R)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése