2014. június 4., szerda

Gyurcsány bomlasztással külön frakciót alapítana a parlamentben

Aránytalan helyzet alakult ki Gyurcsány Ferenc szerint az áprilisi választásokat követően, - a DK vezetője azt nevezte aránytalannak, hogy a Demokratikus Koalíció és Bajnai Gordon pártja nem tudott külön frakciót kialakítani a parlamentben. Gyurcsány szerint jobb lenne, ha három baloldali frakció működne az Országgyűlésben, amihez a szocialistáknak áldozatot kell hoznia.
Hídfő.net | Gyurcsány Ferenc
Gyurcsány célja feltehetőleg az, hogy az MSZP országgyűlési képviselőinek átpártolását kikényszerítse. Így a DK-nak több képviselője lenne a parlamentben, mint amennyire a választók feljogosították, és különálló frakciót alapíthatna. A Demokratikus Koalíció Gyurcsány agresszív retorikájából ítélve ajánlatott tett Bajnai pártjának az MSZP megsemmisítésére, - az MSZP közös erővel felbomlasztásán keresztül Gyurcsány és Bajnai is további országgyűlési képviselőket állítana maga mellé, vagyis mindkét párt külön frakciót alapítana.
A Gyurcsány Ferenc és Bajnai Gordon által képviselt radikális atlantizmus így a választók megkerülésével beszivárogna a parlamentbe, és ott demokratikus felhatalmazás nélkül a magyar államiság felszámolása érdekében tevékenykedne. Emlékeztetőül: az Európai Egyesült Államok megalapításával kampányoló Gyurcsány pártja a választásra jogosultak összesen 2,79%-ának támogatását tudta megszerezni az EP-választásokon. Ennyien támogatták az Európai Egyesült Államok megalapítását. Vagyis alapvetően az lenne aránytalan, ha Gyurcsány külön frakciót szerezne az Országgyűlésben.

http://www.hidfo.net/2014/06/04/gyurcsany-bomlasztassal-kulon-frakciot-alapitana-parlamentben



A Magyar Nemzet az Európai Bizottság egy magát megnevezni nem akaró tagjára hivatkozva azt állítja, hogy a Koppenhágában rendezett Bilderberg konferencián Magyarország a nacionalizmus erősödése kapcsán került szóba. A forrás szerint a Fideszt annak hangoztatásával akarják gyengíteni, hogy az a háttérben együttműködik a Jobbikkal. Ennek terjesztésével pedig elriasztanák a befektetőket az országból, így a kormány mozgástere csökkenne.
Hídfő.net | Bajnai Gordon
A történteknek lehet valóságalapja, mert a Templeton Alapkezelő a közelmúltban rekord mennyiségű magyar államkötvényt dobott vissza, ami egy hazánk elleni átfogó gazdasági támadás előszelét jelenti. A dezinformáció azonban azt is hozzáteszi, hogy Brüsszel és Washington nem nézi jó szemmel a kormány ténykedését. Mivel Brüsszel és Washington megítélése Magyarországon fokozottan negatív (ami már a közutálat határát súrolja), emiatt okkal feltételezhetjük, hogy a Bilderberg konferencia témájának napi szintű közéletben tartásával valójában a kormánypárt erősíti saját pozícióit. A Fidesz annak hangoztatásával, hogy Brüsszel és Washington ellenséges vele szemben, valójában saját belpolitikai hitelesítését végzi.
A bizonyos "forrás" szerint a koppenhágai találkozón Bajnait több európai média, többek között az osztrák Der Standard is támogatásáról biztosította. Ez nem nagy újdonság, mivel a nyugati média többnyire eddig is ellenséges volt minden magyar párttal, leszámítva a magyar államiság felszámolását hirdető radikális atlantistákat.

http://www.hidfo.net/2014/06/04/napi-bilderberg

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése